Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Gre katera junija po zamrzjenčke?

Gre katera junija po zamrzjenčke?

tamika ja na prvem uz-ju dobiš slikico! to bo pomoje okol 25! upam da ti hit mine! men se vleče pa šele dons sm vidla da mate vse 14 dni po et-ju krvni jst pa 16 pa nevem zakaj to??? a je še kera k ni mela 14 dan krvni ma edin mogoče k sm v spontanem ciklusu in nimam nobenih hormončkov ne nč?
v soboto ali nedeljo pa delam test komi čaka upam na II :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Tamika…še malo pa bo jutri..:)ja ja jaz sem imela 1.UZ 14. dan po krb+vnem testu..pa zdravnik si je vzel fulll časa takrat na UZ res prezadovoljna sem bila…Jaz pa imam tudi jutri pregled pri svoji G., da vidimo, če se bo jutri pokazal pravilno naš bodoči “fuzbaler”…

Jutri pa le sporoči kako in kaj si rihtala…:)

nelli.D.. sobota ali nedelja pa bo tudi kmalu tu, da zagledaš še ti II ali en lepi +…:)

Lepo boditee…

liona res hvala upam da ga res zagledam:))))) pa poročaj kako bo na pregledu pa čestitke :)))))
tamika ne pozabi poročat držim pesti :))))))))))))))))

srečno obema jutri upam na najbolše!!

Punce držim pesti in čakam na poročila hehehe:)))))))))))))))))))))))))

Pozdravljene punce.

Kako ste kaj? nelli.D kako napredujes? drzim pesti!
No evo da vam povem mojo zgodbo. danes na dan krvnega sem zjutraj naredila test v veselem pricakovanju ki pa je bil negativen.moje prvo mislenje je bilo eh s totim testom je nekaj narobe 🙂 nakar grem se 1x na wc in zagledam izcedek. skoraj me je kap. bila sem tako sokirana da sploh nemorem opisat. cas do prihajajocih izvidov se mi je seveda vlekel se pa se. rezultat testa je potrjeno negativen. 🙁
sem zelo razocarana,po drugi strani pa…..morem se sprijaznit :/
no 19.7 imam UZ in konec julija ze transfer.to me je malo dvignilo tako da…..BO!

punce moje toplo vam priporocam da ne delate testa pred 13.dnem v kolikor na dan ET dobite stopko.moj je bil lazno pozitiven.lahko si predstavljate kako se pocutim.ce se trudite zdrzat do 10. dne pa poskusite se 3 dni da neboste tako razocarane kot sem jaz.

liona….bo nogometas ali baletka? 🙂

Lp in optimisticne dni!

o tamika kok mi je hudo se že ceu dopoldan čakam da sporočiš veselo novico res mi je hudo:(((((((((((((
to je pa res hitro že takoj po tej menstri greš v novi boj vsaj ena lepa novica! kaj a med zamrznjenčki ni treba čakat tri mesce?????

pri meni kr nč mam občutek da nebo nič od tega čeprav res upam da bo! zdj mi je mal lažje ko vidim da greš lah že nasledn mesec v novi boj! zdj pa za zihr nam delala tes k mi moj noče kupt!! čeprav nism dobila stopke!

liona kako??

tamika vem da se ti je svet podru tok mi je hudo:(((((( vem pa da si zelo optimistična in pozitiva punca i da se boš hitro pobrala!

Ma ja sej….dan ali 2 rabim zase pol pa bo.itak bo pa hitro teden okrog 🙂
joj samo tako poklapana prvic ziher nisem bila :/
ja nic testa delat.ziher je ziher! majo nasi moski prav samo me smo tako neucakane.
joj drzim pesti da bo vsaj tebi uspelo!!!!! imas vec moznosti ko grejes 2 pikici 🙂

Zdravo,

Spremljam tole debato in res sem bila vesela zate Tamika, da ti je uspelo. In zdi se mi v redu, da si ohranila pozitivnost. Jaz ti zelo držim pesti, še posebno zato, ker sem sama enkrat zanosila z zamrznjenčkom in lahko verjameš, da so zamrznjenčki pravi borci.

