Gre katera junija po zamrzjenčke?
ojla tamika.
pri meni nič posebnga razen izcedek krvav je nehu zdj sam tista packarija od tabletke! drgač pa čist nič znakcov edin na momentke kak krček pa mal glava!
wwwiiiiiii tamika jutr že test kr nemorem vrjet da je tok hit minil pr men se pa kr vleče kdaj ga bom jst lah delala!
mogoče je za znake še zgodi saj je šele 5 dan jst k sm bla noseča so se mi znaki kak teden al pa kasnej začel! tko da še nism obupala! držim prstke za jutr da bojo II ali velik PLUSEK
NČ SE BAT BELINA BO ŠE DOLGO:)))))
hey nelli.D joooooooj kak sem neucakana….:) vceraj sem ga sla delat in to popoldan ob 16h.najslabsa kombinacija. no naj povem da se je pokazala cist rahla crtica ampak vidna. presrecna sem……ampak vseeno se malo na trnih do krvnega in do UZ….
bom sla danes kupit se enega pa nardim jutri zjutraj spet 🙂 (mogoce ze pol popoldan)
skratka bozanski obcutek….mojga sem vprasala ce se res vidi ali si domisljam ker je res tako rahla,pa je reko jaaaaaaaaaaa jaz jo tudi vidim :))))
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nosečka si veš kok sm vesela dok sm barala mi je kr kurja pout skočila! nč skrbet vse bo okej če je črtica rahla nerabš ponavljat je za zihr sam mogoče ni še dost hormona da bi bila debela sej če že jutr ponoviš bo še bolj vidna! kok sm vesela zdj k vidm da je nekomu ratal sm pouna optimizma da bo meni tudi!! zdj se pa mirki i čuvaj svoj zaklad! :)))))))))))))))))))))))))))
Hvala obema 🙂
ja vsem 1x uspe…vesela sem da je tudi meni pa ceprav po 3 letih 🙂
nelli.D se malo pa si ti na vrsti? danes je ze 6.dan.vidis kak hitro mine 🙂
pikicaa1….mislim da sem nekje ze brala tvoje objave, ampak nisem cist prepricana. si srecka nosecka,novopecena mamica,v postopku? 🙂
res sem vesela da imamo forume,kjer se bodrimo in krajsamo cas 🙂
Lep dan
čestitke tamika….sem rekla, da sedaj pa bo sigurno…:)superrrrr sem fullll vesela…naj pa ti jaz povem oz. sej sem ti že, da pri meni je bilo tudi tako…najprej čist rahla črtica, ker je še res menda mal premalo hormona…evo in kaj je danes? Pikec se pri meni ze greje dobrih 17 tednov…zato le pogumno in le pozitivno gledat na vse…
Sedaj pa se le lahko malo sprostiš….
Hey punce. kako ste kaj danes?
Mene obcasno kr spikne in pa se mi zdi da kr cutis neko dogajanje.raztezanje maternice al karkoli je pac to 🙂
liona…a ti si ful pocivala od pozitivnega testa naprej? eni pravijo da bi mogla pocivat,meni pa se ne zdi to tako potrebno. saj ne dvigujem nic tezkega ali dirkam sem in tja.gre vse bolj pocasi vendar ne pocivam vec kot 2x po 15min na dan 🙂
nelli.D….hvala da drzis pesti zame.tudi jaz zate in upam da se mi cez 4-5 dni pridruzis 🙂
kako se pocutis drugace?ni nobenih izcedkov ne? drzi se!!!!
pikicaa1…ti pa do avgusta mozgancke na off in se cimbolj odpocij o vseh postopkov in hormonckov da bos psihicno in tud fizicno pripravljena karseda najboljse 🙂
res vso sreco vsem!!
Ojla Tamika, kr nobenik znakcov na momente kej špikne ali mal glava (ampak res na momente) prsi pa nič ne bolijo (mogoče je še prezgodi) vsaj izcedka ni več neki dobrega! upa res da se ti pridružim če ne pa čez tri mesce spet!:(((
sam jst sm itk pozitivna in vem da je ratal! :)))))))))))))) tko da 10-12 dan delam test in bomo vidl takrat! (plusek:)))))
Tebi pa želim mirno in lepo NOSEČNOST!!! javi se jutr k prideš od zdravnika!
Tamika hvala za pestii!.. Ja res se trudim čimbolj možgane na off dat.. Sm začela z orbitrekom sicer sm začela že včeraj 20 min ma to se mi zdi dobr začetek=) Grem na morje, mord se mal več zmatram v službi ker imamo veliko nadomeščanja amapk bomo zdržali. Še ta mesec pa gremo veselo na dopust. Pol pa itak že v postopek pa sve se zmenle z mojo dr. da bom na bolovanju od UZjev naprej=)
Javii se=)
Hejla punce…
Tamika…jaz sploh nisem kaj dosti počivala, razen, ko so se začele težave izcedek itd…Ampak pri meni je bilo tako, da se je še moralo nekaj ščistit ven, ptem pa je bilo vredu. Drugače pa jaz sem po punkciji cca 2 dni počivala, potem počasi pričela z delom. Po ET pa sem res strogo 2-3 dni počivala, ker nam je sestra rekla tako, potem pa normalno živeti in tako sem jaz normalno naprej do tistih težav seveda, ko sem bila celo v bolnici in so v bolnici naredili dobesedno pravi “škandal” glede tega, takrat pa sem zopet dokaj počivala dokler izcedek ni izginil, ki pa je trajal cca 1 teden. Jaz odkrito povedano nisem nič kaj dosti počivala…Niti nisem koristila nič bolniške…:)
Ja Tamika drugače pa sem res fulllllll vesela zate, za vse ostale pa tudi držim pestke, da vam čim prej uspe, tako kot je nam…:) Upanje vedno umre zadnje…
Lepo bodite..
Hvala liona. kdaj si pa imela 1.UZ? 14 dni po krvnem ali kako? upam da nisem tecna.sej vem da bom jutri vse zvedla ampak sem tako neucakana 🙂
joj ja ti izcedki upam da nebom mela kaksnih taksnih problemov.sicer pa ce se vse lepo uredi je ok.
ves kaj se mi povej.a je normalno da imam izcedek samo na papirju taksen kot pri ovulaciji.vbistvu se ne vlece sluz ampak se papir samo sveti 🙂
se vidi da sem cist nova v tem 🙂
ja punce res ne obupat!
Uzivajte….
pikicaa1 zdaj sem komaj vidla tvoj post.zgleda da sem ga jaz ravno pisala ko si ga ti ze poslala 🙂
ja vse ti bo tako hitro minlo,bos videla.ko sem jaz zvedla da morem za zamrznjencke cakat 3 mesece me je skoraj kap.tako sem bila razocarana.ko pa pomislis da se telo more res dobro ocistit hormonov in se pripravit na nov postopek je vse lazje.ce pa se gres v sluzbo (kar je seveda najbolj pravilno :)) ti pa cas tako bezi da nemorem verjet da je ze minlo tudi teh 14 dni po transferu :))))
jaz sem se v roku teh 3 mesecev tudi umaknila s forumov kr pac vsaka zenska rabi svoj cas da se sprijazni z negativnim rezultatom kar lahko potrdi tudi liona 🙂
ko bos zagledla + pa tudi vse ostale bo to cakanje takoj pozabljeno.
LP