A ti to, Hobit mene sprašuješ???
jaz nimam kakih posebnih namenov, razen tega, da razbremenim hrbtenico, kolikor se bo dalo. Pravzaprav bi rada dosegla nek normalen ITM, vsaj malo pod 55. vem tudi, da se pri teh kilah najbolje počutim, čeprav največkrat ne trajajo za vse večne čase. Preveč rada papcam in dopusta si pač ne dam kvariti s kakimi odpovedovanji.
Morda bo bolje, ko bom v penziji. Oh, ja, kako se tolažim, ane?!!! kar mislim, da potem, bom pa kar šlankica, kot kaka mula. Pa se ni za bat. Pri meni že ne :-)))))))))
Moj dragi ve, za moje namene, me vzpodbuja, pa tudi zavaja, ko me vabi k Kitajcu. Ampak to ni iz žlehtnobe, temveč iz ljubezni, ker me hoče malo pocrkljat.
Saj tudi če ne greva, (zaenkrat sem še karakter) namen je pa zlata vreden.
Lep večer ti želim!!!
Forum ni za delat reklamo, zato je tudi jaz ne bom. Povem ti samo, da seminar je iz refleksnoconske masaže in to začetni, zadnji vikend v sept. Za vse ostalo pa mi napiši tvoj email naslov ali pa najdi mojo telefonsko št. v junijskih postih. Mislim da sem jo pustila v nekem postu proti koncu junija, tik preden smo se dobnile pri mačku. OK? Saj veš, tukaj obstajajo neki nenapisani dogovori, ki so meni všeč. Drugače bodo še forumi postali, kot bi bral jumbote za cesto – to bi bilo pa grozno!
Jaz sem mislila saj veš, tiste nezavedne namene, ko dobr denejo k se folk nazaj za tabo obrača na cesti :-). K jaz vam povem, tiste, ki se niste vidle Babice – da ona ze zdaj zelllo dober zgleda! In to je poklon zate Babica, ki je popolnoma resen in na mestu.
Pa pa
Jaz se veselim zelooo jutri 🙂 Živela šola, živel red, živela disciplina. Ko pošlješ ŠTIRI mulce v šolo, nastane taka tišina v bajti, da se moraš hodit gledat, da verjameš, da si še žiu! Oh, kako že hrepenim po tem občutku.
🙂
Ja, sj maš prav, kar se reklam in oglaševanja tiče, te pa prosim, če mi lahko kaj več o seminarju napišeš- [email protected].(kolk časa traja, kolk stane, kje to sploh bo…) Pa hvala zaa odgovor!
Hvala Hobit!
Pri mojih letih je pa res “luštno” če ti še kdo da kakšen kompliment, posebno še, če je ta kdo nasprotnega spola. Se mi je zadnje čase to kar nekajkrat zgodilo (še vpričo mojega…, da je kar malo “čukasto” pgledal). To je res lep občutek. Tudi zaradi tega se splača :-)))))))))
Določene osebice istega spola so pa kar tiho :-)))))))
Menim, da je to čisto navadna “fovšija”.
Lep dan želim! (mene je danes na kolesu že namočilo…)
LP!
ja, ta foušija je res zanimiva…….ko sva z možem končala prvi krog hujšanja (on je zgubil kakšnih 15 kil, nekaj takega, jaz pa 10) so čestitke deževale predvsem njemu “ooo, kako si shujšal, neverjetno” Jaz pa sem stala tam zraven kot debeli duh….razen ožje sorodstvo in pa dve dobre prijateljice, te so odkrito povedale in pohvalile tudi mene.
Ti si pa res lahko privošič nekaj prekrškov. Saj si tako disciplinirana, pa če mene vprašaš imaš ravno prav kg. Če pa tebi kdo sedaj reče da imaš preveč se prekleto laže. Jaz moram pa moje grehe še popravit, zato sem danes zopet na 3MD. Če pa bo zginla še kakšna kilca več pa nič hudega.
Lep dan ti želim.
Lepo pozdravljene!
Oglašam se prvič! Ker nisem pristaš diet, sem rabila kar nekaj časa,
da sem se odločila – vendar sem se!! Danes je moj 5.dan 3MD diete.
Počutim se OK, četudi imam menstr., verjetno zato,ker ne jem več
toliko mesa.
Še migat začnem, pa bo 10kg viška odpadlo!
Berem vaše mejle in mi je všeč, ker se tako spodbujate.
Se še nobeni ni zgodilo, da se je malo pregrešila??
lp, didi
Jaz se vsake toliko malo pregresim – ampak potem grem enostavno dalje in naslednji dan se posebej pazim.
In ucinki diete so kljub vsemu vidni. Je pa res, da je verjetno boljse, ce se diete striktno drzis – obcudovanja vredne tiste, ki zdrzijo tak tempo 3 mesece.
Seveda pa prekrski ne smejo biti prepogosti 🙂
Kristi
O, kako da ne! Jaz sem zdajle v drugi rundi sicer (še) pridna, ampak si ne mažem oči s tem, da bo tako ostalo do konca.
Prekrški so, kajti trije meseci so dolgi in marsikaj človek med tem doživi. Pa ne se sekirat zaradi tega. naslednji dan gremo naprej, kot da se ni nič zgodilo, pa je.
želim ti veliko uspeha in volje.
LP!
Živjo!
Ej, to se meni kar naprej dogaja v službi. Fovšija!
Shujšala sem deset kil in zdaj imam “ideealne” mere in sem zdaj bolj samozavestna in vedno nasmejana. Prej sem bila celo nasprotje od zdaj.
Kolegice v službi se bodo požrle od fovšije, da mi je uspelo. Vsak dan 300x slišim opomin, da pazim da me ne bo pobralo, ker sem tako suha. Haloooo!
One so pa lahko celo življenje in mislijo, da jim to po zakonu pripada.
Lep dan in čimmanj fošije,
Taja
TUDI PRI MENI JE BILO ISTO. KO SEM SE ZREDILA SEM PRIPOMBE SLIŠALA NA VSAKEM KORAKU, SEDAJ PA SLIŠIM KOMPLIMENTE LE OD TISTIH KI SO RESNIČNI PRIJATELJI, VSE OSTALO PA JE ČISTA FOVŠIJA. ENE PAREM SEM TO TUDI V OBRAZ POVEDALA IN SEDAJ IMAM MIR. KONEC KONCEV TO DELAM ZASE IN NE ZA DRUGE. IMEJTE SE RADE IN NE PUSTITE, DA VAS PRIPOMBE SPRAVIJO V SLABO VOLJO, SAJ SE LE ENKRAT ŽIVI.
LUCY