Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Gre katera junija po zamrzjenčke?

Gre katera junija po zamrzjenčke?

Hvala Tamika pomaglalo je k si držala pesti! dobila sm 2 pikici wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. dobila sm neke tablete za v nožnico k si moram 3 krat dajat to je to upam da nama obema uspe jst mam krvnega 19! kako kej ti pa tvoja pikica?

iiiiiiiiiiiiiiii nelli.D sem ful vesela zate.super :)))))

ja jaz se kr drzim.pocutim se dobro.obcasno (ampak res obcasno :)) imam napestost v maternici ali pa me spikne v jajcnikih.vceraj so me bolela prsa,danes pa nic kaj 🙂
sploh nevem kaj je s temi znaki.kr nekaj.nesmema razmisljat o njih kr se naredijo v podzavesti 🙂
lepo grej pikici,pocivaj in se pusti razvajat dragemu 🙂

Ja se bom kar pustila razvajat! sej nič nemore tako me glava boli včeraj ponoči sm mela vročino in nisem mogla spat mal živčki mal vročin! pingvinčki so borce tako da vem da nama bo uspelo!

Zdaj se bo pa vleklo do 19 k nism navajena bit doma!

joj ja sma ze 2, ki nisva navajeni bit doma. to je res grozno in mucno.no jaz hvalabogu nimam strogega mirovanja,samo prva 2 dni je bilo bolj pocitnisko.zdaj pa ze kr grem na obiske pa to :)))
ti se pa le drzi in potrpi teh 14 dni.sej bo….

Dobro jutro!
Ja jst sm tudi učeri mal počiva ne pretirano sej doma maš ekos kej delat jst se bom spravla generalko delat mal pa po mal sam ne kej preveč na enkrat da nebo kej narobe hodt po obiskih neupa ker sem na bolniški in da nebojo dam pršl preverjat iz službe nikoli se neve!
Poročaj kako se kej počutš pa znakci da vem kaj me čaka:):):):) jst mam mal krče da smo me kar zbudil pa da ni to zaradi teh tablet k si jih dajam? ti si že 9 dan ane?

hey nelli.D….ja mogoce je res boljse ce si doma da te ne pridejo preverjat…
drugace pa kaj se tice teh tabletk nevem ker jih nisem nikoli uporabljala
danes sem 8. dan, pocutim se tako kot da nebi bila v postopku.nobenih znakov, napetost je minla,glavobola zaenkrat tudi ni vec,prsa so na dotik rahlo boleca,skratka nic 🙂
nevem kaj to pomeni.M bi morala dobit nekje 8.7 bomo videli kako se bo razpletlo.prvih 5 dni me je tiscalo v spodnjem delu trebuha,zdaj pa nic vec….ce ne bo M. delam test v sredo…(ali torek :))

Lep dan ti zelim in ne pretiravaj s ciscenjem…

Tamika sam da se počutiš ok. sej da maš prsi malo občutljive ja kar dober znak:)))) Ja doma bom mogoče zvečer za vikend da grem h kolegici na kavo drgač pa ne! sej ne bom pretiravala neki nardim pa počivam pa spet ustane 2min delam 10 ležim moj mi crkava od smeha prav če bom tko nadeljevala da bom use poštimala tm za novo leto:)))))))) ma sej mi skos teži da počivam sm k nisam navajena pa nemorm sej razumeš! sej je nebo tako da držim pesti do testa! sej pomoje lah tud že osmga nardiš!! ja jst pomoje da nevem če bom delala pred krvnim test, ker moram menstro dobit 20 a 19 mam krvi tko da neve kdaj bi lah delala test!

Tebi tud lep dan pazi nase in pikico:)

nelli.D hehe do prihoda male bebice bos ze vse pocistla :)))) priporocam da 2 do 3 dni lepo odlezis,pa potem cistis.
drugace pa ce bom test naredila 9.7 bom pomoje najbolj ziher ce bo eno ali drugo. no upam na nosecnost, saj se mi ne ljubi vec hodit v bolnico zaradi tega……bi raje sla poslusat srceka 🙂
joj kolikokrat se vprasam zakaj ravno jaz? ko pa vidim koliko nas je,pa gre ta zadeva tezko mimo mene 🙂
pravijo da bomo mele pridne otroke,saj nam bodo hvalezni da smo se tako borile za njih 🙂
vsaj tako so nam pa res lahko hvalezni a ne?

