Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Gre katera junija po zamrzjenčke?

Gre katera junija po zamrzjenčke?

drage moje hvala da drzite pesti zame in vse ostale.
nelli zate sem zeeeeeloooooooooo vesela da je vse ok.
pikica ti si pa faca.pravzaprav smo vse…..ko ni M. smo zalostne,ko pride smo se bolj :))))
hja testa pa nebom delala ker imam prevec slabih izkusenj 🙂
bom kr pocakala na 11.9 in kaj bo bo.

Tamikaa obup je tale M, namesto da bi prišla nje kr ni. Mogla bi jo dobit 28.08 :S Upam da mi to nebo spremenilo kej. Sm si nrdila fino kopel tako da upam da tole pripomore kaj=)

pikicaa1, če ti je kaj v tolažbo, moja me že od neuspešnega postopka v začetku junija zafrkava na celi črti. Sem dobila od osebne dr. kar tablete. Potem bodo pa na pregledu rekli, da grem lahko v postopek takrat in takrat (vsaj 3 menstruacije čakanja), a sem dobila vmes eno samo in še to ob pomoči Primolut Nora. Adijo, moj imunski sistem in očitno tudi ciklus.

dobro jutro punce.
pikica ja sej vem da ni fajn tale M. pojdi k ginekologu pa bos vidla kaj bo reko. mogoce pa bos ti tudi dobila kaksne tablete kot LoniM. upam da cimprej pride tale M. in gres v postopek bp.
nelli….kje si pa ti kaj.madona folikl ti poci pa kr odletis nekam 🙂 hahaaha malo sale.
no jaz sem drugace vredu.kaj se tice spikanja je isto kot je blo. pa tudi prsi me se vedno bolijo. no to me tudi pred M. se vedno upamo in cakamo 🙂
pridne bodite. caw caw

ojla tamika in ostale punce!
delam pol pa komi najdem čas da vam kej napišem!!
Tamika brez skrbi ne misli na M. sej še malo pa krvni:))) poročaka kakšni so kej znakci ;))))

uživajte in lep dan še naprej;)
držim pesti za vse;))

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjj,

Pa kje ste punce? Tamika držim pesti zate, še čisto malo. Kako se kaj počutiš, že imaš kakšne znake. Všeč mi je tole, da ne delate prej testa doma ne ti, ne Ines, sama imam precej slabe izkušnje s tem, že ko mi je en dan zamujala sem kar letela po test in upala, torejjjjjjj bom tudi jaz tako, kot vidve, na krvni, pol pa kaj bo, bo, če me ne bo prej pobralo od radovednosti 🙂 , če seveda poči c. še malo pa pride m., pol pa hitro klicat v mb in se naročit na uz.

Kaj pavite ali pokličem prvi dan, ko dobim m., ali on dan ko neham jest tabletke, kaj pravite- ponavadi jo dobim tri dni po nehanju kt?

Ines, kok si, ti je kaj slabo?
nelli.D – to deli…srečno
pikicaa1- sej se bo uredilo. Moja sestra je imela kontra težavo, da je krvavela cel mesec, prej pa redno na 28dni, čisto obupana je že bila, pa se je uredilo, z primolutom. Tako da, glavo gor 🙂

Joj, če nas ti otroci ne bodo ubogali :)))), tako se trudimo zanje.

Idika

heyla idika 😉 pa tko pride slabost pa gre.. pa mam.obcasno tako ostro kratko bolecino v predelu jajcniko oz maternice ampak sem.klicala G. in je rekla da naj me ne skrbi to je pac raztezanje maternice 🙂 drugace pa je vse kul edin kuhana hrana mi smrdi sploh kakrsnokoli meso.. pa dobro vsaj zelenjava disi zaenkrat 😉 se malo pa bom jaz vidla to mojo pikico oz pikeca 😉

idika pozdravljena.
prav lepo je bilo prebrati ta tvoj post.ne glede na to kaj si napisala,cutim neko pozitivno energijo.mogoce zaradi pozdrava 🙂
ja jaz se pocutim ok.danes sem imela ene pol ure take krce kot da bo pritekla M., od takrat naprej pa me spet obcasno spikne v jajcnikih ali maternici.zdaj pa nevem ali je to samo moja domisljija in ogromna zelja ali je dejansko tako 🙂 ko pomislim na prejsnje postopke se mi to nikoli ni dogajalo.nikoli me ni spikalo v jajcnikih recimo. bomo videli.jutri grem na eno trgatev (bolj za druzbo :)) tako da nebom razmisljala o tem.upam da mi cimhitreje minejo ti dooooooooooooooollllllllggggiiiiiiiiiiii dnevi :)))
tudi tebi idika zelim da se vse uredi,da dobis M. cimprej in gres v postopek.
ines ja zdaj se bodo znakci zaceli bolj intenzivno 🙂 porocaj kaksen je obcutek ko zagledas svojo pikico. najbrz neprecenljiv 🙂
nelli ti pa le delaj dokler lahko sej zdaj pocasi te bodo zaceli znakci zajebavat in potem trebuscek :)))

javite se kaj…

Moje M še kar ni, nemorem vrjet, trebuh mi rasturava use živo me že boli samo ulit se mora. Zamuja mi 8 dni in je obupno, raje bi jo mela 2 tedna kokr prebolevat tale PMS=/=(.. V torek mam ponovni UZ tako da bomo vidli kaj in kako upam da prideeee=) Zdejle grem pod tuš pa si bom malo grela trebuščka upam da bo kej pomagalo.

