grozljivke
Mimgrede… je kdo gledal TEMO… TEMA je bil naslov… kork sem videl clipe, pa bral kratek opis… raj sploh ne grem gledat…
Je kej za kej?
Sem šel gledat – bolj mešani občutki. Ajde z vidika atmosfere mi je bil nekako všeč, zgodba dobro zastavljena, ampak sam potek filma – kr neki. Bi lahko potegnil neke smernice s filmom The others, ki pa je 100% boljši kot pa Darkness. Na koncu je že taka zmešnjava vsega, da sem se komaj pretolkel skozi konec in vse nekako povezal. Se je pa splačalo, it gledat, ker se dogaja v Španiji in se v enem kadru vidi rdeči Citroën ZX Volcane :))))
Darkness je tko tko…efekti so bli še kar spooky, sam zgodba mi pa ni potegnla. Je pa res tko kot je Vitek reku, da mal na The Others vleče…ampak je bil The Others velik boljši.
Meni je bla Tema kar všeč.Pa tudi film Neimenovani (od istega režiserja) je kul.
deifnitivno kaksne japonske; oko in the ring in podobne kaksn hallowen c mon no ala izganjalec hehe smeha
jz priporočam grozljivke:
the exorcist
dawn of the dead
night of the living dead
rec
psiho
evil dead 1,2
alien 1,2
the shining
the omen
nosferatu
the others
the orphanage
the birds
IT
teksaški pokol z motorko
jakobova lestev groze
the thing
Les diaboliques
Rosemary’s Baby
28 days later
a nightmare on elm street
Nobena grozljivka se ne more primerjat z groznimi igrcami kot je amnesia slander man
Forum je zaprt za komentiranje.