Gre katera junija po zamrzjenčke?
LoniM…saj bo.vsako telo rabi malo časa da pride k sebi. saj ves tudi naprave je potrebno resetirat 🙂
ti se kar lepo spocij in si naberi nove energije da bo september tvoj najlepsi mesec. po vsem tem kaj si dala skozi je zelo razumljivo da telo 1x odpove. kar sestavi se in drzimo pesti septembra za nov boj.
joj jaz pa malo se pa na test.sploh nimam nobenih obcutkov,pricakovanj.vem samo da bom umrla ce na dan testa zjutraj zagledam krvi tako kot prejsnji mesec 🙁
Hejla punce…
Za vsako punco bo posijal sonček in se bo uresničlo kar si le želimo vse….drugače pa Tamika naš nogometaš že pridno brca ja…:) ije, da vam povem danes sem prvič na trebuhu občutla brcek…nekaj neprecenljivega res…zato želim punce vsem vam, da tudi ve to čim prej občutite…Tamika zate pa res pride dan testa, ko nam boš lahko sporočila pozitivno novičko, verjamem v to…zato le pogumno in vsaka punca posebej tudi…
Lepo bodite in seveda mislite le na najboljše…
Hejla Tamika….
Res sem bila sedaj nekaj časa odsotna in sedaj prišla malo pokukati pa vidim tvojo slabo novičko, verjemi tudi jaz sem zelo žalostna, kajti sedaj pa sem res trdno upala, da v tretje gre rado in je tudi tebi uspelo…:(je pa res nič ne moremo…me pa veš kaj zanima kakšno pa imata vi2 postavljeno diagnozo sploh? Kdo je pri vama problem?
Koliko pa še imata zamrzjenčkov?
Nč Tamika zberi moči in ko boš dovolj močna v nove boje…ni druge le upat moraš na uspeh, ki vsekakor bo tudi zate enkrat…
Drži se…
Hey. Hvala punci.
liona…pri nama so problem slabi spermiji. ni mi jasno da ni uspeha ce ti recejo da so dobri pogoji pri zenski,dovolj odebeljena sluznica,dobra kakovost zarodka.dajo ga tik pred ciljno crto pa vseeno ni uspeha. nevem kako naj to komentiram. nic ne preostane kot da gremo v nov poskus. je gospa doktorca rekla ja nic pa gremo se 1x a ne?zdaj bova pa kr 2 vstavle.malo sem bila sokirana ampak sem se kar hitro strinjala z njo. 🙂 tako zdaj imam UZ v ponedeljek in nekje 30. ali 31.8 transfer. bomo videli kak bo.
pikicaa1… saj ne zelim obupat pa vendar psiha dela svoje. se najbolj mi gre na zivce ko recejo eh….sej bo.se si se mlada. te pa lahko znorim :/ skratka vesela sem da imamo vec moznih postopkov,zal pa na njih vec ne moremo vplivat.
evo zdaj hodim malo na fitnes (orbitrek,tekaska steza) 4x na teden da se malo razmigam,obcasno pa grem na trikotno jaso. pol pa me caka spet 3 dni pocivanja in sprehodov 🙂
pikicaa1 oprosti ampak sem pozabila kdaj imas ti spet postopek?
evo punce glavo pokonci tiste ki nam se ni uspelo,tistim ki pa je pa zelim lepo nosecnost do konca.
uzivajte….caw caw
ojla punce
kako ste kej?
Tamika tako mi je hudo ko sem brala da vam ni ratalo:((((((( tamika ne smeš obupat in razmišlat, res nevem kaj da ti napiše ker vem kako ti je hudo! Tako kot je napisala pikicaa1 UPANJE UMIRA ZADNJE!
Vse začnemo z ponedeljkom tamika imal uz pikicaa1 gre po zdravila jaz pa po napotnico in po datum za uz! upam da nam usem tokrat rata!!
lep dan še naprej!
Moj postopek je prvi ja.. tud jaz sem šla z veseljem. Po punkciji ko so mi pa povedli da so zlo kvalitetni folikli, in pred transferjem, da so je vseh 7 foliklov oplodilo in delilo brez problema, da so močni zarodki se je pa moje veselje pomojem kr potrojilo 😀 ker pri nama z mojim je bil problem samo pri njemu, preslabi spermiji…prepočasni.. 🙁
neli ko se moja ni hotel ulit sem.si v banjo nalila kr fajn toplo vodo..sem not sedela lep cas da so se jajcniki pregreli in evo zjutraj je bla 😉
be jaz pa sem v mb..tako da moja punkcija je bila pod narkozo.. ni me pa volelo niti v naslednjih dneh 😉
ja pikica sem bla kr presenecena nad rezultatom..nisem pricakovala 😉
Nelli.D ma prou res. Hvala bogu da dajo na GKLJ protibolečinsko inekcijo in lokalno anastezijo tako da je punkcija skoraj neboleča. Pri dr.Rešu tega ni in je blo mučno res. Hvala bogu pa mam zelo razumno osebno dr. in mi je zmeraj dala protibolečinsko inekcijo tako da je bolečino malo umililo.
Se strinjam z Ines…