Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Cepljenja grlo

grlo

Spoštovani, karkoli je že bilo, je brez laboratorijske diagnostike – ugibanje. Menim, da je pri ponavljajočih se anginah zelo pomembna, saj sicer zdravimo “na pamet”.

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

Razumem. Me pa zanima ali lahko.imam posledice na srcu?

Spoštovani, v primeru, če vaših angin (streptokokne narave) ne bi zdravili in bi prepustili naravi prosto pot, bi, v primeru, da sodite med osebe z določenimi imunskimi značilnostmi, lahko prišlo tudi do vnetja srčne mišice. Sicer pa ne. Ravnokar ste prenehali z antibiotično terapijo. Če se stanje ponovno poslabša, greste pač nazaj. Jasnovidec vašega trenutnega dogajanja, preko spleta in brez mikrobiološke diagnostike, pa, žal, ne morem biti.

Hvalaza odgovor. Prenehala sem.ze8 dni nazaj. In v teh 8 dnevih imam grlobol, enkrwt bolj, drugič manj,brez belih oblog. Ali je lahko bakterijska angina brez oblog belih?

Seveda je lahko brez oblog.

Hvala za odgovor. Torej brez belih oblog, brez vrocine, samo edini simptom je grlobol lahko pri bakterijski? Torej, z antibiotikom sem prenehala pred 13 dnevi. Pred 11 dnevi me je ppnovno zacelo boleti. In sem se ppzdravila brez ab. Torej drugic brez ab. Je lahko kaj narobe s srcem?

Spoštovani, takole ne bova prišli nikamor. Ta hip očitno ni nič narobe. Kdaj pa pride do težav, sem vam pa napisala. odgovor je torej: ne vem.

New Report

Close