Gre katera junija po zamrzjenčke?
ojla punce.
tamika ja še mal pa po pikice držim pestiii! ;))))))))))))))))))))Sem prav vesela;D
Ines še mala pa krvni! Držim pesti in čakam veselo novički ;D kako se pa počutiš???
lidika ve da sem na prvem mestu sam je taka služba da si nonstop pod stresom!
Punce sej imam pogodbo za nedoločen čas sam nikoli se neve že tako so mi spremenili delovno mesto, ker sem po bolniški in da oni rabijo nekoga ,ki ne hodi a bolniško! Sej si tudi nemorem privoščiti da sem brez službe! KLJUB VSEMU MI JE BEBICA NA PRVEM MESTU!
NOČKA ;P
jutro bejbike 😉 kako smo kaj?;) nelli pocutim se prav fajn . kao pms krci so odsli..so sicer se neki krci ampak so drugacni.. niisti obcutek kot pred M. Joske mam spet bolj obcutljive.. izcedkov dobenih.. ima da tako tud ostane :D. drugac sm pa tko bolj neka utujena..prej nikoli nisem mogla spat popoldan… zdaj spim ko ubita 😀 se malo se malo pa bo jutri 😉
punce, a morda veste kako se šteje dan zamrzovanja zarodkov. Jaz sem imela et na 2.6.,to je bil moj 5 dan, embriologinja je rekla, da jih bodo zamrznili tisti dan torej 5 dan. Za dva pa dobim še obvestilo ker sta se še razvijala. Ko pa sem dobila obvestilo je pisalo da so zamrznili 4 na 3.6.. Kaj to pomeni, da so moji zarodki stari 6 dni? Kako je bilo pri vas?
Ines….zate pa sem sigurna, da si noseča, ker kot sem vedno zagovarjala, ženska mora vedeti da se v njenem telesu nekaj dogaja in da to ni menstruacija, še posebno me punce ko že dobro poznamo svoje telo. Dobit menstruacijo, bit noseč, IMN, to so trije različni pojmi in ne morejo bit občutki enaki. Tako da kar mirno, vse je ok.
dobro jutro punce;)
Tamika držim pesti:)))) Danes dobiš pikice, ki ostanejo pri tebi 9 mesecev;)))))
Ines še danes verjetno si neučakana;)) Se pa strinjam z Pikaveliko.
Pikavelika Jaz sem imela punkcijo 29.5 nato sem pošto dobila da so jih zamrznili 3.6.
Se mi zdi da so stari 5 dni in da so jih zamrznili en dan kasneje, ker so se una dva kasnej razvili!
Če pa katera punca ve pa naj me kar popravi!
Kdaj greš pa po pingote?
Lep dan še naprej.
nelli, torej so tvoji pingvini stari točno 5 dni, ko pa štejem od moje punkcije pa so stari 6 dni, zanima me če so to že hatching blasticiste. Malo mi je čudno ker 4 so bili že na dan dobri, enega so mi ustavili pa je rekla da bodo zamrznili še tisti dan, potem pa sem dobila pošto da so vse zamrznili na dan. To mi je čudno. Jaz bi morala it sedaj ko sem dobila menstro ma sem prestavila za en mesec, tako da grem prosti koncu septembra.
Tamika kako je bilo pri tebi? Želim ti pa polno, polno sreče, tokrat bo boš videla. Ti naši pingvini so trdoživi če vse to zmorejo. 🙂
Ines ni zakaj, tako bo kot sem rekla. 🙂