Najdi forum

Hachimoto

Pozdravljeni !
Vidim , da veliko ljudem pomagate, pa se obračam na Vas, da mi pomagate. Moji desetletnici so ugotovili hachimoto sindrom. Trdijo, da se dokler ščitnica deluje ne da nič pomagati. Ne morem se s tem sprijazniti in čakati na puberteto kaj bo. Ali bi se dalo v tem času kakorkoli pomagati, da bi ščitnica obdržala svojo funkcijo ?
Za odgoror najlešpa hvala in lp

Pozdravljeni!

Mislim, da bi se vašemu sinu dalo pomagati z naravnimi metodami zdravljenja. Najpomembne je, da ugotovite, zakaj so nastale težave. Pri tem je lahko v veliko pomoč bioresonančna terapija. Brez, da bi testiral, kaj vzrok, pa vam ne morem dati odgovora.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Spoštovani g.Golenhofe!
Kakšne metode naranvnega zdravljenja pa bi lahko prišle v poštev pri moji desetletnici v zvezi s hachimoto ? Kako bi se lahko ugotovil vzrok te motnje ? Kateri vzroki po Vašem bi lahko prišli v poštev ?
Lepo prosim za Vaš cenjen odgovor in lp !

Pri takšni diagnozi vam bi vedno najprej svetoval zdravljenje z bioresonančno metodo, ki je zelo uspešna pri vseh vrstah avtoimunskih bolezni.

Glavni vzrok za nastanek so verjetno obremenitve s težkimi kovinami (amalgamske zalivke, tudi od vas med nosečnostjo) ali zaradi cepljenj. Nadaljni vszroki so lahko pomanjkanje vitalnih snovi (minerali, vitamini, encimi, mikroelementi), alergije, napačna črevesna flora zaradi jemanja antibiotikov.

S pomočjo BRT se poiščejo ti vzroki, potem pa pozdravijo s terapijo in naravnimi metodami, da ne bodo nastali še kakšne druge avtoimunske bolezni.

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close