grozen zadah
Pozdravljeni!
Imam slab zadah od kar vem zase…probala sem že use možno,ampak stvar stoji na istem.Se mi pa v mandljih nabirajo gnojni čepki,ki jih vsake tolko ob grgranju izpljunem.Bo s tem kdai konec??
Prosila bi za odgovor predvsem tiste,ki so s slabim zadahom v preteklosti že imeli dolgotrajne izkušnje(konstantno,čez dan) in se ga uspeli za vedno znebit.Kako ste to dosegli??Ste grgrali,kašen vaš domači recept..karkoli povejte..ali je edina rešitev odstranitev mandljev??Resnično vas prosim za vsak vaš nasvet??
Zanima me še,če obstaja kašna privat klinika in kje se nahaja,kjer se lahko kot samoplačnik naročiš na odstranitev mandljev(vzrok samo zadah),drugih težav mi mandlji ne povzročajo in kolikšna je cena??bi operacijo izpeljali,če je vzrok samo zadah?
Spoštovani!
Treba je odkriti vzrok za žarišče, ki je v mandljih. Na šibek imunski sistem, ki ne more opraviti z bakterijami v grlu, lahko vpliva prisotnost avitalnih zob (zobje, ki jim je bil odstranjen živec), slabo stanje črevesja – v črevesni flori je 80% celic imunskega sistema, zakisanost…Stanje lahko olajša grgranje koloidnega srebra.
Lep pozdrav!