Najdi forum

Gremo naprej s hujšanjem

Ej poslus, a mi lahko poves koliko kil imas, ker sem si jaz tut postavila cilj do novega leta, sam se bojim da sem mal nerealna. pa me zanima koliko je to pri teb..ce noces povedat, ni problema…bom pa nekoga drugega nasla da mi pove cilj:)
VELIKO SRECE!!!!!!!!

Danes je bil pa problem s serverjem in se pišemo šele zdaj.

Kako ste punce? Tale sonček vas je najbrž spravil v dobro voljo.Bo takoj več volje za dejavnosti, ki zbijajo kile.

Hruška, kako ti gre? Ali ješ pravilno ? Jaz sem bila včeraj v Maxiju in so imeli v akciji v čokolado oblite različne lešnike.Sem kupila eno vrečko za Roka, pa sem mu ukradla 5 lešnikov, malo za dušo. Sem pa potem spet objemala mojega prijatelja Orbitreka. Vsak dan se boljše razumeva.

Obupana, kje si ? Javi se kaj.

Poly, si ozdravela ?

Pa Tea°, Astrid, Sončnica in ostale ? A smo al’ nismo ?

LP,Kaja

Kaja, hvala za dobrodošlico,
Ja kolk pa misliš da sem mlajša, oz. kolk si ti starejša od mene…jaz jih imam 33, pa ti?

Sandra S.

Prištej seštevek tvojih cifer v starosti in dobiš moja leta.

LP,Kaja

Sem se malo zamislila nad sabo. Na tedenski koledar sem si napisala, koliko kg naj bi imela tisti teden. Pretekli vikend sem vse pokvarila in dobila gor 2 kg. Zato sem bila dva dni čisto preč. Danes pa imam poleg sončka na mojem oknu, tudi drugačen pogled na vse. Še bolje se počutim ko berem vaše poste.
Torej, ne bom izgubila volje, pa čeprav ne bom izgubila točno toliko kg na teden/mesec, kot sem si zastavila.

Špela, že, že, lahko, da so jo ” vrgli ven ” , samo domov, pa le ni prišla ob času duhov, ampak kasneje, tako, da veš. Le kje je potem bila?

lp, Jana

Pozdravljene!!!

Vidim, da ste vse dobro!
Dans sem ze mislila, da so mi zablokirali pogled na to stran!! Hvalabogu, da niso. :))

Sandra, dobrodosla..

Obupana, kje si!?!?

Soncnica, jaz si pa nisem tedensko postavila koliko KG ampak, koliko bom shujsala do 31.12.2001. 🙂 Upam, da mi bo uspelo!! More mi uspet.

Spet mam motivacijo, upam, da me spet nebo minilo, kot me je prejsnji teden.

Kaja, ves da smo.. :))

Oh ti moski, kaj bi brez njih!? :)))

LP

ja no vidiš…sej ni tolk razlike med nama:)),

Upam da ne bom predrzna, če vprašam, s čim se ukvarjaš v prostem času?
Sej lahko da si to že vsem povedala…samo res ne morem vseh replik prebrat…tega je fuuuuuuuul:)))),

Sandra

Tea°!

Saj si nisem tedensko zastavila koliko kg. Do 1.12 naj bi izgubila 15 kg. Kar je takrat, ko sem začela, pomenilo 1 kg na teden.

hvala za dobrodošlico

ej punce, sej sem že omenila, da imam jaz tud full kg preveč, ampak, kolk jih imate pa ve? Al se o tem ne govori kle gor?
Pa še nakaj bi vprašala, a se poznate tudi v živo..oz., če ste se že kdaj srečale, al samo komunicirate preko foruma?

Sem firbčna kaj?

No, vem da se vse trudite izgubit kg, pa sej se jih jaz tud….., me pa res zanima, kako to počnete?
Jaz npr: sem s prvim septembrom začela čist drugače živeti…spremenila sem si življenje…kako? Štirikrat tedensko grem v fitness, pa rolat sem spet začela, torej enkrat na teden so na vrsti rolarji, ostale dni pa v naravo..eno uro peš, in če me vprašate…..vraga , da ne vem, če bom zdržala ta tempo, ampak motivacija me zaenkrat še gor drži….( ne me vprašat kaj me motivira) hehehe, pri prehrani pa zaenkrat ne gledam kaj dosti….razen, da sem okinila vse maščobe, sploh nimam doma ne olja, ne margarine, ne kisle smetane, mleko samo z 0,5 procentov maščobe itd, in pa belo moko….kupujem samo polnozrnat kruh, pa graham testenine, pa v juho nč nudeljčkov takih pravih ampak iz črne moke…itd….

torej…zaenkrat samo minus maščobe in minus bela moka….in na tehtnici se pozna 5 kg minusa….,
aja…pa minus vsa sladka pijača….pijem samo vodo ali čaj ali pa naravno limonado z limono….., no to so te tri stvari, k sem jih zaenkrat črtala…aja…pa na hladilnik sem si nalepila eno sliko…( realno vsaj mislim ) , kako bi rada izlgedala naslednje leto za rojstni dan…( marca ), hahaha,

Tudi s sladkarijo se pregrešim, samo je pa res, da je ne jem vsak dan, tako kot včasih, ko sem imela slab dan, in sem lahko pojedla tudi dve škatli čokoladnih piškotkov….no sedaj recimo pojem samo dva na teden….

Rada bi pa slišala tudi vaša mnenja….o mojem početju, vaše izkušnje itd…

Sandra S.

