haj
Spostovani, imam resen problem ki me mori!
Nekateri se boste smejali, ampak mene res muci. Imam problem ko moram it na fanta – pri seksu mislim. Nekako ko sedem nanj, se nikakor ne ujameva. Ne vem a je pr men problem, al on hoce kaj drugega. Zelim si, da bi me “obcudoval” od spodaj-da sem jaz zgoraj, ampak nekako se mi zdi da se jaz ne obnesem vredu, zato se vedno dam kar v pozicijo…spodaj pa konec, prosim kake nasvete in mogoce predloge…hvala
Eneja,
ne vem koliko si stara.
Ampak vaja dela mojstra, mojster pa ni vedno samo tiho.
primož
sicer je že nekaj dni od takrat ko si pisala, ampak mogoče vseeno še vržeš uč gor. naj ti povem, da imava z mojim neverjeten sex, z vsemi možnimi pozami… ampak tudi meni se je zdelo na začetku, da je ta poza, o kateri sprašuješ najboj delikatna. zahtev več skupnega ujemanja ritma in res več prakse, kot je napisal primož. vse ostale poze delujejo nekako sem po sebi. pri tej pa ti bo moral tudi fant pomagat. lahko sicer samo leži kot klada, ti pa telovadiš po njemu, ampak če ti bo on pomagal držat ritem, ga boš tudi ti laže lovila. drugače pa lahko uporabiš kroženje z boki, zibanje sem in tja, celo naprej in nazaj (to ga bo zmešalo ) – če si kdaj jahala konja, so gibi povsem isti. z medenico naprej in nazaj 🙂 pri dvigovanju pa mu predlagaj, naj pomaga z rahlimi sunki navzgor, ti pa jim boš sledila. samo pogumno!