Najdi forum

Je komu poznana “HALA” v Barceloni, v kateri je odvisnikom dovoljeno živeti, se zbirati in zadrževati? Dva nesrečnika sta namreč zamenjala leto komune za to okolje.

Prvič slišim za to. po španiji kar je sicer meni znano je več takšnih ustanov kjer se narkomani mirne volje lahko drogirajo in jih noben ne preganja. upam, da ni med tema dvema nesrečnikoma tudi kakšen vas sorodnik.

lp, anja

to se dogaja po vseh velikih evropskih mestih,da ne govorim o južni ameriki in njihovih favelas naselja-lesene propadajoče hiške kjer za 10 eur dobiš punčko 5 let-pedofilija,in droge za cel dan,pa še pištolo ti dajo da te ne okradejo.mi sploh ne vemo kje smo,verjemite prepotoval sem 5 celin in ,če nimam oči ne bi verjel,kaj vse se dogaja a to so druge težke zgodbe,misel na njih mi zasolzi oči……svet je nepravičen in peklensko krut.

free palestina
++beny++

zadeva je že davno mimo in hvala bogu se je srečno končala…

lp

zdenkica–no sem vesel,da je mimo in se je končalo dobro,ker ponavadi v velikih metropolah ,če nimaš želje oditi,ostaneš tam,kjer je droga na dosegu 5 metrov,denar pa se pridobi na sto in en način—tatvine,prostitucija,dilanje,gay-i,pompini za 10 eur itd…sam sem to videl,kot sem napisal prejšnič,zato sen res vesel ,če se je samo ena oseba vrnila.pozdrav,srečno.
++beny++
++only the good die young++

New Report

Close