Najdi forum

Hallloooo MAČKE

Ce si me slučajno danes poklicala in bi te jaz morala poklicati nazaj, me prosim pokliči še enkrat, ker mi je telefon crknu, pa je šla cifra adijo…

🙂

Živjo, Taja, Lucy!
Ja, res ne vem zakaj mora bit tako, a tako očitno je…me se pa ne bomo sekirale, a ne. Lepo bi bilo, če bi ljudje bili malo bolj prijazni, na srečo imamo vsaj prijatelje.
Leeeep hujšajoč pozdrav!

Pozdravljena dekleta!

Jaz sem tako vesela, da je Primož odprl ta Forum. Hvala Primož!

Vam dekleta se najlepše zahvaljujem za podporo.

Nevoščljivci naj si požrejo vse živčke, nas ne ustavijo!!!

Lep hujšajoči pozdrav,
Taja

veste kaj… z nevoščljivci moramo biti prijazni, ker oni uživajo, če malo trpijo. In to pomeni, da če jih mi tukaj po forumu zmerjamo – oni uživajo. Jaz pa mislim, da so to le ljudje, ki bi radi malo več pozornosti. In ko se pozornost usmeri drugam – trpijo. Ali lahko razumemo, kako hudo je to?

Ne znajo se usmeriti vase in si dati tistega kar pričakujejo od drugih. To se bodo sigurno še naučili. Življenje poskrbi za take reči.

Lep turoben dan…

🙂

Pozdravljene vse mačke (in seveda mački tudi)!

Že zelo dolgo Vas berem in uživam prav pri vsaki napisani besedi, vsaj tako dolgo ali pa še več pa se tudi jaz odločam, da bom enkrat za vselej nredila konec mojim kilam. No, mojo zgodbo poznate, saj je zelo podobna vaši: pa gor, pa malo dol, pa spet gor, pa še manj dol …itd. Poskusila sem že vse mogoče, ampak, si mislim te 90 dnevne diete pa še ne, glede na vaše uspehe pa ni vrag, da tudi meni ne bi uspelo. In pomislite, danes je moj prvi dan dopusta (ali mi kdo zavida??) in začela sem s 3md dieto. Tako!!! Pa čeprav mi je moj dragi mož vspodbudno dejal, da pa naj le malo počakam, saj veste dopust, pa morje, pa komplikacije …..Ampak izgovorov je vedno dovolj na razpolago, čeprav zalogo le-teh počasi izčrpavam.
Torej, drage Mačke, upam, da v svoj trop sprejmete še eno muco, ki ima danes, torej 2.9.04 ob 13.09 pri 162 cm celih 104,00 kg. (Kar dober komad, a ne??).
Pozdrav vsem in lep dan (a pri vas kaj sonce sije – pri nas ga ni tudi za vzorec), evA

Živjo evA,
ti si živa kopija mene (nekoč, še ne tako dolgo nazaj). Za novo leto sem imela ob 163 kar 106 kil…
evA… Če je uspelo meni, bo tudi tebi… Jaz sem celo življenje hujšala… Zdaj pa je pri meni končno naredil tudi tisti klik, ki ga rabiš, da nekaj spremeniš… In danes tehtam 83 kg… Ne morem verjet, da je to sploh možno… Da zdaj jaz druge domače preganjam, da gremo na sprehod, pa na kak hribček… Pa da možu dopovedujem, da ni treba pojest vsega, kar je na mizi.. Da je ostanke od otrok bolje vreči v smeti, ker nam sicer samo škodijo…

Želim ti veliko uspaha… Oglašaj se, kadar boš ponosna nase ali kadar ti bo hudo… Vse to počnemo…

Držim pesti zate in za vse nas ostale hujšajoče mačke.

Renata

Spoštovanje, draga Eva. Naša si – v dobrem in slabem :-))))

Čestitam na odločitvi. Drži se me smo s teboj.

Tudi jaz sem začetnik, ampak začetnik dobre volje :))) Srečno!

Oila. No po dolgem času se vam spet oglašam=) Spetembra bom poskusla še enkrt s 3md…bove skupi s prjatlco začele, tko da upam da bom tokrat do konca zdržala. Drugač sm pa preživela lepe počitnice…zdej pa spet šola=) Čet 2 dni pa moj 18 rd….se bomo sladkali s torto=) Mjami=) No pol pa počasi začnem=)

PaPa=)

Vse naj naj za tvoj praznik. Pa dobro se posladkajte. Potem pa le na dieto. Mimogrede, koliko pa imaš za shujšati?

Veš kaj, Tacika, Bria nima kam hujšat. je taka kot cukerček. Kar verjemi, sem jo videla “v živo”.
Vse najboljše, Bria, za tvojo polnoletnost. Si devička, kot moj možek. On je imel RD v soboto, 4.9.
Upam, da prideš na naše srečanje v Kamnik. pa seveda naš sonček Tanja, tudi.
LP!
Se beremo.

Hvala=) Kdaj pa je srečanje v Kamniku?

lp

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

Se še dogovarjamo s Hobit, našo organizatorko.

LP!

New Report

Close