Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Gre katera junija po zamrzjenčke?

Gre katera junija po zamrzjenčke?

Eh Tamika kje pa 🙂 se zdaj ne morem verjet 😉 kdaj mas krvnega?;)

Punce, pozdravljene,
Sem se odločila, da se kar pridružim vaši debati. Jaz tudi čakam na krvnega, ki bo 9.9. Zelo me skrbi, saj sem 5. dan po transferju imela manjšo krvavitev (res malo, le par kapljic), od takrat pa ima vsak dan svetlo roza izcedek. Pa še kar močne bolečine zelo podobne menstrualnim krčem. Upam, da to ni slab znak in da se bom tudi jaz pridružila Ines in ostalim:) Je imela katera podobne izkušnje? To je že moj 4. postopek in imam prvič take znake (glede na to, da so do zdaj vsi bili neuspešni, upam, da je to dober znak). Lp

54321 lepo pozdravjena in ne skrbi in odmisli negativne misli, kot je nam rekla sestra po transferju… vsaka krvavitev še ne pomeni konec.. zato ne obupat in ne mislit da ni =) lahko je samo vgezditvena krvavitev 🙂 držim pesti =) hodiš drugače v mb? 🙂

Tudi jaz upam, da je vgnezditvena, saj se mi zdi, da je prezgodaj za začetek menstruacije. Prve tri posstopke sem imela pri Rešu, zdaj sem pa v MB in sem ful zadovoljna. Hvala ti!

ojla punce.

Tamika pikice se že počasi vgnezdujejo :))) Jaz sem dan spet mela UZ in jutri spet!

Ines ti pa uživaj sej še malo pa boš pikico vidla na ekrančku:))))))))))))

54321 tako kot ines pravi samo pozitivno:))

ja neli kmalu bo 13 🙂 da vidim pikico malo 🙂 zaenkrat je pridna 😉 ni izxedkov..ni slabosti 😉

54321 jaz sicer nisem mela te ugnezditvene krvavitve ampak pri tebi vetjamem da je to..sploh ce je se prehitro za menstruacijo 😉 ne skrbi 😉 katerega zdravnika pa mas?;)

Tamika, danes je 13 dan špikanja s Superfaktom, čakam M ki bi mogla pridt pred 3 dnevi pa jo še kr ni, moja stopka je še daleč, zdej se mi zdi da bojo dodali še Puregon, pol pa bomo vidli kaj in kako=)

Ines samo uživaj kmalu bo 13=)

Superca Nelli.D da se bove vidle=)

54321 nesikiraj se počivaj in odmisli slabe stvari, jaz grem jutri v nabavo po knjige da bom lahko na bolniški odmislila=)

Me pa nekaj zanima, a je kera mela da je šla na UZ pred M pa da se je špikala? Ker jaz bi jo mogla imet pa je še kar ni.

pikicaa, če M. nisi dobila, ti podaljšajo Suprefact.

hey punce.
probam se cimmajn obremenjevat s to nosecnostjo zato pisem po obrokih.upam da ne zamerite.
ines….krvnega imam 11.9. resnicno upam da bo zdaj uspelo.a si imela kakrsenkoli izcedek ali ni bilo nic? joj tako tezko cakam da to ni res :/ ti pa le verjemi saj je vse dejansko res.se malo pa bos vidla svojo bebico 🙂
nelli….super da napredujes in pridno hodis na UZ.se malo pa se mi pridruzis 🙂
pikica….ti se kr lepo spikaj da bos imela dosti celic in veliko lepih zarodkov 🙂
54321….aha pa smo tam ob prvem izcedku smo vse v strahu. 🙁 probaj se ne obremenjevat.drugace pa svetlo roza izcedek kaze vgnezditev. no super da sva skupaj v postopku in imava skoraj skupaj krvnega. pravis da si v mb. pri kom pa? jaz sem tudi v mb in imam dr. reljića.

TamiKa, jaz sem pri Vlaisavljeviču- res super zdravnik. Upam, da ti čim prej mine čas do testa ter seveda da bo le ta pozitiven:) Jaz sem že 2 dni spet brez izcedka in resu upam, da je bila samo vgnezditvena. Tudi krči so se umirili:)
Srečno vsem!!!