Soncnica- a tako. 🙂 Sem te menda narobe razumela. 🙂

Sandra, ti si pa prava faca!
Torej si v 19 dneh izgubila 5 kg? Super, cestitke.
Moj cilj je do 31.12.2000 20 kg.. se ti zdi prevec za dobre 3,5 mesece? To je povprecno 5-6 kg na mesec.
Imam pa ful kg prevec. :((
Kolk jih imas pa ti prevec??

Uzivaj!!!

faca pa res nisem….., sej mislim, da mi je šlo še mal več dol, vsaj na cunjah se pozna, sam trener mi pravi, da je dodatni kg verjetno od mišične mase,

Kolk kg mam preveč….jaz pravim, da bi bila srečna če bi se jih znebila 40, razne razpredelnice, in pred šestimi meseci dr. Sentočnikova pa pravijo da vsaj 60…torej….
toooooooo much…..,

lahko pa povem, ker me ni sram mojih kil, da sem visoka 178 cm in tehtam ..sedaj merjeno pred pol ure:)))..113 kg…., torej , vidiš da spadam med težkokategornike:))), pa kaj…, sem pa tko al tko tud zaradi te mase vedno..no ja..skoraj vedno dobre volje, in po moje, zaradi tega v vsaki družbi zaželjena.

Kaj pa ti? In ostale…?

ste si kdaj izpovedale svoje kg kle gor? In pa višino seveda?

Sandra S.

Sandra
Tukaj se nisem povedla, kolk kg mam.. vedno samo kaksen je cilj.. do novega leta.
Ful mi je cudno zdaj to pisat, ker res nikomur se nisem povedla kolk kg mam..
3 kg manj kot ti, tako da, zdaj veste..dol sem pa spravla ene 8 kg.
Do novega leta bi jih rada se 20, pa se pol do poletja ene 20 ali vec.. velika pa sem 172 cm. Nisem upala tukaj gor povedat, ker jih vecina nima nad 100.. uff..
Lp. 🙂

PS: kje je dans Hruskica??

ej, Tea° ponosna sem nate, da si mi zaupala…oz. nam vsem, no torej…..sva že dve , ki imata podoben cilj…., jaz recimo imam cilj do svojega rojstnega dneva….to je konec marca, imeti 80 kg….to se pravi, da imava podobne cilje….in potem še do poletja priti do 69 kg, se pravi…., uha…delo delo delo…, sedaj imam pa en predlog!

S kje pa si ti Tea° doma, jaz sem gorenjka , kaj pa ti?
Mogoče bi pa nama s skupnimi močmi uspelo, kaj praviš?

Tudi ostale dobrodošel, vsekakor. V skupini je moč pravijo, mar ne?

Sandra S.

Pozdrav na hitro, danes nimam dosti časa.

Sandra tudi tebi lep pozdrav med nami. Še vedno po kilah vodim :))))))))))) Vsaj neki sem prva, sam upam ne za dolgo :))))))))))))))))))))))))))))

pozdravček vračam vsem nazaj…..

Samo eno vprašanje:

A je katera slišala za društvo LUNA v Ljubljani? Oz. Če je katera že članica v tem društvu, in če je, kolk časa je in kako tam izgleda-nasplošno?

Hvala

Sandra S.

Bavo Sandra,

dobro ti gre. Kar pravilno se držiš prehranjevanja in gibanja. Čigavo sliko si pa nalepila na hladilnik ? A svojo pred x leti ? Zanime me ali si bila vedno tako okrogla ali te je kaj vrglo iz tira ? In predvsem kaj te je motiviralo, da si se sedaj spravila v pravilne tirnice .

LP,Kaja

Ne, nisi sam

Ne, nisi sam,
ne obupaj dragi prijatelj ti,
poglej okoli sebe,
prisluhni, ptice zvrgole,
tudi one te bodre in ti sreco zele.

Tam v daljavi slisi se zvok,
listje sumi in od sumenja
glas te hrabri.
Ne, nisi sam.

Poglej okoli sebe,
v njih videl bos,
da nisi sam,
da vsa narava je okrog tebe,
ne obupaj,
okleni se naših dlani in
v njih bos nasel moc,
ki slisale bodo vedno,
prijatelj dragi,
tvoj klic na pomoc.

Zato, ljudje, ne hitite,
ne bezite,
poglejte okoli sebe,
mar ne slisite klica,
ki zeli le vase blizine,
topline.

To pesmico sem prepisala iz informativnega biltena, upam,
da avtorica ne bo zamerila, da sem jo podala tudi vam.

Sandra.. Ja, saj mi je lazje.. ampak mi je blo ful cudno., ko sem pisala kolk kg mam. :))
Hvalabogu, da sem med bolj velikimi.. pa se mi mogoce tudi tolk ne vidi, kolk mam v resnici.. sodelavka mi je rekla, da vec kot 80 kg ziher niam.. pa sem bla samo tiho!!! :))
Sem pa stajerski del.

Jaz sem gledla izbor miss lune..
Ne vem, nebi imela poguma, da bi sla na oder, mene bi bilo prevec sram.
Je pa res, da je bila meja 80 kg, ampak, zmagovalka je meni zgledla, kot da nima 80 kg, absolutno manj.. in tiste ki so bile zelo zaobljene sploh niso prisle v finale- razen miss simpaticnosti.

Uf Sandra, če pa nosiš toliko kg dobre volje s seboj, potem si pa prava za našo družbo – pozdravljena in dobrodošla.

New Report

Close