HALO MOJSTRI
Dobri mojstri, vsaj ti, ki so nama delali, nimajo sploh nikjer reklame, firme imajo pa sicer vsi tile, že nekaj let. Malo se pozanimaj v okolici, pa iz izkušen ti povem, da jih je treba kar malo počakat, ker imajo še vedno dosti dela, čeprav sta dva rekla, da s ejim kriza pozna. Npr. keramičarja in mizarja lahko jaz ful pohvalim, s tem da keramičar je bil drag, mizar pa sicer cenejši kot da bi kupoval v trgovini.
Ta dva Halo mojstra, očitno ne delata sama, vprašanje koliko imata pojma sploh o stvareh… Mi na firmi ne damo delat kr nekim poceni tujcem, ampak takim, ki vemo da delajo že zelo veliko let in so pol sicer tud dražji, ampak mislim, da si v teh časih ne smeš privoščit reklamacij. Taki mojstri, keramičar ipd. morajo pa itak sami delat, kakor je podjetje s podizvajalci, ne velja nič… Briga njih potem, kako je narejeno, logično poglej – zakaj bi pa jih?
Se je mogoče kdo vprašal zakaj imamo blokiran račun?zaradi strank, ki NE PLAČUJEJO….ne to nikakor ni mogoče po vašem mnenju!!!!!!!!!!…..
od države NISMO vzeli NOBENE SUBVENCIJE za samozaposlitev….. Imamo svoj kapital, ne rabimo pomoči države….. vidim kakšno je vaše mnenje…pač vsak ki odpre s.p očitno po vašem dobi pomoč od države…..Ko pa živimo v tako pomoči prijazni državi…..
zakaj pa naj bi imeli blokiran račun??? me res zanima
sem pozabila da po vašem mnenju smo samo samostojni podjetniki ŠALABAJZERJI!!!!!!!!!! vi ste pa vedno vsi pošteni….. v večini primerov je ravno obratno……
se pa strinjam da je na območju štajerske veliko šalabajzerjev… aja pa glede blokade še enkrat: očitno niti ne ločujete da lahko dobi s.p blokiran poslovni račun tudi zaradi svojih osebnih zadev (lahko tudi izpred 10 let) aja vi tukaj tak nimate nobenih pufov…..
kdo je reku da mam blokado zarad tega….
poznam pa primer ja…. meu je nek puf pa ga pač ni plačevau, in ko je odprl sp je meu takoj blokado na računu….
očitno ne vete da ma v večini primerov s.p isto davčno kot drugače… pri s.pju odgovarjaš z vsem svojim premoženjem
pa nevem zaka bi še kej razlagala tk očitno kar kdo reče pove za sebe, da ma on to…
moje stranke že vejo zakaj mam blokiran račun!!!!!!
Šalabajzerjev je polno povsod, ne samo na Štajerkem. Uf, ne bom izgubljala besed, ko delamo veliko na LJ koncu, kake imaš tam nekatere 😀 Ko gradiš. ti itak ponavadi dela kak lokalni izvajalec in npr. jaz imam zelo dobre izkušnje, ampak sva se pa izbire izvajalcev lotila previdno. Ne vem, enim na faci piše, da bi radi samo veliko zaslužili, narejeno bi bilo pa bolj tako tako… Osebno imam raje, da vidim na človeku neko mero inteligence in ne bi dala delat nekomu, ki se na nekem forumu spušča na zelo nizek nivo… BTW smo imeli sicer tudi take, ki si jim moral pod prste gledat, da je naredil okno na pravi strani… Na srečo sva ob večini takih trenutkov, bila na objektu :=)
Danes blokiran račun ni nič nevsakdanjega. Vkolikor se vam
podjetje dopade ga pač vzamete. Plačate ko izdelek dobite
in to je to. Če gre pa za storitev pa glede na opravljena dela.
Vkolikor gre za material plačate takrat ko ga imate na hiši,
ostalo pa ko je končano. Tukaj je problem miselnosti. Kako
bo podjetje odplačalo kar dolguje, če ni zaslužka. Enako je
ko naročiš podjetje, ki veš kako dela potem pa pošlje neke
nove zaposlene in nisi zadovoljen,ker prejšnji mojster je
bil bolj natančen.
Ugodno!
Klimatske naprave za hlajenje in poceni ogrevanje, precej ceneje kot na npr. plin, kurilno olje, električni grelniki(kaloriferji) ! !
Pozdravljeni
Sama priporocam podjetje Gupi Genom d.o.o.
Imajo vse od e- trgovine z kopalniskim materialom,do izrisa 3d,ter same izvedbe kopalnice na kljuc.
Res so nam lepo naredili kopalnico ,tako da je pravi uzitek stopiti v njo.Zdej nas se caka pa ostala prenova,vendar bo treba prej dinarcke zbrat.Zagotovo bomo njih poklical.Redko podjetje da se tako ukvarja z stranko kot je potrebno.
Vsem lepe misli
Leja