Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Gre katera junija po zamrzjenčke?

Gre katera junija po zamrzjenčke?

Nelli.D Hmm bi se mogla obrnit h kaki drugi ki je dlje časa na GKLJ k jaz sedaj grem prvič v postopek na GKLJ , do sedaj sem bila pri Rešu. Mislim da z 3 M greš lahko po zamrznjenčke.. Bo kera druga znala bolj povedat..

DRŽIM PESTII ŠE NAPREJ!!!

hvala pikicaa1 ja to je za med postopki sam jst sm zdj v svojmu ciklusu šla po zamrznjenčke in se mi zdi da grem lahko že takoj v naslednmu ciklusu! k tamika gre tud sam k ona ne hod v GKLJ!
sej k bom šla na krvnega jih bom oprašala!

upaje umre zadnje zato jst še upam:))))))

nelli.D sem brala tvoje poste.grozno je ko zagledas minus,je pa tvoja zelo dobra novica ta da se nimas M. 🙂 vse bo vredu.ti tudi ce dobis M. se to nic ne pomeni ker imas 2 pikici.lahko se ena poslovi ena pa obdrzi!
drugace pa mislim da vsepovsod lahko gres ze po naslednji M. po zamrznjencke.ti nebos rabla it tako da se sploh ne obremenjuj s tem.
ker sem se malo odtujila sem pozabila kdaj ze imas krvnega in kateri dan po et si danes?

pikicaa1…kdaj si ze ti rekla da gres v postopek? gres od zacetka ne ce menjas kliniko?punkcija in vse?

drzim pesti za vsako posebej!!!

tamika krvnega mam 18 menstro morm dobit 19! ma čutm kot da se bo dans ulila nism imela nobenih znakov in evo zdaj jih mam znake za prihajajočo m:((((((((( ja upam da res lah grem že nasledno mensto tako da bove spet skupi čakale:)

sploh nevem tako mi je hudo da se niti eden ni prijev če se dans ulije kličem ke in da vidm kaj mi bojo oni rekl ker če ne dobim pa čakam 18 in potihm še upam!

ja tamika sej pr teb bo spet hitr okol in boš dobila svojo pikico!
kokr sm razumela pikicaa1 gre prvič v ljubljano tako da pomoje vse z punkcijjo vred in upam da bo tokrad dobila kar neki pingvinčkov!!

Tamika in Nelli.D ja prvič grem na GKLJ in use od začetka.=) Nč zato ker sm že skoraj da ”navajena” hehhe:P.. Komaj čakam da grem v postopek me pa je obenem tudi strah:/=).. Če bo use po sreči augusta=)

pikicaa1, kar brez strahu! držim pesti do augusta, k verjetno grem jst tudi augusta po zamrznjenčke! če bo vse okej, ker učeri dopoldan sem imela krvav izcedek mal močnejši in sm čakala da se ulije in inč učeri pa dans tud nič sploh nerazumem a je mogoče zarad tablet da se e ulije? sej bom po 10 uri klicala in da vidm kaj naj!

lep dan še naprej!

pikicaa1 kr brez strahu. ce si zelimo malo bebico moramo bit vztrajne in strpne. no in to govorim jaz ko sem se v cetrtek razjokala na drobne kose 🙂
skratka kr pogumno,jaz bom pa drzala pesti zate. kaj ze ves priblizno kdaj avgusta gres?mas tocno M. da si lahko zracunas?

nelli.D….ne delaj panike ni se nic izgubljeno sploh ce si mela izcedek in se se kljubtemu ni ulila M. mogoce se je samo 1 poslovil. pocivaj!!! ce si neucakana naredi jutri zjutraj test,bi ti moral prav pokazat. sej bo,ce pa ne pa boma spet skupaj cakale :/

Lp

tamika ne upam si več testa delat, k sem bla to razočarana in sem tok jokala, k je biu 8 dan minus! tako da še povem da sem klicala, k njim in mi je sestrca rekla da usen pridem na krvnega in sem še vprašala če je možno da mi tableke zavirajo da se ne ulije in je rekla da je možno tako da sem se takoj naročila še za novo napotnico za pingvinčke tako da če v četrtek nebo nič bo šla rihtat da grem takoj v novi boj če bom lahko. sej še dva dni pa bom vedela na čem sem!

Če jemlješ Utrogestan/Dabroston/Prometrium, je možno da ti tablete zavirajo menstruacijo. Koliko dni je po transferju? Mogoče pa le narediš še en test.

