Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija Gripa & Cepljenje

Gripa & Cepljenje

Ali se bomo Limfomarcki kaj cepili proti gripi. In koliko smo ogrozeni z nasim imunskim sistemom. Tudi malo se ne bojim pticje gripe in tudi navadne gripe prav nic, proti tem se se nikoli nisem cepil. Vsebnost substanc v cepivu pa se meni zdi zastrasujoc, sploh ker sem v intenzivni fazi ciscenja in rastrupljanja mojega minljivega telesa.

Hoj,

jaz sem vprašala mojo onkologinjo in splošno zdravnico. Stališče stroke je, da ni kontraindikacij za limfomčkarje. Vendar pa, če nismo že od prej podvrženi gripam, baje ni potrebe. Glede na to, da se ne spomnim, da bi kdaj imela gripo (vedno je bil le prehlad), sem se odločila, da se ne bom cepila.

Lp!

Kristina Modic Ne-Hodgkinov limfom 2004/2005 http://monoblog.over.net/kristina/ http://krstina_modic.tuditi.delo.si/

Zivijo!!!

Meni je onkologinja priporicala cepljenje proti gripi,se posebej zato ker sem 6 mesecev od kemoterapije in je moja odpornost na minimumu.Tako da sem to tudi storila in se pocutim o.k.Sploh pa imamo tudi v zraku strupene snovi pa moramo vseeno dihat….Vglavnem vsak cuti in ve kaj je za njega najboljse.Lep pozdrav in lep dan.

Tudi jaz sem tako mislil in se ne bom cepil. Lp Zmeraj boljs smo !

Tudi ti imas prav.Vsak naj sam presodi kaj je zanj najbolje.

Tudi jaz sem letos prvič pomislila, da bi se cepila proti gripi, zato sem zaprosila za mnenje mojo zdravnico. Cepljenje mi je absolutno priporočila. Nisem nič kaj navdušena nad cepljenjem in priznam, da ste mi pomagali pri moji odločitvi: kot doslej, se tudi letos ne bom cepila. Bom pa veselo uživala vitaminčke, pa Actimel, pa vse take dobre stvari, ki krepijo imunski sistem. Lepo pozdravljeni!

Meni je lani absolutno pomagala živa voda- fhes mineralni prah in wobe mugos in čeprav so ljudje v moji okolici stalno obolevali in hodili okoli mene jaz nisem dobila nič ,hura.Moraš pa živo vodo jemati kar nekaj časa, da je telo tako prečiščeno, da ob večjih epidemijah lahko vzameš višje doze.Lep pozdrav Taja

New Report

Close