Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Gre katera junija po zamrzjenčke?

Gre katera junija po zamrzjenčke?

pikicaa, saj na prvem niti ni nič, lahko preverijo samo, če se je sluznica dovolj stanjšala. Očitno se ni, pa so ti podaljšali Suprefact. Kakšno dozo pa imaš?

ojla punce.

Kako ste kaj??
Danes sem imela uz in se kar zadovoljna glede na prejšniš:)))
Tako da upam da mi do jutri folikel poči in za 5 dni grem po pikice:))) komaj čakam 😀
Tamika kako si??
in ostale punce lep dan še naprej:))))

idika tudi tebe in vse ostale caka ta plusek 😉 kmalu 😉

pikica bos vidla da bo kmalu prisla M. ne skrbi 😉

nelli drzim pesti da poci in da kmalu dobis pikici 🙂

pri meni pa se pojavlja vedno vec znakov.. spim se vedno ko hrcek 😉 danes mi je bilo malo slabo, dolocena hrana mi vec ne disi..predvsem meso… ampak nic ne moti dokler je pikec pr men 😉 se malo se malo pa bo 13.. komaj zdaj sem se zavedla da sem ceprav 1 teden prehitro dobila najlepse rojstnodvevno darilo – plusek 😉

hey punce.kako ste?
a to resno da se vgnezdijo 6-10dan po etju ce so stari 5 dni? meni so rekli v bolnici da se vgnezdijo tisti dan ali najkasneje naslednji?
nelli….kak super da tako lepo napredujes! se malo pa gres po pikice.
no mene pa danes ze skoz malo po malo spika v jajcnikih (predvsem v desnem) in pa kaki rahli krc me zgrabi na levi ali na desni strani popka…ko bi le lahko pogledala kaj se notri dogaja 🙂
joj ti znaki me bojo cisto zmesali….

ines kako si? slabost….nic to ni,samo da mas zdravo pikico 🙂 sta ze povedala vsem? 🙂
aja kateri postopek si imela zdaj ko ti je uspelo? mogoce si to ze kdaj napisala pa sem pozabila.

lepo se imejte pupe

Tamika prvi postopek in prva pikica 🙂 Tamika ugnezdi se isti ali drugi dan ker se ugnezdi v statosti od 6-10 dni.. tako da na dan ET ze ima 5 dni 🙂

povedla sva samo res najblizjim 😉

g.g Drobnič mi je reku da je endometrij 10 velik. Zdej pa nevem al je to prou al ne. Čutim da bo kmalu pršla M. Do zdej sem imela 0.6 Superfakta zdej so mi ga povečali na 0.9.

No upam da bo use uredu. Reku ni nič. Nelii.D lepo te je bilo spoznat čeprou na kratko ampak nč hudga, pridem naslednji tedn v Lj pa greve na kavico če bom sama.

pikicaa1 ja res te je bilo lepo spoznat. sej če pride tvoj gremo lahko vsi 4 na kavo seveda če bo moj doma!
brez skrbi use bo uredu M bo prišla! Koliko sem računala da bom jaz 9 ali 10 šla po pikice! če bo 10 bo faj bomo lahko kavico pili:))))

Tamika res verjamem da nama bo tokrat ratalo. Tako da brez skrbi in ne misli na znakce več misliš več jih je! Vem pa tudi da je lažje govor kot ne mislit:))))))
Tamika ti boš itak srečna nosečka ko bom šla jaz po pikice držim pesti! sej neboš prej testa delala ali pa??

Ineska ti kar uživaj v nosečnosti saj bo 13 hitro tu!:))

Punce, a vam na kliniki kaj povejo koliko celični so vaši zarodki?

ojla, a katera ve , če je pri dolgem postopku tut cetrotide ?
Pikavelika : men so vedno povedal oz. je bilo napisano na listu po Et, sem pa v LJ

lep dan vam želim

Še nisem zasledila, da bi pri dolgem postopku dali Cetrotide. Je pa možno. Oni preprečijo, da bi folikli popokali.

pikavelika jaz sem tudi v lj pa mi nikjer ne piše in nihče mi ni nič povedu! 🙁
Zdaj bom pa vprašala!

punce prosila bi če bi mi katera povedala kdaj poči folikl? Danes sem imela uz in folikl 25 tist hormon 1.21
in mi zdravnik reče da ni počil in da neve če bo??? res nerazumem.
Sam če homon raste in folikl se mi zdi oki. prejšnič mi folikl ni počil toda hormon je padal??

A se da kateri napisati razpored zdravnikov na UZ (gkLj)? 🙂
Hvala

Sedaj pa več nič ne razumem, nekaterim povejo oz. napišejo nekaterim pa ne? Meni na odpustnici samo piše koliko je celic, koliko se jih je oplodilo, ter koliko je bilo vstavljenih ter kaj…npr 1× bl-blastocista. To je pa tudi vse. Ko sem vprašala o kvaliteti mi je embriologinja rekla da so različne kvalitete in to je tudi vse. Glede nato da se je moja prva bl prijela, bom prav prašala koliko celični so moji pingvini in koliko celični je bil moj prvi miško ki ga ni več pri meni.