Naj povem, kako je bilo pri meni….prvič IMN, imela izcedek na 7 dan, sem bila prepričana, da se bo vlila ma se ni ker sem bila noseča, na žalost IMN, drugič pa so se začeli rjavi izcedki na 8 dan, trajali dva dni potem pa se je dokončno vlila. Ko sem kasneje razmišljala, je bilo res vse drugače. Tako, da nelli ne obupat doker se ne vlije je še upanje, lahko da si delala prezgodaj test. No Utrogestan meni menstruacije ni zadrževal.

transfer sem imela 4.7, estimo sem dobila 3 krat na dan! meni ko sem imela IMN se je ulila edino kar mi test ni pokazu da sem noseča! je res da mam skos neke izcedke že od transfera k sem ga imela v maju!
dans spet mal sveže krvi sam nevem. k vem da to ni menstra k men k se ulije se ulije ne pa da 5 min da dan mal krvi in nič do naslednga dne zelo zelo čudno več zvem v četrtek se vam poročam:)

nelli.D kako je?? se malo pa krvni 🙂

oja tamika ja jutr grem na krvnega čeprav vem da bo negativen dons spet sveža kri! pa ti maš še mal pa uz! jutr bom usaj zvedla če bom lahko šla že po tej M. po pingvinčke ker so neki zaprti pa nevem gdaj! vsaj upam da bove skupi odštevale dneve in končno zagledale željene pluske!

ne se obupat,sej ves da lahko eden gre in je zato kri,drugi pa lepo ostane. ja v primeru negativnega testa upam da bos lahko sla takoj po pingote,drugace pa so itak lahko celo poletje zaprti ker si nosecka z enim :))))

aja…ja jaz pa grem v petek na UZ in ce bo vse stimalo bi znala imet ETZ 29.7.no bomo videli.joj upam da bo kaj s temi pingoti da vsaj na punkcijo nebom rabla it se 1x.

tamika kok mi lažje k berem tvoje spodbudne besede! :)))))) res sem vesela da mam to z kom delit, ker moški so moški a pri meni noben drug neve razen midva! kok pa maš pingotov? ja upam da res čeprav vem da ni nič od tega upam da grem res prec i da naslednja pigota pri meni oba ostaneta ker se bom tudi odločla spet za dva k jih imam itk še 8! ja itk da bo use okej in to pikico k dobiš bo ostala pri tebi 9 mesecev!

res hvala tamika tok mi je lažje res ti hvala!

ja tud jaz sem vesela da se lahko tako potozimo druga pri drugi. sej moski nam stojijo ob strani samo meni moj vedno rece: pa kaj se te sekiras.sej bo,1x ziher :))) kot da je to tako enostavno za zensko 🙂
pomembno je da nam izkazujejo ljubezen ostalo bomo pa ze same prenesle 🙂
drugace pa mi2 mama se 4 tako da upam da bo dovolj 🙂
drugace pa jaz verjamem da bojo nase pikice 1x ostale pri nas celih 9 mesecev. kadar je negativno jaz recem da je ze moglo bit tak. boljse to kot pa kaksen splav ali otrok s kaksno napako (ce lahko tako recem) bo vse pozableno ko nam uspe.se smejale se bomo ko bomo za nazaj brale te poste in vidle kaksne znakce smo se mele v glavah…hahahah

kr pozitivno pa bo vse ok.telo rabi cas,saj je zarodek tujek v telesu.

ja tamika k bi ble še blizu da bi lah šle na kako kavico! ja sej jst tudi pravim da važn da me skos spodbuja sej on tud skos govori sej enkrat bo sam jst vidim kok mu je hudo še posebi ko kaka kolegica pride pa use majo bebice in k se on z njimi igra mi je kr mal hudo k vem da si on tud želi fullllllllllll
sej bo tamika zdj zihr se bo prijela! ja itk sej maš prav če bi bilo usojeno bi ostalo! ja men tud skos ne sekiraj sej bo, sam jst itk prec u jok k me on začne tolažit!
ja itk ko bove enkrat ponosne mamice bove brale i se smejale:)))))))))))))))))))))))
ful mi je hudo ker ni nič narobe ne z mano ne z njim in se ni prijelo!

toda čas je da mislimo pozitivno saj tokrat pa bo!
itk še mal pa na morje mal okolje sprement in se spočit od vsega!

Hejla punce…

Tamika superca, no pol pa bo res hitro zopet zate pomemben dan, ko boš imela ET, le poročaj kako in kaj…

Nelli zate pa je danes eden pomembnejsih dni in ne pozabi jaz še vedno držim pestke, zato pa verjemi res karkoli je že je z razlogom tako, čeprav pa še vedno ni izključeno, da bi pa beta lahko kaj pokazala, zato trdno upam vse dokler ne sporočiš kako naprej…pa verjemi v vsakem primeru smo vse punce s tabo…fajn zrihtaj….

ojla punce.

Kok mi je hudo!:((((((((((((((( pri meni ni nič obe pikici sta me zapustili! danes se je dokončno ulilo in na krvnem je bilo negativo!
po zamrznjenčke pa nevem kdaj bom šla ker nimam svojega zdravnika. A da grem k drugemu lahko šele sep. po napotnico in to se mi zdi predolgo! toda jst ne obupam tako hitro šla bom še jutri pogledat če mi bo ker drugi dal napotnico da grem avgusta po pingote, ker zdj po M nemorem ,ker so neki časa zaprti tako da upam da bom jutri kej zrihtala in da nebo une zlobne sestrice! tako da ta mesec upamo da se kej samo prime, ker imam dosti možnosti! tako da poročam jutr če uspem kej zrihtat!
liona res ti hvala:)
tamika za tebe pa držim pesti da boš augusta že nosečka!

punce ne smemo obupat!

New Report

Close