Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Gre katera junija po zamrzjenčke?

Gre katera junija po zamrzjenčke?

idika hvala.
ines ocitno sma skupaj pisale 🙂 no javi ko bos kaj zvedla 🙂

Evo me bejbike 😉 uspelo je 😉 pozitivno je 🙂 pa se doma sem nardila da sem koncno vidla plusek 😉

Kaj sem ti rekla, ženska čuti, da se nekaj lepega dogaja, da je vse drugače kot vsak mesec. Želim ti veliko sreče in polno lepih dni ter celih 9 mesecev. Pa javi ko bo prvi UZ. 🙂

Hvala Pika 🙂 in zdaj vidim da je res da zenske enostavno obcutimo ko je v nasem telesu nekaj drugace 🙂 UZ bo pa 13.9 😉

Ines6988 juupiiiii=)))) sm tudi jaz čutla da ti booo uspeloo=)))

Juhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :))))))))))

Super!!! Čestitam iz srca. Zelo sem vesela zate.
Slikaj ta pozitivni test 🙂 Zdaj verjamem, da se splača potrpeti.

Nelli, kaj si pa ti zrihtala na UZ?

lp Ida

juuuuuuuuuuhuuuuuuhhhuuuuuu bravo ines cestitam 🙂
nelli kak pa je kaj pri tebi?

hvala hvala hvala vseeeem 🙂 drzim jaz pesti za vsako posebej 😉 jaz pa se sama ne morem ravno dojet da je to to 😉 se zalotim, da se kar sama sebi smejem 😉 gredo ustnice kr same v nasmeh 🙂

Punce, ki ste imele pingvine a ste dobile progesteron po ET ali kaj za podporo nosečnosti?

ojla punce.
inse čestitam ful sem vesela res iz srca čestitke!:)))))))))

Punce sem šele ob 12 dobila izvide tako da je že začelo rast (nevem kaj);) in jutr začnem z UZ in kri dajat računa da bom imela ET tm nekje 6-7.8 V LJ ti zadnji dan povejo kdaj je ET.

Pikavelika jaz sem dobila estimo 3× na dan.

Tamika kako pa kej ti??

nelii hvalaaa 🙂 ceprav se sama ne morem ravno dojet da je to to 😉

evo mojga pluska 😉

https://www.dropbox.com/sc/qgy90upsed00a90/8TFfxKMJHS

ines zelo lepo je videt ta + :))
nelli….rastejo ti folikli.to je dobro.se 1teden pa et.
pikavelika v mb dajo eno injekcijo ki je podobna dabrostonu.kao za rumeno telesce in podpora nosecnosti.
evo jaz sem drugace vredu.sem v cetrtek in vceraj pridno pocivala.zdaj dopoldan tudi (razen pranja glave :)) popoldan pa grem na rojstni dan malo. se nic kaj ne obremenjujem,res pa je da ne dvigujem nic kaj je tezje od 1,5l plastenke.hehehe…..

ines a mi lahko malo poves kaksne si imela kaj znakce oz obcutke v telesu pred krvnim? 🙂

Tamika.. joske so me zacele bolet kr hitro… pol so vmes za kak dan nehale..in potem spet zacele.. bolele so me bolj na dotik kot tako same po sebi… potem pa sem takrat ko naj bi se privlizevala M dobila identicne krce za en dan.. kasneje so krci ostali vendar je bil drugacen obcutek.. “bolelo” je namrec v predelu maternice.. ker mene pred M boli v predelu jajcnikov.. 🙂 pa spanje mi je disalo ful..sploh popoldan 😉

ines zelo lep plusek::)))
Tamika ne neki v krvi raste ker včeraj nisem imela UZ. Danes sem imela UZ in folikel rase danse je biu največji 16.
Tako da še malo pa dobim pikice!!

Punce mene pa malo skrbi. Že od punkcije vsakič ko imam uz v levem jajčniku so vidni folikli v desnem pa nič ne rečejo in napišejo samo da je v levem za desnega pa nič ne napišejo pa me malo skrbi! Ker ko sem imela punkcijo so mi desnega čisto spraznili levega pa ne!

lep dan še naprej

Iness kako magičen je ta plusek=) Upam da ga zagledam tudi jaz! Zdej pa ti želim lepo in mirno nosečnost=)

Nelli.D a je to tvoj spontan ciklus?

Ja pikica v spontanem ciklusu. Ker ko greš po pingvinčke če imaš svojo ovulacijo greš v spontanem ciklusu. Tako so mi tam rekli.

Ajaa.. Nelli v torek bi lahko šle na kavo? Pridem sama ker moj mora delat..=))

Ja itk jaz sem frej sam zjutri imam UZ po usej verjetnosti! :))

pikica hvala 🙂 verjamem v to da ga boste vse kmalu zagledale 🙂 mi je reku moj da sm smotana ker sem test se doma nardila 😉 ampak sj ve razumete mogla sm videt plusek 🙂

hey nosecka in druge ki se bote 🙂 kako ste kaj danes? jaz sem vredu.malo me spika,in obcasno me je vceraj bolela glava drugace sem pa vredu….
nelli se malo pa se mi pridruzis na cakanju…
pikica se se spikas ali si ze zaklucla. kdaj mas stopko?
ines….a si se ze navadla da si srecka nosecka?najbrz ne ne? 🙂 uzivaj maksimalno :))

New Report

Close