Drži se in pogumno naprej!

tamika vsakič je huj jst prvič nisam bla čišt nč na tleh drugič mal na tleh tretič me je pa tok polomil da se mi je ceu svet podru da ni blo profesora tomaževiča nevem če bi se tok hi odloča za ivf! ja sej ga nebom do 19 bom čakal pa kra bo bo čeprav res upam da bo! ti pa kr vzem mal časa za sebe pa k boš bolš javi se do takrat pa srečno jst te pa čakam do takrat lepo bod in misli na lepe stvari!

Punce moje….

Tamika verjela ali ne, da sem kr solzne učke dobila, ko sem prebrala, da je bil test negativen…:(mislim no, čez kaj vse moramo ženske it, kaj vse pretrpet, potem pa še takole negativn test…zakaj?zakaj? Ampak Tamika jaz v tebe nikoli nisem dvomila in od kar te poznam vem, da boš tudi ti zmogla in uspela…je pa res, da rabiš nekaj časa zase in si ga le vzami pa se raje s svojim mal drug drugem posvetita in bo skupaj vsekakor lažje…ko pa boš uspela in lahko pa se le javi kej, jaz še vedno mislim nate, da ti pa tokrat naslednji, uspe, sej je pa vsaj hvala bogu , da lahko tako hitro greš zopet po pikico….
Nelly sedaj pa upajmo vse skupaj, da pa je tebi uspelo, je pa tudi to en lep uspeh, tebi sedaj Tamiki pa prihodnjič vsekakor….

Jaz pa vam naj sporočim, da imamo nogometaša in ne baletke veš Tamika, sam za vse nas, ko moramo nekaj prestat predno pridemo do tega nam je že na koncu prav vseeno kaj je, glavno da je živo in zdravo dete…ko pa sem imela tudi sama na začetku kr zaplete in težave, da sem misla, da nič ne bo iz tega, ampak hvala bogu je kljub vsemu, če je fantek ostal moj mali borec…tak, da sedaj pa imamo 1.8. morfologijo, ki tudi trdno upam, da bo vse ok…le pozitivno je treba mislit…

Ojej zdej pasem se kr skor mal preveč razpisala, ampak tako je…

N, punce lepo se imejte nellly ti poročaj kako kaj…Tamika ti pa tudi, ko prideš malo k sebi se le javi kej….bomo zelo vesele…

liona ja res hvala da upate z mano! res nevem kr nič znakcov nimam a si jih ti imela predn si izvedela na krvnem da si nosečka!ful lepo da mate nogometaša pravega borca in brez skrbi uživite saj je najhuje za vama!

sej tamika je močna punca! ko se bo pobrala nam bo zihr pisala!saj že za kaka dva tedna bo dobila pikico, ki bo pri nje ostala 9mescov!držim pesti do takrat

nelly…

Jaz sicer nobenih posebnih znakcev nisem imela, razen po enem tednu po ET mi je fulll zasmrdela kava, ko sem jo imela prej strašansko rada in jo vsak dan spila skoraj malo preveč…pa se mi še zdej ni nazaj zaluštala..:) Drugače pa mene je kr kmalu začel križ bolet, pa utrujena sem bila kr kmalu. drugače pa sem sama poskusla takrat 2 testa, najprej enega, ki je pokazal rahlo črtico in čez 2 dni še drugega, ki je pokazal že bolj močno črtico, samo takrat nisem nič kaj upala tu na forumu pisat, da sem poskusla teste, ker dokler mi niso na krvnem potrdil tud doma nisva povedala…Drugač pa verjemi, da se je prijela vsaj ena pikica tudi pri tebi…:)
Vsekakor Tamika je močna in pozitivna punca, tako da se bo vsekakor tudi sedaj pobrala in bo uspela v naslednjem postopku…
Sej hvala bogu pa da je takole še kak forum, ko lahko vsaj komu potožiš, ko ti je hudo, ker smo vse enkrat šle čez to…

Lepo bodite punce…

Hey punce moje!

