Gremo naprej s hujšanjem
Uh Kaja:)))
jaz sem okrogla že iz otroških let…vedno močnejše postave, vendar nekako najbolj zadovoljna sama s sabo v srednji šoli…imela sem….sedaj sanjskih 81 kg…kaj bi dala da bi jih imela spet….,
-slikica na hladiliku….ni moja, je od ene ženske…., ni suhica in ni debeluška…ena sredina bi rekla….dobila sem jo pa pri frizerju v eni reviji, in ta ženska nosi tudi tako čupo, kot bi jo jaz rada imela…., in sklenila sem, da si bom za nagrado, za 79 kg, dala delati tako čupo:))))))))), mislim , da bom kar mačka že takrat:))))),
-kaj me je vrglo s tira, da sem se tako nesramno zredila…., dolgočasje predvsem….in sedaj boste rekli, ˝ta je pa res mal trčena˝, samo v moji naravi ni dolgočasja. ( vedno se mora nekaj dogajati) , in s poroko pred 8 leti se je ravno to začelo…., sama cele dneve doma…njega ni bilo, in z dolgčasa sem cele popoldneve lepo papcala, namesto da bi ga nekam poslala in si našla drugo družbo itd….v glavnem…dolgočasje in lenoba in sladkarije…..to sedaj vem, in temu sem naredila konec.
-Motivacija, hehehe, predvsem želja po lepih cunjah…rada se oblačim lepo…katera se pa ne, a ne?, potem želja po ljubezni:))), jaz brez ljubezni ne morem:)))), ah..veliko stvari je…., v glavnem, sem motivacijo našla v Dr. Philovih besedah pri OPRAH….ste gledale?
IN TAKO ŽIVETI VEČ NAPREJ NE MOREM….poje ena pesem….., v angleščini seveda, in meni je trenutno pisana na kožo….rekla sem si…sedaj ali pa nikoli!!!!
Sem izčrpna a? V nekaj dneh boste vse vedeli o meni:)))))
pa kaj! če komu s tem pomagam….pa še lepše:)))
Sandra S
Tea,
pa se kdaj potikaš po Ljubljani… bi jaz tud dol prišla in .bi se lahko srečali recimo na eni kavici….seveda, če bi si ti to tud želela…., jaz bi bila zelo vesela.
kaj pa ostale…., ste se že kdaj srečale, al samo čvekate kle gor:))))))))???
A ne bi bilo zanimivo, da bi se zmenile in bi se enkrat srečale? govorim hipotetično, ker ne vem, ali se med seboj že poznate ali še ne!
Sandra S.
mogle bi določiti točen datum….recimo sobota, ta in ta….in takrat pač se reskira, in se pride na ženski zmenek, in vsaka bi mogla potem to tako načrtovati, in doma rečt,…..v soboto to in to mene ni, imam to in to, in tako pač je.
Res bi se lahko zmenile!
Saj še ANdrej Šifrer v pesmi pravi:
Za prijatelje s´ je treba čas uzet:……..
torej….mogoče bi bila pa tista sobota začetek enkratnega prijateljstva med nami…..
Mal za premislek
Sandra S.
Živjo Tea in ostale,
tudi jaz sem danes malo bolj pozna, ker se nisem mogla upreti Sarini želji, da zlezem k njej v posteljo.Ker imava redkokdaj to priložnost, sva se pocrkljali in lepo začeli dan.
Sandra,
veseli me , da imaš tako voljo in vidim, da boš vztrajala, saj si zelo resno zagrabila.
Še vedno pa me zanima kaj je bil tisti klik,da si se odločila. Jaz sem namreč grozno dolgo zbirala voljo za ta korak in sem vesela, da sem se pravilno odločila.
Tea,
super, da si se odprla in da ti ni nerodno povedati koliko kg imaš. Zdaj vidiš, kako vpliva skupinska terapija. Več nas je , lažje govorimo o tem.
