Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza GREGG BRADEN —ZNANSTVENIK O COVID—19

GREGG BRADEN —ZNANSTVENIK O COVID—19

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=594&t=11209674

Breda

Ni virus, ni gripa, ni živ… Je DNK koda. Virus išče receptorje v celici, da napade celico. Virus ima iglo in na koncu receptor. Kaj se dogaja? Virus želi delti svojo genetsko informacijo DNK z z DNK v celici v našem telesu. Geni virusa se vgradijo v našo celico. Naše celice se širijo in podvajajo te infomacije, so zdaj v DNK-ju naših celic. In to dejansko uniči celico, jo ubije.

Dobra novica je ta, da telo točno ve, kaj mora narediti, ko vidi te viruse. Imunski sistem se odzove. Naše telo prepozna virus, ki pošlje levkocite.

Nekdo kihne, virus je tri ure v zraku, ti prideš čez dve uri in ga dobiš. Zato je treba upoštevati… So povedali na TV. O tem, kako okrepiti imuski sistem dodatkih sem že pisala…

Breda

Ja, malo je napakic, telo pošlje levkocite v obrambo. Zato vročina… Poglejte video.

Breda

[attachment=0]Screenshot_20200325-232949.png[/attachment]

Ne vem zakaj so se slike postavile v obratnem verstnem redu. Najprej je tista slika , ali je virus živ organizem. Potem je tista slika, kjer se virus približuje celici in na koncu, ko virus zleze v celico in injicira svoj gen, spremeni DNK in potem se te nove, spremenjene celice razmnožujejo… . Upam, da sem prav razložila.

Lahko se pa nekdo, ki se na to kaj bolj spozna, potrudi in prevede video.

Breda

New Report

Close