Najdi forum

Halo!

Obračam se na bralce tega foruma če bi mi kdo kaj znal svetovati.
Namreč tako: imam prijatelja s katerim sva skupaj dve leti. On ima svojo zidanico ali manjšo hiško, prav tako pa ima tudi bivšo ženo, ki ni žena ker nista bila poročena, z njo ima dva otroka. Ona pa ima tudi stanovanje ki sta ga kupila skupaj. Ker ga je približno tri leta nazaj nagnala od doma se je odselil v zidanico. Otroka sta dosti pri njemu in on jih zalaga z denarjem. No, jaz se v teh dveh letih odkar se poznava in sva skupaj še nisem odločila da bi se preselila k njemu, ker sem edinka in starša sta bolehna, zato raje še ostajam doma. Toda prejšnji teden se je moj prijatelj odločil da me predstavi otrokoma. Onadva sta čisto znorela da on pa res ne more imeti prijateljice, da mora biti sam. To sta povedala tudi mami in sedaj ona nama grozi po telefonu da bo zažgala zidanico in najina avtomobila, če bom jaz pri njem. Torej, on je že zamenjal ključavnice, ampak mene je zares strah da bi komu kaj naredila. Kam se lahko obrnem po pomoč?
Imam tudi shranjeno SMS sporočilo kjer mi grozi. Ali naj grem na policjo in jo prijavim?

Hvala in oprostite za tako dolgo razlago.

Na policijo seveda, potem bodo pa tudi oni svetovali kako in kaj v primeru, če se bodo grožnje nadaljevale.

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Ojla!

Da je prišlo do groženj, za to ni odgovorna samo bivša žena, ampak tudi tvoj prijatelj in njegovo ravnanje, saj za zvezo s teboj očitno ni povedal svojim najbližjim osebam – otrokom in bivši ženi, ti pa si to dopuščala. Zanje je bila novica o tebi precejšen šok, zato tudi taka ostra reakcija.

Prepričana sem, da tu lahko največ stori tvoj moški in sicer, da se pogovori z otroki in bivšo ženo in jim razloži svojo situacijo in odločitev za ljubezensko razmerje s teboj. Zahtevaj to od njega!

Če pa ne misli razčistiti stvari, je najboljše, da mu mirno predlagaš, da ti tega ne boš prenašala in da ne boš več hodila z njim! Saj doslej te očitno ni jemal resno, nikomur ni povedal o tebi – kakšno razmerje pa je to – samo nočni zmenki, da nihče ne vidi??

Lp M.

New Report

Close