Obupana je očitno obupala. Škoda se mi zdi, ker bi ji lahko skupaj pomagale.
Hruška,
če bi Sandra vedela, kako smo te morale z vsemi močmi vleči, da si začela.
Moraš priznati, da si vesela, da si se začela ukvarjati s sabo. Pa četudi gre počasi. Samo da je volja , pa je vse lažje.
LP,Kaja
Dobro jutro
Sedaj pa že sije sonce.
Danes sem malo zagrenjena. Zjutraj me je na realna tla postavila vaga.
Včeraj sem bila takoooo pridna do 7 zvečer. Sem pokosila travo okoli hiše (1 ura letanja za koslilnico). V šolo na sestanek sem odšla peš. Je bilo tako lepo vreme. Potem je pa ponovno pričelo deževati. Pa mi je dobra volja padla.
Zvečer sem pekla pico z veliko sira in gobic in…. Moj mož pravi, da je v gostilni vedno zato dobro, ker je tako mastno. Tudi ta pica je bila zelo dobra. Samo, da je bila pečena šele ob 8.30. Potem smo jo z užitkom pojedli. Pa je bila ura 9. In namesto telovadbe sem se zavalila na kavč pred televizor.
Sedaj ko se je pričela šola imam občutek, da spet samo kuham, pospravljam in razvažam otroke. Ne vem kako imate ostale organizirane popoldanske obveznosti. Moji hčerki imata navadno več popoldanskih obveznosti. Ker imata do šole starejša 1.5 km mlajša do 2 km (in še čez glavno cesto), ju zato popoldne večinoma vozimo. Sedaj sem ravno v fazi usklajevanja urnikov popoldanskih aktivnosti. Lani je bilo tako, da niti enega popoldneva nisem imela prostega. Letos za enkrat imam prosto ponedeljkovo popoldne. Do oktobra se lahko še kaj spremeni. Kadar je vreme lepo, nimam slabe vesti, če ju naženem peš. Ko pa dežuje in čez zimo, ko je tako hitro noč ju pa vozim. So scrkljani ti naši ljubi otroci.
Lep dan vam želim.
Mateja
Dober dan !
Spet je lep dan, vsaj tukaj na primorskem. Včeraj sem imela fraj dan, pa se nisem nič oglasila.
Sandra, dobrodošla!
poročanje: Moja prehrana poteka sicer ok. Od ponedeljka do 31.12.2001 naj bi spravila 10 kg dol. Počasi upam, da bo šlo. Mogoče je samo psiha, ampak danes se mi je zazdelo, da sem hlače lažje zapela, manj je bilo treba trebušček stistit..:)) hehe… no, pa sej vemo…počasi se daleč pride…Čez dan pa lazim okrog, da sem ja čimdlje od hrane. Tako pol zvečer pojem le še jogurt ali sadje in je mir.
Volja je, navajam se (in svoje doma) na povečano količino jogurtov,sadja… v zameno za manjšo količino kruha, krompirja, mesa, raznih dobrot za kosilo…
Ampak včeraj pa me je premamila želja po sladkem in sem si privoščila malo – mini čokoladico za diabetike (mlečna, Gorenjka). Tisti hudiček mi ni in ni dal miru, pol mi je pa odleglo. Se mi zdi , da je to res taka odvisnost kot npr. od droge… jojjj… grozna sem…. ampak tista mikena mi je bila dovolj, da grem pogumno naprej. Obljubim.
Samo še vedno se mi zdi skoraj nerealno pričakovati, da si spravim 10 kg v 2 mesecih dol. Težka bo… Prijateljica je šla 11 kg v treh mesecih, ampak STROGA DIETA!
No, ne bom še črnogleda. Lep dan Vam želim…
Astrid
Dobrodošla spet Astrid,
10 kg v 3 mesecih je čisto realno. Jaz sem jih brez diete toliko v šoli hujšanja.Pa ni bilo nobene diete.
