Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! grizenje nohtov

grizenje nohtov

od kar pomnim me muči neprijetna razvada-grizenje nohtov. rada bi se je odvadila, pa mi ne uspe. kupila sem si tudi narazličnejše lake proti grizenju, pa se vedno navadim na okus in potem je spet vse po starem.
a imate kakšno učinkovito idejo?
hvala

Meni pomaga lak od Mavale – STOP. Ma toooolk nagravžen okus!!!! :-))

Lp, Petra

Ta isti lak, kot ga omenja Petra, ima tudi moja hčera (si ga je sama zaželela), mora imeti res grozen okus, ko vidim reakcije, če takrat, ko ima namazane nohte, slučajno kaj z rokami jé 😉

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Isti problem…..tudi z laki….tega od Mavale pa še nisem sprobala – sem ga mesec nazaj iskala in ga nikjer niso imeli (!?) Imam pa zdaj…6 nohtov že daljših …do danes zjutraj ko sem se učila za izpit jih je bilo 7.. :-((
ne vem….ali mi bo uspelo ali ne ……veš kaj je še potem pri meni problem…kadar mi uspe ohraniti neko dolžino imam zelooo mehke nohte, dobesedno, kar zvijajo se..in potem se kakšen malo zalomi….in to spet hitro rešim…z zobmi :-((
bar

Bacek kje si ga pa kupila?

V drogeriji (muller npr).
Je pa res zoprno, ker pušča “sled” na stvareh ki se jih dotikaš. Al pa če kaj okoli ust šariš. :-))) Zlepa tega okusa pol ne spravim dol.

Lp, Petra

P.S. Sem enkrat mojega tako lepo božala po ustnicah in ga še malo z nohtom. Potem pa opazovala njegove grimase in tek v kopalnico ;-))))

ko sem bla mlajša sem si tud jaz grizla nohtke… mazala sem si jih z ne vem kakimi laki pa sek tud tanagravžne dol spraskala (z zobmi) in grizla nohtke dalje… dokler se sama nisem odločla, da naredim konec! kar odločla sem se, začela samo sebe opozarjat zmerej pa je blo… pa nisem si puščala nikoli dolgih nohtov, ampak sem si jih redno strigla, ker imam mehke… če si puščaš daljše, pa imam mehke, krhke te pol še samo bolj mika grizenje, preverjeno! :-))

LP! anita ____________________ <http://nitty.moj-album.com>

Kaj če bi poskusile z umetnimi nohti? Pa ne s tistimi, ki jih kupite v trgovini, ker se kar sami odlepijo, ampak bi šle k kozmetičarki, da vam jih strokovno nalepi? Verjetno bi se počutile bolje ob pogledu na svoje roke, po moje pa morajo biti tudi precej trdi. Veliko uspeha.

New Report

Close