Nelli….če folikel ne poči se spremeni v cisto, to pa bi morali videt na UZ, nekaj se z njim pa le mora dogajat….kdaj pa imaš naslednji UZ?

uz mam že jutr sam me mal skrbi k je zdravnik tko reku!
Pikavelika kdaj pa geš po pingvinčke? sej bom jaz tudi vprašala ko bom šla po pikice!

hey punce kako ste?
to kaj zdaj berem mi ni nic jasno tako kot pikiveliki ne.nam v mb sploh nihce nic nerece ali so blastociste ali kaj…niti nam nihce ne rece koliko celicni so nasi pingoti.no ocitno res moramo same sprasevat,saj se jim ocitno to ne zdi ful pomembno da vemo. kaj se drugih stvari tice,recimo na UZjih za jajcnike,maternico itd pa povejo in razlozijo vse v nulo.vsaj meni so.
skratka klinike se razlikujejo in ni vse isto.dobimo pa slikice na dan etja.
nelli.d…ne najbrz sploh nebom delala testa doma. za tebe pa res upam da bo do jutri folikl pocil in ni kaksne ciste!
pikavelika…zal mi je da se je nosecnost tako prehitro koncala.sem te brala na ringaraja (mislim da je blo tam).no zdaj bo vse ok in bos nosecka 9 mescev 🙂 kdaj pa gres po pingote?
pikica….se pikamo 🙂 kr tako naprej in cakamo na stopko 🙂
ines….uzivaj v nosecnosti in upam da nebos imela groznih slabosti 🙂

punce javite se kaj. caw caw

Punce…jaz sem malo moje pingote prestavila ma samo za en ciklust, ker trenutno ne morem v Lj hodit. Tako da bo moj ETZ nekje v oktrobru. No v LJ povejo ali so blastociste ali morule, saj zamrzujejo samo blastociste, samo ne povejo koliko celične so. Zato sem se odločila da bo tokrat vse lepo vprašala, pavico imam. V Lj mi ne dobimo niti slikice, že na slikici se verjetno vidi koliko celični so.

Nelli…kaj je tebi pisalo na odpustnici? Kaj pa ko si dobila pismo domov koliko so jih zamrznili, kaj je pisalo kateri dan so jih zamrznili, ter v koliko slamic?

Tamika…ne nisem bila na ringaraja, ali je bila katera ki je imela podoben nick name ali pa si me brala na med over net 🙂

Punce polno polno sreče vam želim 🙂

pikavelika

Na odpustnici piše v enem oknčku št.pridobljenih celic:24
oplojene c.:12 degenerirane c.:2 nezrele c.:3 triploidne c.: 4 neoplojene c.:3
v drugem oklncu št zarodkov:12
tam pa kjer piše kakovst zarodka pa ni nič napisano!

obvestilo o zamrznjenčkih
datum kdaj sem imela punkcijo in kdaj so jih zamrznili! tako da ko izračunam pride 5 dan!
10 nadštevilnih zarodkov v 6 slamcah!

Tamika sej prav da ga doma ne delaš! Ja upam da bo use ok strah me je da nebo kej narobe in da nebo nič ta mesec jutri poročam če je počil!:)))))

LAHKO NOČ;))))upam da bom kej spala od živčkov!

nelli poskusi se sprostit… vem da je lazje rect ko nardit . pa vseeno.. ko sprostimo telo zna to naredit cudeze 😉

Tamika bos vidla da bo pozitivno 🙂 zadrzi se in ne delaj testa doma, meni ni bilo zal da ga nisem 😉 samo pozitivno misli pa bo 🙂

pikicaa kako pa kaj ti, je ze prisla M?

drugac pa punce.. v Mb tud skor nic glede celic pa tega ne povedo… oz vsaj meni niso.. niti ne dobis obvestila koliko in kako jih zamrznejo… ti pa rada volje odgovorijo ce vprasas 😉 jaz sicer tega nisem sprasevala, ker sem hitla po ET met cim bolj prazno glavo.. nic novih informacij, ker pol saj veste kaj vse razmisljamo 😉

Drugace pa punce moje…moj trebuscek se je fajn napnel.. je mozno da me ze moti spanje na trebuhu al je to samo v moji glavi?;) slabosti so samo tko obcasne za par minutk 😉 tako da se pocutim prav fajn 🙂

ojla
wiiiiiiiiiiiiiiiii folikel je počil;)))))))))))) Tako da etz 10.9 to bo hitr se kr veselim;)
Tako da pikicaa1 gremo na kavo;) a M je prišla?

Ja ines maš prav ko se sprostiš je vse lažje;)))) uživaj v nosečnosti in želim ti čim manj slabosti;))

Neki.D lahko gremo”))) julij držim pesti zate. Moje M se ni to ni normalno. Bojim se da se nebi kaj zaklompiciralo.

Tamika se malo:)

New Report

Close