Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Ortopedija grozne bolečine

grozne bolečine

Pozdravljeni!

Včeraj je bilo preden sem šla spat vse normalno,zjutraj pa sem se zbudila in sem v solzah vstala iz postelje.Glave nisem mogla nikakor dvignit-pomagala sem si tako,da sem se “vlekla” za lase.Glave ne morem dat nazaj in tudi pri premiku levo in desno me zaboli zg.del hrbta.To je res ena grozna bolečina,ki je tako močna,da je kar hudo.

Zelo lepo vas prosim za kakšen nasvet.Naj povem še,da sem v začetku nosečnosti,tako da si kakšnih zdravil ne upam jemat,pa tudi kakšne zeliščne masaže mislim,da niso priporočljive.
Kaj pa obkladki?Naj uporabljam tople ali hladne?

Hvala za vaše odgovore!

Glede na opisane težave bi vam verjetno pomagali topli obkladki. Če so težave tako hude kot jih opisujete bi vam vseeno svetoval obisk pri vašem zdravniku. On vam lahko predpiše tudi ustrezno vodeno fizikalno terapijo, ki običajno pomaga v primeru težav kakršne opisujete in ni kontraindicirana v nosečnosti.

mag. Martin Mikek, dr.med. Specialist ortopedije Artros, center za ortopedijo in športne poškodbe Tehnološki park 21, stavba D, 3. nadstr. 1000 Ljubljana Tel: 01 518 7063 / 01 518 7064

New Report

Close