Najdi forum

Groznja narkomana

Danes, ko sem stopila iz vlaka, stopi do mene narkoman in me prosi za mobitel, ce mu ga posodim. Seveda me ni prvic vprasal in tudi tokrat mu nisem posodila. Situacija pa je taka, da je ta narkoman od mojega fanta bivsi sosolec iz OŠ, s katerim nimata stikov. Ko mi je tezil in tezil za mobitel pa sem mu odgovorila: “Dzankijem ne posojam telefona” Tipu se je videlo, da je imel krizo, potil se je, na vlaku zical za denar, imel je neznosen vonj. Skratka, on znori in pravi, ce je to zaradi mojega fanta,da je gobec moj fant (v nasi vasi vsi vedo, da je narkoman) da naj mu povem, da ko ga pvic sreca, da bo pil svojo lastno kri. Torej, kaj storiti? Verjeti groznjam ali ne?

Hvala za pomoc

Ps. Tip mi najeda vsakokrat, ko ga srecam na vlaku. Na isti postaji greva gor in vsakic se vsede zraven mene pa tudi ce je drugje prosto, in ko naju je s fantom 1x videl, je fantu rekel, ce bi me posodu njemu, da si zasluzim njega (narkomana) in ne svojega fanta.. Da ostalih pripomb ne omenjam…

Ah, ne obremenjuj se, itak veš, da je v krizi, od tu tudi nesmiselne grožnje… Jaz bi ti predlagala, da se, če se le da, izogibaj vlaka in stikov z njim…

se strinjam z enyo.
za lastno varnost pa poprov spray oz. nekaj podobnega v torbici ne bi skodlo. 🙂

Nič ne bo naredil, pomojem je najboljše sam da se ga izogibaj, hodi na kako drugo postajo ali pa hodi s kakim prijateljem tja!

New Report

Close