Dragee bejbee da sporočim da sem učeri končno dočakala tetko Marjetko=). Zanima me ali je katera bla na UZju z M?.. Mal mi je muka da mi bojo dol šarali men pa teče.=/

Lepo nedeljo še naprej vam želim.

Jaz sem bila. Ni nič takega, kot običajen uz. Za dr. to ni nič novega 🙂 Ampak jaz sem pri Suprefactu imela ful šibko m.
Zdaj jo pa jaz čakam, da začnem s špikanjem.

Halo, sicer nisem v IVF/ICSI ampak v IUI postopku v MB, trenutno glih sredi postopka in upam da me naslednji teden čaka IUI.
a me sprejmete v klepetanje? 🙂
Imam pa 5 foliklov, tri vodilne…Upam da unedva ne bosta dohitela ostalih če ne adijo postopek :\

g.g Moja M je kokr ponavadi se mi nezdi nič drugačnega, samo malo manj me trebuh boli=) No jutri bo že tretji dan tako da jo skor nebo več.

Malina dobrodošla v klepet in seveda držim pesti!!

ojla punce:)))
pikicaa lepo da je M prišla! še malo pa bove kavico pile;))))))))
tamika kako si?znakci že začeli???
malina dobrodošla;)
ostale kako ste?

držim pesti za vse;))))

Ojla

pikicaa1- jupiiiiii, zelo sem vesela zate, sam da je prišla Marjetka, ker je od nje res vse odvisno 🙂
Glede uz, jaz sem bila ko sem jo imela, in tudi zdaj bom šla ko jo bom mela,,,,nič takega, so navajeni
in jaz sem rekla, da mi je malo nerodno ko sem bolana, pa mi je zdravnica rekla, ja sej prav da ste sej zato smo se pa dva meseca trudili z tabletkami, da pridete ko jo boste imela 🙂
si pač zamenjaš preden greš notri, sej itak ne boš več mela tako močno, ker boš že tretji dan.
nič takega, res oni nenehno naročajo pacientke ravno v tem času, jaz bom pa imela uz naslednji teden, oz. ko dobim tečko (petek.13, uaaaaaaaaaoooooouuu).

Malina, dobrodošla in srečno!

Nelli.D jutrii pa kavica. Še lepše pa ker dobiš v varstvo svoje pikice=)
Idika.. Ja končno da sm jo dobila, jutri bo itak 4 dan ko bom bila na UZju.

Punce mam eno vpr. Ali uporablja katera od vas menstrualno čašico Lunette. Jaz sem jo pred kratkim kupla, mam zmerno M ampak nikor da jo pravilno ustavim. Nek mi notri ostane kaj gre mimo.

Pri meni se to dogaja, ko jo porinem preveč noter, pa jo potem enostavno malce ven povlečem, navadno čutim, ali je “zagrabila” ali ne. Pojdi malo s prsti okoli, pa preveri, če ni na kakem mestu kaj nagubana. Običajno to deluje, drugače imam pa tudi jaz ta malo varianto.

Punce heylaaaa ;))) vidim da vse lepo napredujete :)) komaj cakam da sporocite + 🙂 pikicaa ne sekiraj se.. UZ med menstruacijo ni nic posebnega..menstruacije mas malo.. naj ti nebo neprijetno… edin mogoce mene je mal bolelo ker pac je med menstruacijo bolj obcutljivo vse.. drugace pa ne skrbi 😉
Malina dobrodosla 🙂

Zivjo, punce!

Me sprejmete med vas? 🙂
Po neuspelem postopku v februarju, nama je ostal se en pingo.
Sva mislila, da se bo pri nama grel ze prejsnji mesec, pa so na UZju videli, da zaradi PCOja ne bo slo in sem dobila Estrofem 3x/dan, ki sem ga zacela jemati 2. dan ciklusa. V petek sem imela UZ in naj bi bilo vse super pripravljeno. 🙂
Tako so izracunali, da imava 17.09. transfer. Koomaj cakam. 🙂
Ampak si pa ne morem pomagati, da ne bi razmisljala o vseh moznih in ne moznih bedarijah. 🙂
Ni mi namrec jasno, kako so lahko brez kakrsnegakoli dodatnega pregleda prepricani, da bo ravno 17. pravi datum? A je kateri jasno?

Drzim pesti za vse, ki ze cakate na pluske in za vse, ki se bomo. 🙂

Hey punce. zal tudi tokrat ni uspelo. M. in krci so nori.
pikica….jaz sem malo pozabla kdaj se zacnes pikat? ko dobis M ne? najbrz bom po naslednji M lahko sla spet v postopek ali? malo sem ze pozabla.
vse nove punce dobrodosle na forumu 🙂
nelli vso sreco jutri!
idika in pikica pa tudi vama vse najlepse….

New Report

Close