Ja tamika do takrat bom vse pošimala sam me že use boli od počivanja!ja pomoje tud da dans pa jutr še počiva se je dela kej preveč mal perilo zlagalo to itk sedim pa prala in obešala moj mi je pomagu zdj je pa na šihtu in jst sm poležavam!! ja sej boš zagleala ll sploh ne mislt na drugo! sj vem kako je jst sm tud sita teh bolic in vsega skupi rada bi da zagledavm pikici in nujina srčka slišm! Res upam da nama obem rata in da obe postaneve mamice!! Ja namatrale smo se res sej neve noben k ni šu čez to usi mislijo da je otroka najlaži narest težko vzgajat pr nama bo obratno! ja sej nam bojo hvaležni upam! joj tamika kolikokrat sm se jst to oprašala,k končno zagledam ll mi se vsakič svet podru upam da zdj pri IVF-ju bo use okj!

heeeeey nelli.D kako si kaj danes? ze 3 dni grejes pikice.imas kake posebne obcutke?mene je vceraj pozno zvecer tako bolel zgornji del trebuha da mi je slo kr na bruhanje. sem bla sigurna da sem se prevec najedla,samo od 2 paradiznikov in sira se glih ne prenajes 🙂
hjooooj komaj sem zaspala.
nemorem verjet da je danes ze moj 9.dan. a ves mogoce ce je katera punca imela na wcpapirju taksno sluz kot ob ovulaciji,samo da se ne vlece in da je ni v izobilju.se samo sveti papircek.zraven nimam nobenega izcedka kaksne druge barve. imam pa pred M. bel moten izcedek kot beli tok,vendar zelo malo…hmmmm kot da bi imela se eno ovulacijo :))
no cist malo se pa bo trenutek resnice tu 🙂
pridna bodi in se slisiva….

aja od kod pa si? greta s tvojim dragim kam na morje?

ojla Tamika! ma mal mam vetrove pa krče ampak mislm da od ESTIME! kolegica je mela skor celo nosečnost sluza tak! Pa a maš še kake znakce…. ja še malo pa mi boš sporočila veliko lepo novico držim peti do testka javi kdaj ga boš delala! mene sam mot k ma še mal umazanga izcedka sam tistda nism mela k sm dam pršla zdj pa sam k dam to tabletko in čez deset minut pol mal prteče ved z tabletko k se stopi! ma sploh se nč drgač ne počut da bi rekla da se je kej prjel čamam tk k boš ti mela krvnega bom jst test doma nardila!Joj revca pa a si bruhala tko k se najš probi mal radenske spit da te ne matra k greš v pojstlo! joj jst upam za obe da nebove mele slabosti v nosečnosti res k vem kok je to hudo k mam težave z želodce “NEDAJ BOŽE” kok je to hudo!

Držim peste za ll…Ja jst sm iz ljubljane pa ti? nevem nimava nč splanira bova šla na blef za kak dan! kaj pa kej vidva?

Kok je faj k maš skom čas ubija tle! mal jamrat:)))))

hey malena 🙂 naj ti povem da je punca ki je bila z mano v prvem postopku imela “probleme” z vetrovi in je zdaj srecka nosecka 🙂
hja moji znakci zelo me pika v predelu maternice in imam krce kot pred M. vendar ne tako mocne…prsi me bolijo predvsem ko se vstanem ali slecem moderc.zdi se mi da so malenkost vecje (ali pa je to psiha)
🙂 pa tudi vse kaj cez dan pojem imam “v grlu”.(ce razumes) :))

hja to je pa normalno da imas izcedek po tabletkah…vse kaj gre not,gre tudi ven….hehe
joj tudi jaz si neskoncno zelim te nosecnosti za obe brez bruhanja 🙂

drugace pa jaz sem iz maribora.kaj se pa tice morja pa je cisto odvisno od nase bebice.mogoce za kaksen dan ali 2.dugace pa nic kaj resnega.

ja tudi jaz sem vesela da se lahko s kom pogovarjam o teh stvareh in predvsem da se lahko komu potozim 🙂

mačko ;)) izcedek mam rjav pa mi gre že na živce! ti pa iz svojih izkušnj povem da da te zizike bubajo je dobr znak da si nosečka :))

joj sploh si ne prestavljam veselja ko bove zagledali ll sam moj mi jer reku da ga nebo mi pustu delat do 19 sam se bom potrudla da ga prepričam da ga prej nardim k me čakanje ubija!
psiha gor dol treba je pozitivno mislt in bom!!

tako je….pozitivne misli pa bo kar bo. na 12. dan lahko delas test.takrat mora pokazat pravilno. meni moj tudi prvic ni pustil pa ko sem zacela rahlo krvavet sem vedla da nic ne bo in je tudi predcasni test tako pokazal 🙂 no zdaj na 9. dan vsaj nisem nic krvavela pa tudi izcedka ni bilo.bomo videli kaj bo prinesel jutrisnji dan.res sem nestrpna saj nevem kam vodijo tile krci.v nosecnost ali M. no drzimo pesti se naprej.
lep vecer ti zelim in se slisiva jutri….grem pocivat.
caw caw

