Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Gre katera junija po zamrzjenčke?

Gre katera junija po zamrzjenčke?

amm aia a na dan ET v Lj dobite slikco zarodka?

Ne nedobim nobene slikice! Jaz sem imela punkcijo 29.5 zamrznili so jih 3.6 tako da so stari 5 dni!
Kaj a vi dobite slikco al kaj?

Ja jaz sem imela tudi neki časa shranjene dve črtici pol sem pa stran vrgla!

ja najprej gres tko na mizo pa so vse sestre pa biolohinja pa zdravniki ful prijazni 🙂 pol na takem tvju vidis zarodek kaksen je 😉 pol dobis se sprontano slikco podnajemnika kot pravi sestra v ambulanti 😀

To je pa fajn pri nas pač nič ne dobiš mene je še prej lulat poslala k je misla da mam punkcijo k sem bila edina tm za et in nebi smela! pol me je pregledu k sem imela nekak krvav izcedek in je reku no pa smo končali in sem vstala in šla dam to je pa to. drgač so pa sestrce zelo prijazne!:))))

me smo mogle pa po et lezat tam od pol ure do uro.. baje da se telo malo sprosti pa ce bi ktera mela kak izcedek..

Nelli.D meni prav šibajo tile dnevni, sam bo pa lih obratno ko bom čakala na test=).. Ma bomo že preživeli samo pozitivno moramo razmišljat in je=)..
Ma MB je itak najboljša ustanova v SLo glede IVF… Če bi imela možnost bi ziher šla v MB samo mi je predaleč.
Pri Rešu dobiš na dan ET tudi slikco zarodka..=)

pikicaa ja itk da šibajo pol, ko bomo čakale si bomo skupi krajšale čas z kako kavico ;D
Ja mb je zgleda najbolše sej če mi ne rata v lj grem pa ke pa tudi če je daleč!
Sam upam da nebo potrebno;)))))
ti imaš dolgi protokol koliko se časa špikaš? Kdaj si začela keri dan m?

Ines sej to je pa fino da malo poležite mene so prec ven poslali nevem pa kako je z drugimi!
Saj mogoče bo pa zdaj drugače takrat je bil en zdravnik ki sem ga prvič vidla upa da bo zdaj kdo drug;)))
Sej pri vas na tisti dan dobite inekcijo me v LJ pa ne!

na dan ET ni dobenih inekcij…vsaj nas 5 ki smo ble tam nismo nic dobile.. zadnja inekcija je nekje 36 ur pred punkcijo pol pa tablete..

Nelli.D ja lahko bi res=).. Če si na FB mi piši na PVT pa da te dodam, bi se lahko kej dobile =)).. Ja dolgi protokol imam, začela sem 21 dan od prvega dne M. Zdej čakam drugo M in 03.09.2013 mam prvi UZ in še dodali mi bojo Puregon.

Ines6988 še maloo pa testek=)))

jaaaaa se malo 😉 cist malo se 😉 se mi zdi da ne kaze slabo 😉 joske me spet bolijo… tisti krci podobni pms pa so se zmanjsali… so krci ampak drugacni… no bomo videli v petek 😉

Jupiii jeej=)) Držim pestii=)

ines….ja vem kje je lovrenc na pohorju.tam ko je skrat bolfenk doma :),ki ti zdaj v trebuscku nemire vzganja. hahahaha malo se pa testek.drzim pesti.
drugace pa naj povem da v mb takoj po ET dajo injekcijo ki je za boljso vgnezditev in za obdrzitev nosecnosti.vrjetno nekaj takega kot tablete dabroston.nekaj ma vezo s progesteronom.

nelli….nelli ne obremenjuj se s to bolnisko.ce se po 5 dneh dobro pocutis gres delat,ce ne pa ne.ce te zaradi tega odpustijo so pa brezsrcni ljudje in si ne zasluzijo take delavke.mores vedet kaj si bolj zelis (ceprav vem da si sluzbo zelimo obdrzat vse!!!)

pikica…pridno se pikaj in komaj cakam da vidimo koliko jajcec bos pridelala in koliko se jih bo oplodilo

evo jaz pa jutri na ET.komaj cakam.nelli…drugace pa ja v mb ko ti vstavijo ti pokazejo zarodek.vidis na ekranu tako malo belo pikico.in pa slikico dobis.potem pa mores odlezat 1h da se telo spocije kot je ze rekla ines(no bolj se more spocit maternica kot celo telo).meni je bilo ze to malo belo pikico tako lepo za videt da sploh neznam opisat. je katera rekla da ji naj pokazejo?

Tamika, jutri bo veliki dan zate=) in boš vidla da bo ostala pri tebi še 9mesecev. Čutiim da je to tapravi čas za nas=)..

Nelli.D če si na bolniški ti delodajalec nesne dati odpovedi, edino če pogodba preteče! Tako da se nesikiraj!

