Najdi forum

Radi bi za našega malčka kupili gugalnico, tako s stojalom in več gugalnic in igral – plezalo, lestev, dvojna gugalnica. Ali kdo ve kje pri nas se to dobi in kakšne so cene. je bla ena taka stvar v reklami ob Baumaxa- kdo pozna. Radi bi pa tud kupili tobogan. Ne najmanjši. Pa sm gledala v BC so bli okol 40 000sit ali več kar se mi zdi pa drago. Ali se jih dobi še kje razen BC, Ariel pa enega majo zdej v akciji v Intersparu sam je mal majhen.

Lp

Mi smo ga predlani kupili v Pikapolonici MB (nam ga je njihov šofer pripeljal v Lj. na eni od službenih poti) in dali za 1,7 m visokega okrog 29.000, kar je bila ugodna cena, samo smo ga kupovali sredi zime. Baby center je imel takrat prav tako zasoljene cene in bi za takega dali čez 40.000

Irena

mi smo kupili ta igrala v Merkur Kranj, zelo dobra kvaliteta-včasih se po 8 otrok spravi na ta igrala 🙂 Tudi tobogan je pri Merkur Kranj zelo kvaliteten, velik, kovinski – meni se plastika itak ne dopade…

cena je menda nekje okoli 36.000, so pa tudi na internetu (enako ponudbo je imel tudi Obi in enaka cena).

je pa zelo pomembno, da ga dobro postavite in zabetonirate tako kot piše v navodilih, da bodo igrala res fiksna.

Lp in uživajte!

Mi imamo 4 delno gugalnico, kupljena dve leti nazaj v Bauhausu, cena okoli 25 – 30.000. Z njo smo zadovoljni, je pa pomembno, da jo res dobro fiksirate v tla.

New Report

Close