Najdi forum

GRRRRRRRRRRR!

GRRRRRRRRRRRRRRRR! ZE DOLGO NISM VIDLA TAKO USRANE TEKME! MATER MU J…. TEMU IDIOTU SODNIKU!

Coco, se popolnoma strinjam s teboj. Sicer drugače nisem ne vem kakšna navijačica, ipd., ampak sem kot “prava Slovenka” pač gledala to tekmo… Skoraj sem pop*****a zraven, ko je dal enajstmetrovko Špancem. Pa baje so še Španci presenečeno pogledali zakaj… Nam so pa 2 vzeli, ne?! Tisti zadnji gol pri Špancih je bil tak “krompir”, da večji ni mogel biti. Za kapetana “mala malica”… Tudi jaz pravim: “GRRRRRRRRRRR!!!!!!!!” :(((

Jebo mater sodniku posranmu! Čist nekorektno, ne fer sojenje!!! Če mal pokalkuleraš bi Slovenija komot zmagala, ker so kr uredu igral…no ja mal so preveč u tri krasne brcal žogo…ampak so se kr trudil…Tko da sodniku sam jajca odrezat!!!

Jst sm gledal mogoce vse skupej 20 minut… in sm vidu to “pravicno sojenje” …. Blondy, ampak ce bi Slovenija zmagala bi ti … 🙂

Ja, @!#$, se pač zgodi. Saj ni bilo prvič-je bila na Evropskem podobna zgodba kar se sojenja med Špa in Slo tiče. Zdaj je kar je.

Jaz sem svojo jezo stresal pred TVjem :))
Nisem pa se videl tako jezne predstavnice nežnejšega spola, ne bi blo pametno bit zdej kje blizu vas a? :)))

a lahko ne-komentirate kaj mislte o tem na tem forumu? al pa če že morte, dejte v en thread!!! PLS!!!

:-))))) Ta maroska pi..da sploh nima jajc!!!

ČE BI BIL TAM BI KOPIL SODNIKA KOT MLADE PRAŠIČKE.
BUDALO FU…..

Dejte se mal umirit. Španci so bili precej boljši in je pravično, da so zmagal. Saj je prav, da smo patrioti, ni pa treba da pretiravamo. Pa še to je res, da če ne bi bilo sodniških zmot mi niti na svetovnega ne bi prišli.

Ma že tko ne gledam fuzbal, pol pa ko ga je pa obup!! Bolje bi bilo, če bi naprej seno metal, kot pa da smo šli gledat fuzbal.
Komentar je – brez veze komentirat

Naši fantje so se trudili in igrali dobro, res da bi lahko krili kakšenga pi*kiča Ralula malo bolj. Ampak kaj pomaga če je sudja cigane! Sploh ne vem kaj bi mu mogu narest pred glolam našmu da bi ta sudja piskal penal, noge polomt al kaj!

– VIDI SE DA DAJEJO PREDNOST ŠPANIJI, KER SO KAO DRAŽJI IGRALCI….
– ČE BI BLA MOŽNOST BI SE SODNIKA LOTIL Z GOLIMI PESTMI

ps: Še en kuplen šport!

Lp

SVINJA MAROŠKA…..KAJ NAM JE NARDILA.
NAMESTO,DA BI BILI DOBRE VOLJE ŠE CEL MESEC…..TKO PA…FAK

Heh, ko smo ravno pri lomljenju – ko so šiljaku zlomil nogo grki (ce se prav spomnim) tudi ni bil prekrsek :))

lp ajs

Jaz samo ne razumem, kako si lahko na svetovnem prvenstvu, ki naj bi bil vrh vsega, vse tip top najboljse in oh in sploh lahko privoscijo tako sodnisko sranje, mislim reprezentanca se 2 leti trudi v kvalifikacijah potem se se skoraj eno leto pripravlja na to, pa zbor treningi , cela organizacija itd… tolk enih stvari je zadaj konca se pa vse pri enem tipu, v sodniski obleki, ki mu en kolescek manjka…bljak

lp ajs

Tudi jaz sem presenečeno zijala v TV, ko je Maročan tiste f… špilal. Drugič bo zobe v taški dam nesu!! Če že fantje take prekrške delajo za penale, naj jih delajo orenk!! Pa naj lomijo kosti. Bo sudija vsaj upravičeno piskal.

In kadar bo sodil naj ga doletijo žvižgi in palci navzdol. Duša prodana!!

Grrrrr.

http://users.volja.net/sarman/wanted/

na tekmo pa ni komentara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sramota za tako “veliko” ekipo kot je Španija, da jim mora do zmage pomagati sodnik!!! Presneti črnuh (nisem rasist, ampak kar je preveč, je pa preveč)!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close