Tamika ne jaz od ET do danes nisem mela dobenega izcedka… popolnoma nič…
ampak sj veste to ni merilo, ene kr močno krvavijo pa je test pozitiven. vsako telo drugače odreagira 🙂

54321 ne skrbi vse bo ok boš vidla 🙂 drugače pa sem tudi jaz v Mb in imam dr. Gavričevo 🙂

ja se malo pa bomo zvedle rezultate. 54321….ti si ze nosecka.
ines..aha super samo vprasam.jaz se za1x tudi nimam nobenih izcedkov,je pa danes 5.dan ce stejem dan et-ja. srcno upam da se je vsaj eden od dveh uspel ugnezditi.
srecno vsem tudi z moje strani!!!

se pridruzim se jaz! vcera prva pikica puregon 200. prvi uz v petek 7 dan ciklusa. ma eno vpr mam koliko casa rabi da se vgnezdi po et.?mene namrec skrvi da bo prej teka prsla k mam ciklus na 25 dan. uffff

Hey,

ja, kako je lep plusek Ines 🙂 Čestitam še enkrat in upam, da ga tudi jaz kdaj vidim.

pikicaa1 – Je prišla teta iz Amerike 🙂 poskusi biti malo dlje v topli vodi, pol pa menda bo
Nelli1- kakšni so foliklčki, kdaj boš imela punkcijo
54321 Pozdravljena, midve še nisa čvekale. Držim pesti tudi zate, seveda je vgnezditvena 🙂

Jaz pa še vedno čakam do 12.09., pol p apokličem v MB
Mislila bom na vsako posebej, na Tamiko 11.09., 13.09 na Ines, pikicaa1, Nelli1,54321, PikaVelika kje siiiiii, kaj dogaja?

lp Ida

Pepa, če so stari 5 dni, ko so jih zamrznili, se ugnezdijo pri starosti 6-10dni.. tako bi naj bilo. Najbolje da vprapaš tam. Drugalče pa me bodo punce popravile, če se motim.

joj nelly1 sem glupa, pa ti si že imela puncijo. Ne skrbi, sej vedo kaj delajo. Sej bo vse ok. Kdaj boš pa kaj več vedla, kdaj ti jo bodo vstavili 3-5 dni po punkciji kajne?

ej, punce včeraj sem imela grozen bel izcedek, ali je možno, da je cista počila?
Ni mi jasno, kot beli tok. Ampak tega ponavadi imam tik pred menstruacijo (ki, bo 16.09)

lp

Idika….moja tetka je mimo in začela sem ponovno z glino. Sem pa prestavila moj ETZ, morala bi jutri na prvi UZ, ma grem z naslednjim ciklusom, je prišlo nekaj vmes in ne morem ta mesec, bi se samo preveč obremenjevala, tako sem samo za en mesec premaknila. Bom pa začela še ta mesec.

Punce držim pesti, da bo vse tako kot mora bit. 🙂

ojla punce

ldika jaz grem po pingvinčke in čakam da mi folikli popokajo še jutri imam uz in zvem kdaj grem po pikice!;)))
cista pomoje poči ko dobiš M.

Tamika seveda da boš zdaj srečna nosečka ne misli na negativno!
Jaz pravim “pregnant until proven otherwise”! tako nam bojo dnevi hitreje minili!
Še malo jutri poročam ko zvem več. Kako se pa kej počutiš?

Držim pesti za vse ;)))))))))))))))))))))))))) nosečke in bodoče nosečke!!

g.g a je možno da začnem kasneje z UZji ker bi šla rada delat dokler ne dobim Puregon.

idika meni ne pomaga pa da se namakam ceu dan hehe=)

Boš videla kaj ti bodo rekli zdaj na prvem UZ. Meni so v prvo podaljšali Suprefact, ker sem imela cisto, pa je k sreči v roku enega tedna počila in sem začela s Puregonom. Sem pa v času špikanja s Suprefactom dobila šibko m.
Verjetno ti bodo kar dali Puregon.

g.g in ostale punce, bla sem na UZju ni blo nič videt, moje M še ni podaljšali in povečali so dozo Superfakta še za en teden. 10.9 mam ponovno UZ upam da v tem času dobim M. Nekaj čutim da se pripravlja. Na UZju mi Drobnič ni dosti kaj povedau.

New Report

Close