Dobro jutro. zame je mal slabše zbudila sm se z takim glavobolom da bom znorela! za izcedek me ne skrbi sej veš da sm ti pisal k sm šla na transfer da sm že dva dni mela izcedek in je zdravniko pogledu in je kljub temo naredu transfer kr to ni nč hudga tu če je krvavkast! so mi pa sestrce rekle da je to od ovulacije! komi čakam da boš testek delala se jast ga bom zih prepričala da ga naredim!držimo pesti…
Ti jst povem da krči vodijo do NOSEČNOSTI:)))))))))))

še spoloh nemorem vrjet da so mi vstavili dva mal sm bla šokirana sej veš da sm ti rekla da grem po eno pikico k mi je to prvič sam me je biologinja rekla da so računal i da je najbolj da mi vstavijo dva moj je biu šokiran! sej pol je rekla pogovorta se pa se sama odločta mojga je blo strah in sva se vsen odločla če so odmrznili dve so z namenom im ko sm rekla biologinji je prišla do mene in mi prav da sem se prav odločila da oni to ne delajo da ponavad nevem do kerga leta ustvljajo sam enga “razen če ne rata z enmu”
aja pa še sesrta mi prav če so tko pakirani!

lep dan še narej in samo pozitivne mislin nič kaj če je M, ker ni in je nebo!:))))

heeeeeey nelli.D to si pa zelo lepo napisala. kr pozitivno energijo sem dobila ob branju tvojega posta 🙂
no pri meni zaenkrat se nic izcedkov. bila sva prej v trgovini in me je naenkrat oblila vrocina in rahlo mi je postalo slabo da sva kr morala it domov. nic mi ne pase,sem cist brez energije :/
glavobol…..tudi mene je dajal mocen glavobol 5., 6., in 7. dan upam da z razlogom 🙂

pravilno da sta se odlocila za 2.niso zabrezveze rekli da zelijo 2 vstaviti…
naju sta pa zdravnica in sestra prepricevala za 1 kr je kao ful kvaliteten….moj se je takoj strinjal s tem jaz pa sem za trenutek pomislila na 2….sicer bi me kap ce bi se oba prijela ampak…:)))))

kaka M.?kaj je to?za naju je ni do naslednjega leta!!!! :))))))

uzivaj malena caw caw

maj sej sm fullllllll vesela k so ustavl dva sm pomje k so jih že odmrznil da so naju prepričval da dava dva ma važn je da se ostaneta tuki pr men čeprav nimam nč kej dobrga občutka! ma men je skok vroče če bi lah bi bla skos pod tušm! Ja v trgovini je ful različnih vonjev in nosečkam to ne paše 😉

mačko a jutr delaš test al v tork? držim pestke takoj ko zagledaš ll mi javi da se skupi veselimo;)))))))
pa kdaj greš delat a že 12 al kasnej! kdaj so te pa zizike začele bolt k mene še nč in sm kr mal obupana?
joj kok sm neučakana z temi znaki nakonco pa jih sploh nebo:))

Ja mojga je kr mal strah da bi se oba prjele nč nereče direkt sam jst berem med vrsticami!:))))

hey

nic se ne obremenjuj za znake.ves da jih ene imajo druge pa ne. vse smo razlicne, pa tudi nobenega recepta ni za to.ti samo probi uzivat oz. ne mislit na to.
drugace bom pa delala urinskega v torek ce bo belina do takrat,krvnega pa imam v cetrtek. prsa ma so me zacela bolet 7. ali 8. dan pa se to cist malo in obcasno.danes dopoldan in popoldan so me ze malo bolj,zdaj pa spet nic kaj oz. samo na dotik…pa kriz me je bolel nekje do 5. dne,pol pa tudi nic vec. skratka brez razmisljanja je vse lepse 🙂

ja glede na te case mores bit kr pogumen da imas 2 otrocka,po drugi strani pa ce imas za 1 je tudi za drugega 🙂

nic ne razmisljaj zdaj o tem.kar bo pa bo,pa tud ce 2 🙂

ojla
zdj mi je kr mal lažje hvala:)))) ja sej bo jst sm že od samga začetka upala na dvojčke tud prej k v naši družini jih je kr dost in je kr faj! še mal pa boš lula palčko:))

bom se potrudla da si odmislm pa vem da bo:))))))))

dobro jutro nelli.D

kako si kaj danes? jaz sem ok,na hlackah se vedno belina.kljub temu da se nesmemo prehitro veselit,sem vesela da sem brez krvavitev prisla do 11. dneva ko bi mogla dobit M.
bomo videli kaj me caka danes 🙂
joj skoz jamramo kako je teh 14 dni doooooooooooooolgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih,pa ti povem da mi je tako hitro minlo… res prav fajn 🙂

New Report

Close