Najdi forum

Halti – ovratnica

Živjo,
mogoče kdo ve, kje bi se dalo kupiti pasjo ovratnico HALTI ( taka, ki jo kužku natakneš okoli gobčka in kužka deloma ali če ne kar v celoti odvadiš vlečenja)….pred leti smo jo kupili naši pasji dami, zdaj pa rabimo še eno. Ne morem pa se spomniti kje za vraga smo jo dobili….
zelooo bi bila vesela kakega namiga

lp

Original, ki stane malo manj kot 4000 SIT, je že prav težko dobiti, ostale ponaredke, ki stanejo manj kot 1000 SIT, pa ima praktično vsaka specializirana trgovina za pse. Poglej pa na svojega haltija, katero velikost potrebuješ ali pa vzemi psa s seboj in direktno pomeri.

uuuu madonca, drejka1 kolk si hitra :)))….
hvala ti za trud, sem vesela.
Ja, sem gledala po vseh božjih trgovincah za male živalce za tega haltija, pa ni blo sreče…res imajo samo ponaredke, pa ni nekako ne potegnejo, bi rajši kupila original, če bi ga kje “zvohala”….pa kot kaže se bom mogla res zadovoljit s ponaredkom 🙁

lp

Mi imamo pa sedaj halti oprsnico in lahko povem, da je zadeva zelo v redu. Naročili smo jo pa iz Anglije.

LP, Maša

Dobiš jo v trgovini Gali za Bežigradom v Ljubljani.

V Zooticu imajo skoraj 100%

a, v Zooticu pa še nisem bila, grem kuj gledat, hvala anabanana za idejo….
Maša pa je ta opsrnica tudi za namen odvaditi peseka vlečt??

lp

Ja, ta je točno temu namenjena. In je zelo fejst, vsaj po mojih izkušnjah z Bučo.

A lahko vprašam za pojasnilo tega o originalu in ponaredkih? A ni halti pač halti??? Res me zanima. Hvala

Jaz ugodno prodam original HALTI št. 4 – nerabljen.

urska, kupim stirko, prodam original, nerabljeno 5. lp

Kakšne pa so te velikosti? Katera številka je naprimer za zlatega prinašalca?

Tanja kako velika je 5?
Je za velikega švicarskega planšarskega psa?

Pa cena?
In od kod si?

Irnan, naš Bero ima 4. Za Bino je premajhna. Ona bi potrebovala 5. Mogoče vaš samec tudi 5 (glede na to, da je ogromen).

Najlazje je iti s psom v trgovino in tam sprobati.

Jana hvala, mislim da ima naš gospod isti gobec kot Bina.
Povej mi kako si ti zadovoljan s tem?
A misliš da se mi splača kupiti?
Ali uboga samo ko ima Halti gor, ali mu to zaleže tudi za daljši čas?
Krog okoli jezera povzroči pri meni bolečine v roki.

Halti se dobi tudi v Mr. Petu.

Pri Berotu pomaga samo če ga ima gor. Bini sem pa hotela kupiti samo zaradi rolanja (ker mi takrat od navdušenja skače pred in ob mano). Bina ne vleče. Oz. jo lahko umirim. Pri Berotu je pa full koristno (dokler ga ima gor).

Samo za informacijo, originalne haltije ima samo Tukano (ekluziva).

Buča, kako izgleda ta halti oprsnica, ga lahko slikaš?

Se bom spomnila slikat. Sicer pa zgleda takole:

Tukano nima nobene ekskluzive čeprav sami tako navajajo (zavajajo kupce). Originalne haltije lahko, odkar smo v EU, dobi vsaka firma, ker Copany of Animals nobenemu ne da ekskluzive. Licenco za proizvodnjo haltijev ima tudi Karlie in njihovi so za polovico cenejsi od originalov. Pred leti je bilo treba paziti pri nakupu, originalni in ponarejeni so se mocno razlikovali v kvaliteti. Danes so tudi licencni haltiji enako kvalitetni.

New Report

Close