Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Grrrrrr – telovadni dres …..

Grrrrrr – telovadni dres …..

Imamo prvošolko. Včeraj je jasno in glasno izjavila, da bi imela za telovadbo telovadni dres namesto kratkih hlač in majice. Dobro, sem si rekla. Danes bom imela prosto popoldne in bom skočila po trgovinah. Zapodila sem se v BTC, ker sem bila prepričana, da bo tam največja izbira. Zmota pa taka. Kjerkoli sem spraševala za telovadni dres, so me samo čukasto gledali in njihov odgovor je bil vedno – nimamo. Produžila sem še do Cityparka, saj so danes odprli Hervis.
Toda groza – vrste take, da glava boli. Za blagajno bi čakala vsaj eno uro.
Tako sem vsa razočarana odšla .
In zdaj vas sprašujem – kje v Ljubljani je katera opazila ali kupila dres ?
Any idea ? Ali in ostale ?

Lp,Kaja

Živjo!
Ja tudi pri nas smo imeli take težave. Dres smo sicer rabili za plesno šolo in ko sem že skoraj obupala so mi ga po naročilu sešili v Šport Čarman v Šk.Loki, ki ni tako zelo oddaljena od Ljubljane. Sešijejo ti takšnega kot želiš, nekaj jih imajo vedno tudi že sešitih ampak kadar sem jaz iskala so bili vedno vsi večjih velikosti.
Lp!

Kaja, vesela sem, da ti lahko pomagam, ker sem lani imela isto težavo. A je rešitev zanjo: zelo lepe drese prodajajo na Poljanski v Ljubljani, in sicer v Pegleznu. Tam ima neki obrtnik svojo trgovinico z res lepimi izdelki.

Naj tvoja mala uživa v njem in gibanju!

lenja2

Živjo, Kaja, jaz sem dres kupila marca na športnem oddelku v Nami (Tomšičeva v Ljubljani).
Pokliči, morda jih še imajo..
Lp, Ali

Punce, zlate ste. Takoj jutri se odpravim po predlaganih trgovinah in ni vrag, da ne najdem kakšnega lepega dresa.

Hvala in lep večer še naprej, Kaja

Tudi jaz sem takoj pomislila na trgovinico na Poljanski cesti v Pegleznu. Njihova izložba je vedno zanimiva, sama pa tam verjetno ne bom kupovala-imam dva fantka…

LP
EvaK

Hervis na Viču ali Šport 2000 na Rudniku ali pa športna trgovina v Mercatorjevem centru v Šiški (ne vem, kako se ji reče). Sem jih pa videla v vseh treh trgovinah!

Lp,
I.

Na Celovški je trgovina od podjetja Linek štraus ali nekaj podobnega. Imajo vse živo za gimnastiko, torej tudi drese.

Peglezen-Poljanska; dolgi in kratki rokavi, vseh barv in materialov. Sešijejo tudi po želji.
Pozdrav!
Nina

Nama, tam sem ga kupila za prijateljico in se tudi sama čudila, da je v današnjih časih dres čisti čudež.

Po vaših nasvetih sva šli skupaj s tamalo v Peglezen na Poljansko. Dresov kolikor hočeš. Barve, modeli, kratki rokavi, dolgi rokavi, pa s hlačnicami ali brez, pa svetleči, skratka blazna izbira. V trgovinici sva bili skoraj eno uro, ker se tamala
nikakor ni mogla odločiti katerega bi imela. Končno sva pristali pri roza s tirkiznimi rokavčki.Cena 4800 Sit.

Hvala vsem za pomoč, Kaja

New Report

Close