Ne smeš biti skeptična. Imaš svoj cilj in vsak dan se spomni na to. Tudi če ga ne boš v celoti dosegla, ne bo nič panike. Počasi se daleč pride. Poskusi se več gibati, da pokuriš več.
Prav je, da si pojedla čokoladico. Taki prekrški so dovoljeni, samo da niso prepogosti.
Drži se in misli pozitivno.
LP,Kaja
pozdravček prijateljice
Astrid, hvala za dobrodošlico, in res se počutim dobrodošla tukaj med vami in hvala vam za to!!
Pozno se danes oglašam, ker ravnokrar prihajam iz dveurnega garanja v fitnessu, in če verjamete ali ne, tudi pisat ne morem, tako se mi roke tresejo…., po domače povedano, prešvicana sem bila tolk, da je iz mene kar curljalo, preklemani špeh se je topil:)))))), kako ga sovražim.
Sedaj se vprašate, kako je mogoče dopoldne hoditi v fitness., trenutno sem brez službe, tako da si to lahko privoščim…časovno seveda…finančno je to druga plat, pa tukaj ni prostor za te stvari.
KAja me je spraševala KAJ me je spodbudilo k……….draga moja Kaja in vse ostale….če mi verjamete ali ne, jaz sem se odločala za ta korak že nekaj let, letos od januarja pa resnično odlašam s tem, ( sem s 1,1,2001 sklenila da bom septembra imela 30 kg manj – pa nič od tega ) sedaj sem si pa rekla da je konec in res je konec.
Pred leti sem se mnogo več ukvarjala s športom, aktivno sem trenirala tudi košarko, tako da mi je nekako šport v krvi, in brez njega ne morem več. Dost je ležanja in prenajedanja….
Kaj točno….:))))) je bilo tisto….:)))))), sej sem že napisala bolj tko naokoli…..LOVE IS LOVE:)))))))))))))))) beri kot: mene razganja jeseni ne spomladi:)))))))))))
ej ženske hecam se….ampak počutim se tako polna energije….., kljub temu da sem tako utrujena od fitnessa, vsako mišico posebej čutim, ampak….sej bo….
Zvečer grem pa še plavat.! Da se malo pohvalim!
Mislim da je astrid spraševala…al je bila Mateja…se opravičujem, da sem pozabila, kako uskladiti prosti čas s prevažanjem otrok po obveznostih…..Ja kolk pa imaš stare otroke?
Jaz imam sinčka starega 6 let, pa vem kako to izgleda…pa verouk, pa glasbena , pa trening dvakrat na teden…., pa meni to ni hudo….recimo, takrat ko ga čakam, si vzamem čas zase in za mlajšo hčerkico ( 18 mesecev ), pa greva mal po trgovinah, al pa sam na sprehod če je sonček, al pa…..recimo moj trenira plavanje že drugo leto v bazenu in ima dvakrat na teden po eno uro, to bom jaz izkoristila , da bom tud jest šla plavat takrat, tamalo bom dala pa v varstvo. Jaz imam še to smolo, da mojega ni nič doma….tako da….sem za vse sama.
Pa nekako gre…..moj moto je….z nasmehom in dobro voljo se vse DA
Lep dan…..moram šibat:)
upam da nisem bila predolga in predolgočasna:)))
Sandra S.
JA
namenoma sem pustila pod ime polonca……drage moje…. pod zgodbico polonca, še vsega hudega nisem povedala kar se mi je dogajalo…., in vsekakor ne bi preživela, če ne bi bila taka kot sem….tako pozitivna oseba, polna dobre volje.
Lahko rečem samo to, da mi je žal, in da se opravičujem, da nisem vsega skupaj pisala pod enim imenom, ampak upam da me razumete, da nisem mogla.
Polonina zgodba: mogla sem jo povedati po svoje!
Od sedaj…samo Sandra…ok.
še enkrat….
OPROSTITE