Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Gre katera junija po zamrzjenčke?

Gre katera junija po zamrzjenčke?

hej bejbi,

ma točno vem kako ti je, vsa na trnih. Še samo jutriiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Ja, ob 07.30 se bom spomnila na tebe, ravno grem takrat v službo.

Srečno, itak vem da bo +.
Kako dolgo boš a čakala na izvide, kje boš dala kri kar v ambulanti ali moreš taj v ono stavbo visoko

lp
.)

ei nic ne vem se… upam da nebo prevec dolgo… ena kolegica je cakala od 8 do 12 🙁

ojla punce.

tamika ja še mal pa po pikice držim pestiii! ;))))))))))))))))))))Sem prav vesela;D

Ines še mala pa krvni! Držim pesti in čakam veselo novički ;D kako se pa počutiš???

lidika ve da sem na prvem mestu sam je taka služba da si nonstop pod stresom!

Punce sej imam pogodbo za nedoločen čas sam nikoli se neve že tako so mi spremenili delovno mesto, ker sem po bolniški in da oni rabijo nekoga ,ki ne hodi a bolniško! Sej si tudi nemorem privoščiti da sem brez službe! KLJUB VSEMU MI JE BEBICA NA PRVEM MESTU!
NOČKA ;P

jutro bejbike 😉 kako smo kaj?;) nelli pocutim se prav fajn . kao pms krci so odsli..so sicer se neki krci ampak so drugacni.. niisti obcutek kot pred M. Joske mam spet bolj obcutljive.. izcedkov dobenih.. ima da tako tud ostane :D. drugac sm pa tko bolj neka utujena..prej nikoli nisem mogla spat popoldan… zdaj spim ko ubita 😀 se malo se malo pa bo jutri 😉

punce, a morda veste kako se šteje dan zamrzovanja zarodkov. Jaz sem imela et na 2.6.,to je bil moj 5 dan, embriologinja je rekla, da jih bodo zamrznili tisti dan torej 5 dan. Za dva pa dobim še obvestilo ker sta se še razvijala. Ko pa sem dobila obvestilo je pisalo da so zamrznili 4 na 3.6.. Kaj to pomeni, da so moji zarodki stari 6 dni? Kako je bilo pri vas?

Ines….zate pa sem sigurna, da si noseča, ker kot sem vedno zagovarjala, ženska mora vedeti da se v njenem telesu nekaj dogaja in da to ni menstruacija, še posebno me punce ko že dobro poznamo svoje telo. Dobit menstruacijo, bit noseč, IMN, to so trije različni pojmi in ne morejo bit občutki enaki. Tako da kar mirno, vse je ok.

Pika hvala za lepe in vzpodbudne besede 🙂 bom kr lazje docakala jutri 😉 hvala hvala hvala 🙂 :*

dobro jutro punce;)

Tamika držim pesti:)))) Danes dobiš pikice, ki ostanejo pri tebi 9 mesecev;)))))

Ines še danes verjetno si neučakana;)) Se pa strinjam z Pikaveliko.

Pikavelika Jaz sem imela punkcijo 29.5 nato sem pošto dobila da so jih zamrznili 3.6.
Se mi zdi da so stari 5 dni in da so jih zamrznili en dan kasneje, ker so se una dva kasnej razvili!
Če pa katera punca ve pa naj me kar popravi!
Kdaj greš pa po pingote?

Lep dan še naprej.

nelli po moje bom najbolj neucakana jutri ko bom cakala izvide 😀

ines vem kako se je meni vleklo pojdi na kako kavico! Jaz sem čakala od 8 do 12 tako upam da ti hitro mine! Tebi bo hitreje minilo ker si nosečka jaz sem vedela da ni nič toda potihom še upala!
sej bom stabo čakala jaz imam UZ 7.30 tako da bom celo dopoldan držala pesti :))

hey bejbike 🙂
kako ste? evo zjutraj sva sla podpisat da nama vstavijo 2. ob 14h morama biti v bolnici da naredijo ET.upam samo da se bosta oba lepo odmrznila in seveda prezivela.zdaj pa kaj bo-bo. 🙂 drzite pesti punce 🙂

Tamika držim pesti! smo pozitivno in bom 😀 Še malo pa v službo 🙁
Seveda da bosta preživela in ostala pri tebi 9 mesecev!

nelli, torej so tvoji pingvini stari točno 5 dni, ko pa štejem od moje punkcije pa so stari 6 dni, zanima me če so to že hatching blasticiste. Malo mi je čudno ker 4 so bili že na dan dobri, enega so mi ustavili pa je rekla da bodo zamrznili še tisti dan, potem pa sem dobila pošto da so vse zamrznili na dan. To mi je čudno. Jaz bi morala it sedaj ko sem dobila menstro ma sem prestavila za en mesec, tako da grem prosti koncu septembra.

Tamika kako je bilo pri tebi? Želim ti pa polno, polno sreče, tokrat bo boš videla. Ti naši pingvini so trdoživi če vse to zmorejo. 🙂

Ines ni zakaj, tako bo kot sem rekla. 🙂

nelli gre moj z mano, pa do kolegice grem malo čvekat, tako da bo ja čimprej mimo 😀 heheh 😀 oo hvala da se boš jutri spomnila name, takoj ko zvem vam seveda sporočim, če se bomo veselile al ne.. ampak kr verjamem v to da se bomo 😀

Ojla,

Evo jaz pa zdaj iz službe.

Ines, obvezno sporoči, bom šla takoj gledat ko pridem iz službe.
Glede zamrznjenčkov vam pa jaz ne znam povedat kako je, ker še nisem tako daleč.

Srečno vsaki posebej! Privoščim vsem in vsako popolnoma razumem 🙂

lp

Hey.
evo mene iz bolnice.pridno grejem 2 pikici. zal 1 ni prezivel tako da zamrznjenckov vec nimama.upam da jih tudi neboma vec rabla 🙂 smo se kr nacakale,nas je bilo 9. 🙂
zdaj pa cakamo.test imam 11.9. ines komaj cakam jutri da nam sporocis novicko.
nelli ti pa tudi da poves kaj bodo rekli na UZ.

Tamika super 🙂 lepo ju grej… lepo se cartajte 🙂 in trdno vrjami v to da bosta obe pikici ostale pri tebi 😉 mocno drzim pesti 😉

se malo se malo 😉 pa bom 100% ce je to to 😉

ines to je to!!!

Tamika, čuvaj se. Ta je pravi borec!!!
Ines, še čisto malo….srečnoooooooo

Jutri pa lepe novičke, nočka,

Tamika lepo grej svoje pikice! Pri meni še nič, dala sem kri in čakam na izvide kdaj grem na UZ.

Ines ti kar nestrpno čakaš izvide držim pesti:)

ines……javi se cimprej. razžira me od radovednosti :)))))
nelli……kdaj bo ET? :)))

New Report

Close