Najdi forum

Živijo!

Veliko se govori o grupnem seksu (vsaj moški), pa me zanima vaše mnenje o tej temi. Kaj vi mislite o grupnem seksu? Sta se s partnerjem kdaj pogovarjala o tej temi? Imate morda sami kako izkušnjo z grupnim seksom ali pa ga celo redno prakticirate? Koliko je grupni seks po vašem mnenju razširjen v praksi (npr. 1 par od 1000 ga prakticira, vsaki drugi par ima že izkušnje, itd)?

Pozdrav,

Peter

Boh

Nikar samo iz radovednosti, ljubezen v dvoje je zakon! Še vedno…
Sicer pa, kakor komu paše……. Lep vikend in imejte se! Andi

Vsi tisti, ki si želite oz. prakticirate grupni sex, ali vam je zveza samo z enim partnerjem premalo oz. vas dolgočasi? Zakaj?
Ali je to samo stvar modne muhe, da kar dela znanec, morate pa še vi? Kakšna bo vaša naslednja potreba, ko se boste še tega naveličali?

Me ne zanima.

Fuj, kako ste ogabni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

mislm da to kr dost folka dela, jest mam eno frendico k je probala z enim parom, pa un par je prej ze z eno drugo.. tko da to SE dogaja.. midva s partnerjem se tut ful pogovarjava o tem in naju ful rajca, samo problem je da bi jest raje se z enim moskim on pa obratno.. problem je tudi v ljubosumju itd.. ampak sva se mlada in mogoce bova pa enkrat le poskusila.. mogoce bi pa prav uzivala ce bi mi se ena bejba pomagala fafat..
komur se to gabi ga razumem sam ne drugih obsojat.. nej ma vsak svoje mnenje.. vcasih se nam najbolj gravzajo stvari ki si jih najbolj zelimo delat a si tega ne upamo priznati niti sebi

open minderka je pisal/pisala:
>
> mislm da to kr dost folka dela, jest mam eno frendico k je
> probala z enim parom, pa un par je prej ze z eno drugo.. tko
> da to SE dogaja.. midva s partnerjem se tut ful pogovarjava o
> tem in naju ful rajca, samo problem je da bi jest raje se z
> enim moskim on pa obratno.. problem je tudi v ljubosumju
> itd.. ampak sva se mlada in mogoce bova pa enkrat le
> poskusila.. mogoce bi pa prav uzivala ce bi mi se ena bejba
> pomagala fafat..
> komur se to gabi ga razumem sam ne drugih obsojat.. nej ma
> vsak svoje mnenje.. vcasih se nam najbolj gravzajo stvari ki
> si jih najbolj zelimo delat a si tega ne upamo priznati niti
> sebi

Kaj pa AIDS, spolne in druge prenosljive bolezni? Zadnja ugotovitev je pa sploh milo rečeno smešna, iz trte zvita,
seveda, če pa rabiš izgovor, je tudi to dobro, a ne? Sicer pa ne sodi drugih po sebi in obratno!

Kaj kdo v svoji spalnici dela me niti ne zanima! Če pa že javno “obešaš” svoje posteljno perilo in pričakuješ še komentar ali je dovolj čisto, moraš pričakovati tudi kakšnega takšnega, ki bo opisal madeže na perilu tudi tam, kjer jih skoraj ni videti ali pa da ni popolnoma oprano. (Upam, da razumeš prispodobo!)

sploh ne obesam nicesar javno ker je to vse anonimno, se mi zdi pa prov da ljudje vejo da to obstaja.. sori ce sm ti s tem razblinla tvoje pravljice o lajfu.. pa se to, ce te ne zanima kaj pocnejo ljudje v spalnicah potem ne vem kaj si pricakovala pod naslovom grupni sex:)

Bi znalo biti zabavno. 🙂
Ampak zame obstajata dve ogromni oviri.
Prva je, da svoje drage nisem pripravljen deliti z nikomer, vsaj ne dokler sem ziv.
Druga, da se nikoli nisem naucil “zeleti” brez “izbrati”…:-)

Tommy

Zakaj ogabni? Dejstvo je, da si nekateri ljudje to zelijo in to tudi prakticirajo, pa se niso ogabni zaradi tega, ker ne sovpadajo s tvojimi naceli in nacinom zivljenja…

Urša je pisala:
“Kaj kdo v svoji spalnici dela me niti ne zanima!”

Zakaj se potem oglašaš in praviš naj ne obeša svojega posteljnega perila tu? Forum je zato, da se ljudje odkrito pogovorijo, ne pa da kdo komu teži, ker pove tudi kakšno malo bolj intimno stvar!

Grupni sex sicer zna biti zanimiv in marsikoga vzburja, ko pa bi prisla do tega, da bi morala svojega partnerja delit s kom drugim, bi skoraj sigurno odpovedala. Zame je ljubezen se vedno tisto, ko dva partnerja delita intimo samo drug z drugim, verjamem pa, da za kar nekaj ljudi to ni tako…

Sigurno je veliko bolje it v swinger klub,kot pa varati partnerja za hrbtom….Koliko od vas vara partnerja? Oziroma koliko partnerjev vara vas,in si zatiskate oci…Aja,tisto kar ne veste ne boli…ali kako ze….

New Report

Close