Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija Groza

Groza

Spoštovani.

Prosim za mnenje na sledeče. Moja mamica se je kak mesec in pol borila z oteklimi gležnji, koleni in členki na rokah. Ob tem je imela grozne bolečine. Pred dvema dnevoma jo je zadela kap. Ko je bila slikana, so ugotovili, da ima rak na pljučih, ki se je naselil v glavo (odtod kap). Tumor v glavi je zelo globoko, zato operacija ne bo mogoča. Ima pa tudi že metastaze po telesu. Doma imam tudi dojenčka, na mamico sem zelo navezana in mi je zelo, zelo hudo. Ne morem spati in stalno jokam.

Prosim, ali je že kdo ozdravel, kljub temu da so se metastaze že razširile po telesu. Prosim za kak nasvet, mnenje, karkoli…..Hvala in lep pozdrav, Sonja

Draga Sonja!

Zelo težko ti bomo pomagali na forumu Limfom. Najbolje bo, da enako vprašanje postaviš na forum Kako živeti z rakom, kjer sodelujejo tudi bolniki (in njihovi svojci) s podobnimi težavami, kot jih ima tvoja mami.

Želim ti, da bi mamino bolezen čim prej sprejela in bila mami v oporo.

Drži se!!!!

Kristina Modic Ne-Hodgkinov limfom 2004/2005 http://monoblog.over.net/kristina/ http://krstina_modic.tuditi.delo.si/

Hvala lepa za opozorilo. Mislila sem seveda, da sem na pravem forumu. Toliko sem zmedena, da sem samo videla besedo rak in sem kliknila nanjo.

LP Sonja

Razumem tvojo situacijo. Vem, kako smo bili vsi v šoku ob začetku moje bolezni… to je za znoret. V glavi ti švigajo misli levo in desno, žalost, pogum, razočaranje in spet pogum…. Mešani občutki…. ves čas pa prisoten strah pred smrtjo.

Drži se!

Kristina Modic Ne-Hodgkinov limfom 2004/2005 http://monoblog.over.net/kristina/ http://krstina_modic.tuditi.delo.si/

New Report

Close