Najdi forum

grozn dolgcas

a je kdo tu??????????

Men je takkkkkk dolgcas!!!!!!!:)))))

tiny

Jaz sem še s tabo tiny 🙂 Nisi sama.

Papa Markec

kak lepo:)) Sploh ne vem ka naj grem delat:((

cav, tiny

Ej, Tiny !!

Nisi edina, ki ti je dolgcas. Jaz taksnih dni ne maram, ker sem taka cotasta, se mi zdi, in nic se mi ne da pol pa mam take enodnevne (vcasih tut vec dni) ekskurzije po stanovanju. Pa nicesar pametnega ne najdem za pocet zato pa potem pristanem za racunalnikom zraven pa poslusam najboljsi radio..RadioCenter !! :)…In mi sploh ni taki bad ce boljse pomislim.
Sej vem da je veliko stvari za pocet, ampak v taksnih dneh se meni zdi da ni nicesar za pocet, pravzaprav meni se ne da..Ma, zdaj sem malce zabluzla 🙂 Tako se jaz pocutim.Vendar ko se zamislim ali pa pogledam skozi okno na dvorisce kjer je vcasih veliko folka, zdaj pa ni nobenega, kar pomeni da vecina folka itak pocne to kar midve pocneva. Se dolgocasi, gleda kaksen film na tv, poslusa glasbo, surfa po netu, spi (mmm, ob takem vremenu jaz spim ko beba)..Ali pa pocne karkoli drugega.
Meni je zdaj pravzaprav prav fino. Berem vase misli in vase razmisljanje in rada tut sama kaj povem 🙂 To mi pomeni in daje zelo veliko..Zapolni mi cas, duso in srce (sploh ce me spremlja dobra glasba)…
That’s it !!

bye

tiny: priporočam ti, da poklices nekoga s katerim se že dolgo nisi videla in slišala pa boš videla kako si boš s tem polepšala dan ali pa pojdi na kak sprehod v naravo.Jaz se tudi sedaj odpravljam in to kar sam 🙂

cav-cav

To je kr fajn…sej sm ze razmisljala o tem, da bi koga poklicala…in sm jih tud ze ampak nekak al nimajo casa al pa jih ni doma…tak da sm spet na istem. Racunalnik al pa tv…ja…sam jst bi sla nekam:)) Sm ene zahtevne sorte:)) Se mi lusta it tak na en cvek, kavico pa tortico…sam najdet morem enga, ko bo za to:))
Piste se kej:))
Zdej pa namest da bi sla ven, denar zapravlam, pa se noben ne more k nam poklicat:))))

tiny

Boga tiny
EJ FOLK POMAGAJTE TINY PROSIM… KER JI JE DOLGCAJT PA SE NIMA KAM ZA DAT:)
Jaz sedaj odhajam pa nimam več časa.
Tiny pojdi pod tuš pa si radio zraven vzemi pa pod tušem zapleši in zapoj…no kar pogumo…samo ne bodi preglasma, ker sedaj moji spijo…no kaj še nisi šla :)…mene že več ni…sem že v naravi in isčem mojo… ne bom povedal kaj :))…papa

bodi vesela, da lahko bluziš, nekateri moramo delat!!! meni bi prav pasalo se zdaj dolgočasit doma, nič ne počet, poležavat (no to je že neki za počet)

Sej zdej me je mami mal resla:) Sm sla z njo v trgovino:) Z mamo je vedn fajn it v trgovino, ko ji lahk kej podtaknes v vozicek al pa v kosaro:))
Markec upam, da se mas fajn v naravi pa da bos nasu kar pac isces:)
Pis pol se kej:)…pa ostali tud:)
Dans se se po ircu nc ne dogaja
Maca…ti cist verjamem, da bi raj nc delala:)) Sam ko pa ze res ne ves ka bi delu, je pa ze kriza…pridna bod v sluzbi!
Cav, tiny

Punca, kar nekam jo mahni! Ven, malo po mestu in zagotovo boš srečala kako znano dušo, malo počvekala, se nasmejala in adijo dolgčas!

IZ KJE SI KOK STARAA A SLIKO MAS A SI KEJ NA IRCU KASNA ZGLEDASS OPIS TVOJ JE HI LP SE MEJ

MATJAŽ SK LOKA

Men bi pa lahk ringnala … sicer sn takrat se resda spal .. pa dober 🙂
Bom jutr poskuso najt cas pa sibama na en sprehod z pesotom 🙂

lp

Georgy

ja saj smo tu .,… kje pa si ti ?
ko mi je dolgcas pisem maile… poskusi tudi ti …

lp

In ze je drug dan:) Upam, da bo dans bols:) Pa sej bo…cutim:))))
Markec…si nasu kar si iskal?
Se mal, pa bo kosilo, pol pa ce bom mela sreco me bo hotu ker pelat k mojmu fantu:)) Pol bom pa vesela in srecna deklica:)) he he he Sam mi je mami zabicala, da morem prej sobo pospravit…to je pa muka za mene:)) No..upam, da bo scasoma postal lazi:))

Piste se kej!

Cav, tiny

Tvojo sobico pa ja najmanjsi blem pospravit? 🙂 Need some help? ;>

NI najmanjsi problem pospravit, ker je prevec razmetana:)) Pr mojih letih bi se pa ze lahk mal zresnala, pa zacela mal skrbet za sobo…joooj…kaj bo z mano???:))))

Tak hudo more bit razmetana, da je ze teb slabo, ko vidis kaksna je. Pol si pa reces .. ne! dost mam .. tole bo treba pospravt 🙂
Thats my way 😛

Rabo bi pa recept kak mal bolj pogosto pobrisat prah .. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close