Kako ste?
liona….res ti hvala za tale post.tud sama sem vceraj toliko prejokala da mi je nakoncu zmanjkalo solz 🙂
res je da smo zelo potrte ce nam ne uspe,vendar so na tem ljubem svetu pari s hujsimi tezavami,ki jim vseeno uspe.bo tudi meni samo je vprasanje casa 🙂 ce se smilim sama sebi s tem nic ne spremenim tako da…..nima smisla 🙂
Sem zelo vesela za nogometasa.kaj vesela….presrecna.vse lepo do konca.

nelli.D….hvala tudi tebi za te besede.sploh nisem vedela da si zdaj ze 4. sem bila kar presenecena.zdaj bo uspelo vsaj enemu.brez skrbi! kr lepo pocivaj in obcasno kaksen sprehod pa bo.

ma3na…..tudi tebi hvala za tolazbo in cestitam za zamrznjencka 🙂

lepo bodite punce in se tipkamo!

ojla punce;))))))

res je fajn liona da mamo tak forum da jamrano ena drugi in se med sabo tolažimo!
tamika to je moj prvi postopek 3krat zanosila use naravno! ma sej bom usm enkrat ratalo ko se enkrat zjokaš je kr mal lažje a ne tamika!
No punce da poročam še to danes sem zvedla da mi bo tabletk zmanjkalo in sem klicala tako da grem že 18 na krvnega še 6 dni upam da hitr mine!

Lep dan še naprej in kar pozitivno mislimo nimamo izbire:))))))))))))))

Hejla nelly..

Kako kaj? Veš kaj sem včeraj mal pošto nazaj brala in sem prebrala nekje višje gor, da imaš vetrove ali jih še kr imaš? Naj ti povem, da to pa sem jih jaz tudi imela, pa še ko sem bila noseča 7-8 tednov, ko sem bila v bolnici sem to povedala, pa je rekla, da to pa je nekaj čisto normalnega…Zato pa si sedaj ti tudi nosečka…
No vidiš pa še en dan prej imaš test kok fajn, bo mim grede tle…:)

Lepo bodi in seveda prijeten vikend želim, jaz pa ravno šibam malo delat…:)

živijo liona ja vetrove mam še sam se mi je izcedek spet pojavu nevem a je to dobr al ne upam če se že kej posljavlja da usaj ena pri meni ostane! menstro moram itk šele dobit 19 ali 20 tako da vem da ni to k jo mam čist točno je pa res od punkcije v maju imam izcedke kar dostkrat! ma sem mislila danes zjutri naredit test pa nism upala da nebom razočarana! je res da mi nazadnje tud test pokazu minus k so mi na urgenci test delal čez dva dni sm šla nazaj ko je bla druga zdravnica in je biu hormon kar čez 1000:((( sploh nevem če je sploh še kej upanja da sm nosečka sej 18 bo hmal še 5 dni!

sej ta izcedek me spremlja že od tri dni pred transferom in je reku zdravnik da je uredu sej če si brala si vidla!

hvala tebi tudi lep vikend:)))))))))))))))))))))

ojla puce da sporočim da sem zjutraj naredil test in ———————– upanje je pa še do krvnega
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Nelli.D dokler ne priteče je še upanje. Nekaterim puncam se hormon bolj počasi sprošča tako da boš videla da bo na krvnem pozitivno=))))

pikicaa1 res upam da bom nosečka! sej mi je blo ful hudo pol sm pa prebrala da je ena punca mela izcedek in 9 dan delala tes in je bil minus in na krvnem je pokazal da je nosečka in mi je mal lažji! mene moj izcedek še spremlja še pred tansferom mogoče dva nisem imela ampak zdaj je čist rjav:((((

če pa nebi ratal a mogoče veš kako je kdaj grem lahko spet po zamrznjenčke hodm pa v ljubljano?

lep dan še naprej!

New Report

Close