Gremo naprej s hujšanjem
Bingo! Točno ta. Pa še prigoda, ki je malo pokvarila večer. Kot prvo natakar ni imel pojma, kaj pomenijo imena jedi. Minus. Kot drugo: Odprto je do 24.00. Okoli 10.45 je prišel vprašat , če bi še kaj in so punce naročile kavo, pa še za jedilni list smo prosile za sladico. Kavo je prinesel hitro, potem pa ga ni bilo do pol polnoči. Ko se je prikazal, smo hotele naročiti sladico, pa je rekel, da je kuhinja zaprta in da strežejo hrano samo do 23.00.In nam je pokazal, da to piše pri vhodu na tabli. Jasno tega nismo opazile in smo bile res slabe volje. Zato nismo pustile nič napitnine in tam nas ne bodo več videli.Razlog, da nismo šle v center v mehiško je bil, da tam ni bilo prostora. Drugič bomo pa prej rezervirale.
LP,Kaja
Dragi Sašo,
če bi bilo tako enostavno kot ti praviš ! Če še stokrat pravimo, da videz ni važen, se žal ne morem popolnoma strinjati. Tisti prvi vtis je vedno pomemben. Če te človek že na prvi pogled ne pritegne, potem tudi vse lepe lastnosti zbledijo. Dejansko mora preskočit tista iskrica.Pa naj bo to pri dvajsetih ali pri petdesetih. Starejši smo, bolj smo zbirčni oz. kakor kdo. Me se že zavedamo, da hujšamo zase in ne za druge. Vendar veš, da je lepo telo vedno bolj privlačno kot pa masa špeha. Tako je in bo ostalo. Potem šele šteje tisto, kar je v nas.
LP,Kaja
Sašo
Popolnoma prav imaš,ko praviš naj vsak shujša le toliko,da bo sam sebi všeč.
Kajti najprej moraš imeti rad sebe,če hočeš ,da te bodo imeli radi tudi drugi.
Sicer pa jaz nimam težav s težo-pa me kljub temu ne oblegajo moški,ker se raje držim bolj doma:))) Sicer bi mi pa bilo oblegovanje bolj v nadlego kot pa v veselje.
Reci Sašo,da je dobrosrčnost vredna več od zunanjega izgleda!Vsaj ti mi daj prav.
Sicer si pa partnerje tako ne izbiramo med mimoidočimi na ulicah.
Sorry…..meni je lahko grd človek simpatičen,če med pogovorom z njim odkrijem v njem tudi dobre lastnosti.Tudi na osebnost človeka se lahko zelo navežemio.
Se ti je kdaj zgodilo kaj takega???
Jaz bi ženskam najraje rekla: Kdor ima koga rad,ga ima lahko takega kot je.
pa lep pozdrav od zalle
nežno in dobrosrčno
Zala imaš čisto prav.Ne bi smelo biti tako.Mislim pa, da ženske vseeno drugače gledamo kot moški. Ravno to pa je tudi razlog, da smo pod večjim pritiskom okolice. Načeloma bi iz pogovora med prijateljicami, znankami in kolegicami težko našla kakšno, ki bi na prvo mesto postavila lepoto moškega. Pri moških pa bi se verjetno našlo kar precej takih. Žal.
Imaš prav Zalla, sigurno, samo moram, žal, pritrdit tudi Špeli.
Samo, kaj mi pomaga če bi imel doma Metko Albreht, če bi se bolje razumel s steno?
Seveda, simpatija, prvi stik, zunanjost vplivata, predvsem na začetne faze, ali kar na da ali ne, vendar je vseeno pomembneje to od znotraj.
Je pa tudi res, kar pravi Kaja, da bi le bilo vse tako enostavno….
Ojlaaa!!
A ste se vedno v sluzbi? 🙂
Sasko.. no, moj satelit.. Naredis pa ga tako: alt na desni + stevilka 5, stisni 2x na hitro°(ce ti nebo slo), naredita se dva satelita, enga pa jaz beg pobrisem. :))
Tako, zdaj pa ti dovolim, da si tudi ti vcasih en satelit sposodis. :)))
Ja, glede moskih in zensk imate vsak po svojem nacinu prav.
Ne vem, zdi se mi, da vseeno, debelejsi moski imajo vec samozavesti, kot debelejse zenske.
Lp
Ojlaaa!!
A ste se vedno v sluzbi? 🙂
Sasko.. no, moj satelit.. Naredis pa ga tako: alt na desni + stevilka 5, stisni 2x na hitro°(ce ti nebo slo), naredita se dva satelita, enga pa jaz beg pobrisem. :))
Tako, zdaj pa ti dovolim, da si tudi ti vcasih en satelit sposodis. :)))
Ja, glede moskih in zensk imate vsak po svojem nacinu prav.
Ne vem, zdi se mi, da vseeno, debelejsi moski imajo vec samozavesti, kot debelejse zenske.
Lp
Pozdravček….
Sem nova na tem forumu…no , ne ravno nova…sej vse berem kar napišete, no ja….zadnjih nekaj dni seveda, ampak…draga Kaja…kolk kg pa imaš preveč….?
Jaz ti bom takole rekla…jaz jih imam PRECEJ preveč, pa mi ni problem moškega dobit….., ne me narobe razumet…., samo če se hoče se ga da dobiti….tudi suhega…al pa športnika…al pa…mah..kar češ:),,,,,
Sandra
Pozdravljena med nami Sandra,
kot sem že rekla, trenutno ne iščem in tudi ne mislim intenzivno iskati, pa kakršnakoli bom. Prepustila se bom naključjem in prilikam in ne bom se nič posebej trudila. Če bo bo, če ne , se pa tudi ne bo svet podrl. Predvidevam, da si mlajša in na to gledaš drugače. Jaz sem se skulirala in iz tega ne delam kakšnega buma. Včasih pa sem res mislila, da brez moškega ne bo šlo.
LP,Kaja
Pozdravljena med nami Sandra,
kot sem že rekla, trenutno ne iščem in tudi ne mislim intenzivno iskati, pa kakršnakoli bom. Prepustila se bom naključjem in prilikam in ne bom se nič posebej trudila. Če bo bo, če ne , se pa tudi ne bo svet podrl. Predvidevam, da si mlajša in na to gledaš drugače. Jaz sem se skulirala in iz tega ne delam kakšnega buma. Včasih pa sem res mislila, da brez moškega ne bo šlo.
LP,Kaja