Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Astma in druge pljučne bolezni Grlo,pljuča,…

Grlo,pljuča,…

Pozdravljeni!

Star sem 17 let, ter se ukvarjam z športom. Imam problem, pred približno enim tednom me je začelo špikati na levi strani prsnega koša, špikalo me je pri žlički v prsih in tudi drugje, bolečina pa je bila tudi občasno prisotna ob močnejšem vdihu. Imel pa sem tudi probleme z dihanjem saj sem malo težje dihal ( možno tudi zaradi psihe ker sem se bal da bo kaj narobe z srcem).

Obiskal sem zdravnika kateri je rekel da naj ne bi bilo nič narobe špikanje naj bi bilo od prevelikega napora mišic in zato je prišlo do špikanja, za dihanje pa je ocenil da gre za psiho zaradi srca. Zato me je zaradi mojega boljšega počutja poslala na EKG. Izvide dobim jutri.

Pred dvema dnevoma pa sem se po vsej verjetnosti nalezel od staršev nekega prehlada. Sedaj me bolijo mandlji, vročino imam rahlo 37,2, bolečino v prsih čutim občasno, čutim edino pekoč občutek oz. bolečino ko vdihnem v pljučih in pri žlički. Imam tudi cmok v grlu in težko požiram. Ter ko zakašljam me zaboli pri pljučih, prisotno je tudi slabo počutje.

Angino imam 1x letno, imel sem jo že pred 3 meseci, in zelo dvomim da je angina ker če se prav spomnim nisem imel nikoli bolečine v pljučih zaradi angine, ter tudi kašelj je bil večkrat prisoten.

Zanima me katere bolezen bi lahko bila? Ter kaj mi svetujete?

Spoštovani,

Simptomi, ki jih opisujete se ne zdijo sumljivi za kakšne hujše obolenje. Diagnostika ni možna preko klepeta po internetu, svetujem vam nekaj dnevni počitek, v kolikor težave ne bodo minile pa ponovne obisk vašega zdravnika.

Lep pozdrav, Mihaela Zidarn

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

New Report

Close