Meni so spet podaljšali za 1 leto in sm rekla tudi če mi dajo odpoved se nebom sikirala samo da mi uspe!!

nelli nič se ne sekiraj, pa se ravnaj po svojem počutju, če se ne boš dobro počutla ne silit v službo, če pa bo tvojo počutje ok pa zakaj ne 🙂 kr tako odpustili te pa tud nebodo, bodi brezskrbi =)

Pikica joj držim pesti da ti čimprej tole vse skupaj mine 🙂

Tamika naj kr dela nemire kolk hoče dokler le ostane pr men 😀 ooo držim pesti in verjamem v to da ta pikica oz dve pikica ostaneta pri tebi =) <3

še malo še malo ja pa moj test 🙂 sem kr zlo optimistična 🙂 nočem negativno mislit 🙂 pa bo kar bo:)

Hey punce, bodoče mamike :))))

Ja, mi je računalnik nagajal včeraj.

Takole:
– moja cista naj bi bila vodna, ki sicer sama od sebe poči, je neke čudne oblike ni ravno okrogla bolj je podobna jabolku, morda jo bo pa odneslo, upam. Dr-Gavričeva mi je rekla zadnjil na uv, da ne bom smela v postopek dokler se ne znebim te ciste. Naj bi jo dobila, ker sem imela ovulacijo kljub temu, da sem pila kt???
– za sluznico mi niso povedali koliko je, jaz pa tudi tepka nisem vprašala, sej veste je človek v trenutku zmeden in pol študira kaj nisem to vprašala pa kaj nisem ono vprašala, malo se mi je zdelo logično, da je debela, če sem pa bila na uz 2. dan menstruacije, ampak tako so me oni naročili gede na shemo, ki sem jo dobila. Zdaj prdno pijem Femoden 21 dni in upam, da poči.

Ines!!!!! Še malo, držim pesti, da bo pozitivno, obvezno piši.

Tami, drži se, sej bo. Srečno!

Pikica: Srečno na UZ in da bo vse ok.

Neli: sem na istem, že zdaj razmišljam kako bo imam namreč zelo stresno službo. Ti si na prvem mestu, pol pa vse ostalo!!!

Pikavelika!

Kako misliš z glino, si devaš obkladke? Kje jo dobim v lekarni?

LP

hvala idika 😉 moji kao pms krci so odsli 😉 tako da sm.kr optimisticna 🙂 idika to bo poclo bodi brezskrbi je od mojega sestra tudi mela to.. slej ko prej poci 😉 a ti imas tudi dr.Gavricevo?

Idika….glino sem včasih kupila v Sanolaborju, jo pa menda nimajo več. Sedaj jo kopujem prek spleta na :http://www.sitik.si/. Baje pomaga tudi pri cistah. Lahko kupiš že pripravljeno za obkladke, lahko pa v prahu, katero lahko tudi piješ. Jaz si polagam obkladke na trebuh, je pa glina malo trda, zato si jo omehčam z kisom in vodo, nato pa na kopeli segrejem in nanesem na telo. Daš jo v stekleno posodo in obvezno mešaš z leseno kuhalnico, nikar ne z žlico. Lepo jo naneseš na cmm debelo na trebuh in oviješ z krpo z naravnih materialov. Jaz si še nadenem volnen ledvični pas. Pa ko imaš menstro si jo ne daješ, nadaljuješ ko je mimo. Terapija naj bi trajala 3 tedne, potem narediš premor in lahko spet z njo nadaljuješ vse dokler ne pomaga. V kolikor bodo kakšne reakcije pomeni, da glina deluje in ne se ustrašit. Bi ti pa priporočala, da si malo na netu pa tudi na njihovi strani prebereš. Zasledila sem, da pomaga pri nepolodnosti in da zdravi ciste, zato sem ti omenila. Jaz imam sedaj menstro zato sem prekinila in nadaljujem ko gre mimo.

Srečno vsem puncam…..

Ojla,

Ne, Ines imam dr. Kovač Vilmo, Gavričeva je bila zadnjič na utrazvoku. Zanimivo, ravno danes sem se pogovarjala z eno prijateljico, ki je noseča in ima cisto.

PikaVelika, grem kar gledat na splet, sama sicer pijem že cel teden 3* na dan čaj Plahtica, ma ne morem verjeti da še obstaja nekaj kar še nisem probala :-)))
Ja, spet sem boljše volje, res sem potrebovala par dni, da pridem k sebi. Zdaj pa kar ne morem dočakat, da pokličem in grem na UZ, da vidim kakšno je stanje (to bo pa cca.14.09.), o joj, kje je to

Punce, nekaj me zanima kako to da lahko pijemo Femoden In Femibion hkrati? Malo mi je to čudno, no pa sej so samo vitamini v Femibionu, upam da ne bo škodilo.

Enako, upam da nam vsem uspe ++++++++ v tem ali naslednjem mesecu ;-)))

Čau, Ida

tud moja svakinja je mela med nosecnostjo… nic ne skrbi.. uredilo se bo to 😉
aia jaz mam pa Gavricevo 🙂 jooj jutri se v petek pa ob 8..pol pa mucno cakanje izvidov 🙂

New Report

Close