Grrrrrr – telovadni dres …..
Imamo prvošolko. Včeraj je jasno in glasno izjavila, da bi imela za telovadbo telovadni dres namesto kratkih hlač in majice. Dobro, sem si rekla. Danes bom imela prosto popoldne in bom skočila po trgovinah. Zapodila sem se v BTC, ker sem bila prepričana, da bo tam največja izbira. Zmota pa taka. Kjerkoli sem spraševala za telovadni dres, so me samo čukasto gledali in njihov odgovor je bil vedno – nimamo. Produžila sem še do Cityparka, saj so danes odprli Hervis.
Toda groza – vrste take, da glava boli. Za blagajno bi čakala vsaj eno uro.
Tako sem vsa razočarana odšla .
In zdaj vas sprašujem – kje v Ljubljani je katera opazila ali kupila dres ?
Any idea ? Ali in ostale ?
Lp,Kaja
Živjo!
Ja tudi pri nas smo imeli take težave. Dres smo sicer rabili za plesno šolo in ko sem že skoraj obupala so mi ga po naročilu sešili v Šport Čarman v Šk.Loki, ki ni tako zelo oddaljena od Ljubljane. Sešijejo ti takšnega kot želiš, nekaj jih imajo vedno tudi že sešitih ampak kadar sem jaz iskala so bili vedno vsi večjih velikosti.
Lp!
Po vaših nasvetih sva šli skupaj s tamalo v Peglezen na Poljansko. Dresov kolikor hočeš. Barve, modeli, kratki rokavi, dolgi rokavi, pa s hlačnicami ali brez, pa svetleči, skratka blazna izbira. V trgovinici sva bili skoraj eno uro, ker se tamala
nikakor ni mogla odločiti katerega bi imela. Končno sva pristali pri roza s tirkiznimi rokavčki.Cena 4800 Sit.
Hvala vsem za pomoč, Kaja