Gre katera junija po zamrzjenčke?
Hey pupe kako ste kaj? vidim da ste se malo razzivele 🙂
ja komaj cakam na novo pikico. v sredo imam ETZ.jupiiiiiii 🙂 upam da pa tokrat bo!
res drzim pesti za vse nas!
pikica strah je lepa rec 🙂 hehe ne nic nerabis skrbet. ce bos negativno razmisljala iz tega ne bo nic dobrega,tako da pozitivne misli pa bo!!!
pikavelika pri prenosu ETZ v mb ne dajejo nobenega progesterona ali dabrostona, ampak ti takoj po prenosu dajo eno injekcijo (mogoce puregon) al nekaj takega.neznam prebrat iz lista 2500enot ki obdrzi nosecnost.ce je po 14 dneh test pozitiven se dobi dabroston ki se ga je do 12.tedna. upam da sem ti odgovorila pravilno.
Lp
Hey hey.
Da se spet malo oglasim. kako ste?
nelli.D a mi lahko poves kaksne krvavitve si ti imela pred transferjem?
pri meni se nekaj dogaja pa si tega neznam razlozit.skoz me lulat in imam rahlo pekoc obcutek (mislis da sem si prehladila mehur?) ko se obrisem imam na papirjo zelo svetlo roza obarvan urin in obcasno kaksno zeeeeeloooooooo malo krvavo pikico v obliki strdka….ve katera kaj bi to lahko bilo?
javite se kaj in hladite se, saj je pasja vrocina 🙂
Tamika ja sej jst mam zdj tud mal svetlo rozast izcedek! K sem mela pa transfer sem kr bolj močn rjavi izcedek mela tisti dan pa zelo mal svetlo rjav in še tri dni po tem se še mela se je vlekel pa mi je sestrca rekla da je to lahko še mal od ovulacije! Drgač k sem pa zdravniku rekla je reku da bo prvo pogledu i je reku da ni nič hudga! tko da brez skrbi je pa možno da si se prehladila če te že peče in hodiš lulat skuhi si čaj da bo čim prej bolš!
Dobro jutro.
Tamika malo ga pa bom spremljala da vidim kako si! Ko bom pa na morju pa itk da ne tm bom pa uživala!
A si tudi zdaj dobila stopko tko k prej al ti kej spremenijo?
K jst se bom pozanimala če mi dajo še kej zravn mislila sm na aspirin k so ga mnoge pile!
Jst tudi upam in držim pesti da boš srečna nosečka!
Le poročaj kako se boš počutila pa ko bojo znakci začel!
zdravo nelli.D….ja tudi zdaj sem dobila stopko in ko so mi naredili transfer mi je pokazala tekocino v kateri je bila mala bela pikica. a ves kako lepo je to za videt 🙂 kaj sele ko zves da si noseca in spremljas srceka in gibe 🙂
skratka ti le uzivaj na morju in ko prides nazaj bos vse zvedela.nicesar nebos zamudila 🙂 kopaj se se malo za nas ki ne gremo na morje
pridna bodi caw caw
ojla Tamika
Danes pa na pot ne grem še na morje dans k končam z šihtom grem na pot “k njegovim” na morje grem pa 15 pa do 20 še nisem zihr! tako da se bove še tipkale k bom imela kej časa se javi da vidim kako si!
držim pesti da ti rata! ti pa kar lepo počivi in čuvaj pikico!
A bos testek prej delala ali si se odločila da ne?
lep dan še naprej!
Aja no te pa tak super.kaksen mail na 3-4 dni pa je fajn 🙂
odlocila sem se da testa nebom delala,ker prejsnji mesec je bil lazno pozitiven in sem na dan krvnega dobila M. test delat prej je po mojih izkusnjah (ce se dobi stopka) brezveze.ce lahko cakamo 10-12 dni bomo pa se do 14 dne. 🙂 drugace pa ti povem da sem vzela zdaj to tako flegma,da prej kot v ponedeljek sploh nebom mislila na to. enostavno se mi neljubi vsaki mesec obadat z istimi vprasanji,znakci,forumi,itd. kak bo pa bo.seveda si zelo zelim + ampak vplivat na to pa nemorem.
ce si hladen kot pivo je boljse. joj lahko pa ti povem da se mi ze 2 dni lusta neko pivo ki ga pa drugace sploh ne pijem. v tej pasji vrocini bom se pivo zacela pit. hahaha 🙂
nic varno voznjo vama zelim in en lep,krasen dopust.pa dosti sexa 🙂 (ceprav je vroce)
ojla
Tamika kako si kej jst sem prispela in skos sem počivla k sm dans ful zgodi prišla tako da v soboto pa morje komi čakam! ma sej maš prav najbolš je tko jst sem se tudi odločila da takrat ko bom šla da bom po treh dneh šla delat!
Tako da ko pridem nazaj boš ti že vesela nosečka:)))))))))))))
Se je res tok vroče da je za umret!
lep dan še naprej
Pozdravljene punce. kako ste kaj danes? meni je tako vroce.v stanovanju imam 29,5 stopinj.ne zelim si sicer prizgat klime da me ne napiha prevec…najraje bi sla v nek bazen,pa zal nesmem. 🙁
liona in LoniM….se zelo vesela da nas se vedno spremljata in drzita pesti za nas ki se se trudimo.hvala obema! kako sta kaj vidve? je kaj novega? liona….nogometas ze veselo brca? 🙂
nelli.D najboljse se je zamotit s cim in ja ce se bos dobro pocutla pojdi 3ji ali 4ti dan delat,vendar ne pretiravaj!do takrat pa uzivaj.sobota bo hitro tu,20.8 pa se hitreje 🙂
punce uzivajte in predvsem se sencite 🙂