Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Gre katera junija po zamrzjenčke?

Gre katera junija po zamrzjenčke?

Danes bom pa res to probala! sam k mi ni nikoli tok zamujala, zdravnica mi je rekla da je to zaradi prekomernega sončanaja in da mnogim puncam zna zamujat okol augusta!
Jaz sem že mislila da nama je pa ratal ko je zamujala in je biu minus.

mene pa zanima če kej ve posebnega pijete jaz sem svojo zdravnico spraševala za aspirin pa začela sam piti femibion in sem mislila še aspirin sam neupam da nebo kej narobe, ker mi je rekla da lahko sam ne celo tabletko da to itk ni dokazano da pomaga! tako da sem se odločla da tokrat sam pijem femibion in če ne rata bi pa v naslednjem postopku probala z aspirinom! KAJ

Probaj ja..meni je to pomagalo ko je zamujala… a se sprostila se bos in bo lazlje prisla menstruacija 😉 ponavadi zamuja takrat ko jo cakamo 🙂

jaz pijem oz jemljem samo folno kislino.. za ostalo aspirin pa ti so mi rekli tako kot si rekla da ni dokazano in da ni potrebe po tem.. ce se pikec odloci ostat bo ostal ce ne pa na zalost ne…

Evo jst sm mal v banji ležala mal več kot pou ure in bom še enkrat danes zvečer če se ne ulije do takrat! Ja takrat ko hočno da pride je ni in ni! Sej bom upam da sem nau spet kej narobe!

Ja sej maš prav kok so jih pa tebi ustavil 1 ali 2 pikici? Kako se počutiš ker dan pa je že od ET-ja?

bo bo prisla 😉 samo probaj ceprav vem da je tezko malo odmislit 🙂

samo eno ker sem.prvic v postopku in mam 24 let.. 😉 premlada za dve 🙂

amm transfer sem mela v nedeljo tako da je to pol s tistim dnem 4 dan.. pocutim se pa zaenkrat fajn.. edin prsi me zacenjajo po malem bolet pa tko kr o cutljive so.. upam da da to ni pms 😀

sj bo prisla bos vidla 😉 probaj malo odmislit 😉 ceprav vem da je tezko 😀

amm enega mam ker sem premlada (25 bom septembra) za dva in prvi postopek je 😉

drugace pa se kr vredu pocutim… je 4 dan..sem mela transfer v nedeljo.. edin prsa mi ratujejo nekam.obcutljiva pa boleca… upam samo da ni to pms 😀

Sej jst mam pa 25 let in prvič sm šla prejšn mesec z pingvinčki in so mi ustavili dva in jih še 8 ostal in ko hudička pride grem spet po 2:)))))))))
Ko sem imela punkcijo nisem imela transfer tko da sem prvič z pingoti!

držim pesti da se bo prijela pikica! V MB si ziher dobila stopko?

ja men si rekli da ne morjo vstavit dva zaradi let pa ker je postopek prvic 😉 ampak da se vsaj ta en prime 😉 drugac mam pa 6 pingvinckov so se mi lepo oplodili pa delili vsi 🙂 mhm v mb ja.

Nelli.D Mislim da dosti deluje psiha. Jaz sem svojo dr. pa mi je rekla da ona je slišala da nekatere punce imajo Aspirin pri postopku in menda uporabljajo drugod Aspirin. Tako da jaz ga bom uzela na dan ETja in še kak dan potem. Menda pomaga ležanje na desnem boku od Etja naprej=))

Ines6988 starejša si od mene 2 leti=).. Jaz sem rekla da bom kar dva ustavila upam da jih bom imela toliko. Ve ste srečke ki imate pingote.. Jaz sem imela zmeraj samo eno oplojeno in to je bilo use..

Jaz lahko samo sanjam o zamrznjenčkih…

Meni je m. tudi zamujala pa mi niti topla kopel ni pomagala (sem šla v whirpool, ki ima 36 stopinj)… Enostavno je prišla ful kasneje… Ne vem zakaj.

nelli.D, najboljše, da se prepustiš in ne prehitevaš zadev. Verjamem, da si nestrpna in da komaj čakaš. Verjetno je pa vse to en znak, da se ne mudi 😉

pikicaa1 sej tokrat bo sam pozitivno misli in bom jaz ti pa itak držim močno pesti da prideš tudi do pingvinčkov:)))
Ja mene je nekak strah da bi pila aspirin sej za zdaj bom sam pila femibion če ne rata naslednjič dodam še aspirin! Najhuj je da moraš use sam da zdravnik mi ni nič priporoču sem morala vse sama spraševat ona si je pa zravn zapisvala! Bom pa probala to ležanje na desnem boku!:)))))))

Ines6988 kdaj pa imaš krvni?

baje celi ocvrti lignji in svetlo spodnje perilo pomaga po ET ce je to res pa nebi vedla 😀 jaz pravim tako kot mi je sestra povedla po ET ce se pikec odloci da ostane pol bo ostal ce ne pa nazalost ne.. ampak sj veste punce ne smemo obupat 😉 enkrat bo ta pikica pri vseh ostala celih 9 mesecev in potem bo ena velika pikica 😀

g.g. sem šele zdaj prebrala! Res je da prehitevam sam nemorem si pomagat!:))))))

Držim pesti da nam vsem končno rata da pikice pri nas ostanejo:))))))))

Sem spregledala 😉 30.8 mam krvni test 😉

ojla punce:))

Končno sem dobila M tako da se že takoj danes klicala in dobila datum za UZ 30.8!

no vidis 🙂 vse pride ko je treba 🙂 hehe 🙂 zdaj pa pogumno naprej 🙂

Sam da je prišla! Ustrašla sem se da ni kaka cista, k je zdravnica neki omenjala ker sem jo imela tudi pri zadnji nosečnosti in ko je cista šla je tudi bebica!:(

Ines6988 kako si? še 8 dni pa krvni držim pesti:))))

nee na najsabse ne smes nikoli pomislit 😉 vedno pozitivno 😉

pa ves da sm kr vredu.. malo me sicer spika obcasno v jajcnikih.. joske mam boleca za znoret… pa pms je dalec.prehitro razn ce se bi mi ciklus prestavil… (upam da ne) ampak ne mislim na to.. 🙂 joj sj pomoje bom kr en dan prej doma nardila test ker resno dvomim da bom zdrzala 😉

Ja sej vem kako je jaz tud nism zdržala pa sem prej delala test;) me je M prej prišla sam se mi zaradi tabletk ni ulila do krvnega!

Sej ti si na bolniški al si v službi do krvnega?

sem se studentka tak da sem doma..in pac ne pretiravam z nekim lezanjem.. res da ne neki dvigujem pa to..ampak tko kot enw 24 ur na dan lezijo pa tud ne, ker je sestra tam po transferju rekla da ni potrebe po tem 🙂

Ja pol ti je pa fino se ne rabiš sekirat za šihta!(pri nas v službi si že manj vreden če greš na bolniško) ;((((((
Ja se pretiravat v ležanju ni treba prve tri dni pa priporočajo počivanje!Men je zdravnica priporočala naj ostanem doma vsaj 5 dni ker imam ZDAJ drugo delovno mesto in celih 8 ur stojim!

New Report

Close