Gre katera junija po zamrzjenčke?
LoniM, zdi se mi ful uredu stvarca. Moram mal sprakticirat kako to gre da nebo nič uhajalo. Upam samo da ni premajhna, samo dvomim ker sm brala kam kej spada pa še prašala sem uno ko sm naročevala preko spleta je rekla da je to čisto dovolj velika(1).
Tamika, tako mi je žau zatee!=( Drugače se že pikam 20 dni s Superfaktom, jutri mam ponovni UZ po moje čez kak dan mi bojo dodali še Puregon. Če si imela naravni ciklus sedaj mislim da lahko greš z naslednjo M v nov postopek. Nesikiraj se bo že uspeloo!! Jaz grem v 5 IVF ICSI ti povem da se počutim kokr da bi šla v prvega in samo pozitivnoo mislim!
Iness kako si kaj? Pogrešamoo te na forumu=)
Loona dobrodošla=) Samo pozitivno pa bo use kokr treba!!
Tamika oh zal mi je…sem fuuul drzala pesti zate… 🙁 ampak ne obupat.. ta dezjem vedno posije sonce in za vaju bo v naslednjem postopki 🙂 en objemcek ti posiljam 🙂
pikicaaa men je ginekologinja odsvetovala to skodelico.. ko sem jo vprasala je rekla da so lahko pogosta vnetje.. zato sem si raje premislila.. ampak nocem ti vsiljevat mnenja 😉
drugace sem pa kr vredu… samo vsa kuhana hrana smrdi 😀 in ja zacele so se.obcasne mocne slabosti.. ampak bom prenesla.. 🙂 pa utrujena sm na ful kot da cel dan ne vem kk delam 😀 ampak bo ze minilo 🙂 se malo pa UZ pa da v8dimo to pikico kak pridno raste 😉
g.g kaj imaš močne M? Jaz mam 1 samo se bojim da mi je premala, čeprav ustrezam kriterijem za št.1. Jaz sem tudi kupla razkužilne robčke, pa sm nabavla posodico v kateri bom samo njo prekuhavala, tako da preden sm jo dala not sm razkužla, danes bom in po končani uporabi. Mislim da je to dovolj, jo pa vsakič operem z intimnim milom.
Tamika, žal mi je res. Že prej sem pisala, pa mi zgleda ni poslalo sporočila. Ne vem nekako sem upala, da se bo zdaj obrnilo in bodo zdaj same dobre novičke. Ines mi je dala voljo.
Glavo gor!!!!!! Tudi ti mene nenehno spodbujaš, kadar sem na tleh- več krat :)))))) Niti slučajno ne bodi žalostna, ni greh da naslednjič pa ne bo. In enkrat bo. Obe bova ++++++ Kar se tiče injekcij, ko boš dobila naslednjo M, boš poklicala v mb, te bodo naročal na UZ in takrat boš šla po injekcije in začela ponovno z špikanjem, vsaj mislim da je tako
Nelly D, pikicaa1 ….srečno jutri
PikaVelikaaaaaa- kje si? Pogrešam tvoje poste, javi se kaj, da ti bo prej minil ko čakaš 🙂
Ines- moja mamika, klinc pa kuhana hrana, sam da boš kmalu od blizu videla pikico/pikca
Dobrodošle nove sotrpinke, srečno vsem!
Ida
Ojla punce evo mene…..jaz grem po pingote z naslednjo menstro čez 11 dni bi jo morala dobit, pol pa 9 dan grem v Lj….
Tamika meni je tudi žal, tako sem navijala za pingote. Nelli vso srečo jutri, ta bo zmagovalen.
Idika kako si ti?
Pikicaa1 moja sem rekla jaz, da bova prišle na koncu skupaj, tako nama je usojeno.
Se pa strinjam z g.g. a se preselimo na temo sept/okt, pa čisto vse, tiste ki greste v postopek in tiste ki gremo po pingote?
Punce, pozdravljene
Po 5 letih in 3 neuspešnih postopkih je tudi nama končno uspelo. Danes sem imela krvni test in sploh ne morem verjeti, da je to res. Beta je čez 4000:) V vsem tem času sva res ogromno delala na sebi in se je obrestovalo. Čisto sva spremenila prehrano, začela hodit na psihoterapijo, na jogo, meditacijo, jedla ogromno dodatkov,… Verjamem, da je vse to vplivalo na rezultat zadnjega postopka. Do zdaj sva imela namreč maksimalno 10 celic in 1-2 zarodka, nikoli nobenega zmrznjenčka. V zadnjem, 4. postopku pa kar 20 celic, 2 zarodka že rasteta v meni, 10 jih imava zmrznjenih. Res ogromen napredek:) Sva pa tudi zamenjala kliniko in sva v MB bistveno bolj zadovoljna.
Zdaj čakava na prvi UZ in sva prepričana, da bo tudi tam vse super.
Punce, vsem želim ogromno sreče in vztrajajte, saj se splača
LP
54321 – Čestitam!!!!!! Evo pa sem že malo boljše volje, ko nekaj takega preberem.
PikaVelika, pozdravljena ja vredi sem, “čakam” bom še korenine spustila, čakam na M, petek, 13.09. opa :))) pol pa pokličem za UZ, tako da pričakujem uz nekje 17.09, ne vem točno….upam, da je cista odšla in se ne vrne več, če ne bom spet 🙁 in ne bom šla v postopek…
Tudi jaz se strinjam z vami, da se preselimo na temo sept/okta a odpre katera od vas temo, jaz ne vem kako to gre.
Oo, hvala vsem za lepo dobrodoslico! 🙂
54321 iskrene cestitke!! Bravo, punca! 🙂
nelli.D, jaz hodim v Maribor. Res mi je nanavadno tole, da sem imela le en Uz 9 dan ciklusa, potem so pa kar izracunali, kdaj bo primeren datum za prenos. B.
ampak ja, oni ze vejo.. 😉
sem videla, da ste se zgoraj menile o lunetki. Jaz jo imam tudi. Se mi je zdela super stvar, ko sem se jo enkrat navadila. Odkar sem pa odkrila soft tampone, ne menjam za nic vec. 🙂 edina slaba stvar, je cena.
Pozna katera?
54321 cestitam iz srca. itak da bo na uz vse ok.o tem sploh ni dvoma!
Ostale punce hvala za tolazbo,itak da 1x bo. sli bomo v nov postopek za punkcijo in upali na lepo stevilo celic.
idika itak da ciste vec ni in je tudi ne bo nazaj. se malo pa uz in potem et 🙂 tudi jaz mislim da z naslednjo M. ampak se nemorem nikakor spomnit kateri dan od M. je treba it na uz? prvic se gre tja z M. ne? torej bi lahko sla ze s to M. glede na to da sem jo dobila vceraj,krvnega pa mam jutri… evo sem ze neucakana.bi ze rada spet vse takoj 🙂
nelli.D danes je tvoj dan.grej te zlate pikice da nam cez 14 dni sporocis veselo novico.
LoonaLu…zal ne poznam.kaksni pa so ti tamponi?
ja se strinjam za novo temo. a bi zelela to kateri popravit.jaz namrec tega neznam najbolj… :/