Gre katera junija po zamrzjenčke?
Zdravo sotrpinke,
Sem prebirala vaša doživetja tukaj gor. Vse ste zelo fajne, Pilica, Neli, Ines,… 🙂
Moram priznati, da sem se odločila, tudi jaz malo potožiti. V petek 23.08 sem imela UZ, kjer so mi našli cisto na desnem jajčniku. Istočasno so mi sporočili, da ne morem v postopek ICSI (punkcija je bila planirana po 03.09.), dobila sem še eno škatlico Femodena i ga morem jemat še 21 dn, nato pa ponovno poklicati za uz. Bila sem že na 3 neuspelih inseminacijah in to bi bil moj prvi postopek.
Sploh se nisem odzvala kot so pričakovali, me je zdravnica spraševala če sem pila kt 2 meseca kot piše, predebela sluznica, pa še cista. V pričakovanju, da bom šla Mariji po Gonal, sem odšla domov praznih rok. Prišla do avta, nato pa v jok, komaj sem se pomirila. Ne vem odkod je prišla ta cista, ki je nikdar nisem imela. Zdaj pijem čaj Plahtica v upanju da bo pomagal. Če ne se lahko poslovim od postopka, na otroka čakam že 6,5let.
VSEM VAM ŽELIM ++++++, za vsako sem vesela.
Ida
Neli pocutim se fajn 😉 krci so po ehali pride samo se obcasno za kak trenutek 🙂 mi pa ful spanje disi kar mi prej nikoli ni cez dan 😉 bomo vidli 😉
Idika ne ne obupat pa ne 🙂 to ti pa me ne bomo dovolile 😉 vse se bo uredilo ne skrbi 😉 zato so zdravniki tam 😉 predvidevam da si v mb ce si mislila da bi sla k Mariji po Gonal? 🙂
Ines, držim pesti, da bo plusek :)))). Hvala ti za spodbudo, težko je razložiti nekomu, ki ni v postopku, sej veste :). Ja, hodim v Maribor in žal mi je da že prej nisva šla dalje, ampak sva čakala 5 let, zdaj pa je trajalao kar 1,5 leto da sva prišla do prvega postopka, ki se mi je izmaknil. To me je strlo.
Upam, da se vse uredi. Ali mislite, da lahko zahtevam da mi vstavijo dva, zdravnica pravi ne, ker do 35- leta vstavijo samo enega pri njih, drugje pa ni ravno tako. Poznam več primerov, ki so bili pri dr. Rešu. Stara sem 33 let.
Ines hvala še enkrat za lepe besede.
Čaw in na +
Tudi jaz sem v Mb.. katero zdravnico pa mas? V Mb vsatvijo prvic do 35 leta res samo enega..ne vem kako to da jih drugke ze prej vec. Je pa res ce je v prvo neuspesno potem drugic lahko dajo dva 😉 ampak ne skrbi.. ko se bo vse uredilo bo uspelo v prvo 🙂 ne odnehat pozitivno mislit :)..
Joj hvala za tvoje zelje za mojga pluska 😉 upam da bo se 3 dni morm zadrzat mojo radovednost pa zivcke 😉 pa mocno verjet da nebo menstruacije 😉
Idika….kakšna pa je ta tvoja cista? Lahko poskusiš tudi z naravno glino, baje pomaga….jaz sedaj delam kuro. Me pa zanima, koliko si imela debelo sluznico, da so ti rekli da je predebela? Jaz sem jo že na 7 dan ciklusa imela 11mm kar se mi za 7 dan ciklusa zdi predebela. Jaz sem tudi dala skozi IUI in ni šlo, ma v upanju da nebi šla na te invazivne postopke sem poskusila, sedaj pa čakam na moje pingvine. Držim tudi jaz pesti za vse.
lidika nesmeš obubat!
Vem kako ti je hudo:( Pri meni se tudi prvič ni izšlo tako kot sem planirala in upala…
Ciste se pač kar pojavijo, Jaz sem jo imela tudi samo moja je bila neka predmenstrualna cista, ki sama poči!
Jaz imam 25 let in so mi prvič dali dve pikici in tudi zdaj bom šla tudi po 2. Samo jaz hodim v LJ.
Ne obupaj saj boš hitro spet v postopku!
Držim pesti da se vse poštima samo pozitivno razmišljanje in bo:)
ines
Držim pesti da si nosečka:)))))
pozdravljene!
idika….ne obupat.vse se bo uredilo in bos tudi ti zagledala +. tudi jaz cakam na bebico ze 3,5let. je res da manj kot ti in da sem stara 24let pa vseeno se mi zdi to velik :/ skratka misli samo pozitivno.zelja po bebici nas gor drzi,in ko bomo zagledale + si v zivljenju nebomo vec nic tako mocno zelele saj bomo dobile najlepse darilo :))))
nelli…..ja sem se oglasila po dolgem casu 🙂 ves malo sem rabla pavze da sem si napolnila baterije in zdaj sem tu.z vami drzim pesti v dobrem ali slabem 🙂 se malo pa petek nelli.komaj cakam da javis kdaj bos imela ET.evo kot sma rekle spet bova skupaj cakali 🙂
ines…..drzim pesti in ti zelim iz vsega srca da se ti uresnici zelja!!!se malo se malo….. 🙂 no naj ti pa povem da se ne orientiraj po bolecih prsih kr tukaj ni pravila. pa se to iz moje izkusnje ki si jo mogoce prebrala ti priporocam da nedelas testa prej.ce si tako dolgo potrpela bos pa se zdaj 2 dni 🙂 meni je urinski test pokazal +,krvni pa -.si predstavljas kako sem se pocutila.pa se M. je prisla na dan krvnega,prej pa nic izcedka.res grozno.lepo pocakaj na petek in bo vse razreseno.
katerega zdravnika pa imas ti?mogoce smo se ze kdaj vidle 🙂
sj sem si ze premislila nic nebo testa delala 😉 ga bom pa potem ce bo krvni pozitivn nardila 😉 samo da vidim tisti plus 😉 hehe sj vem smotana sem 😉 bom kr pocakala se ta dva dni pa upam da me ne preseneti M. naj bi prisla v sredo..ker imam redno na datum.. se vedno verjamem da je nebo 😉
amm k dr. Gavricevi hodim jaz 😉 pa saj verjetno sma se vidle ja 😉
smotka kake luste delas 😀 jaz se morm cist kontrolirat da ne pozrem vsega kar vidim 😀 morm vzdrzevat tezo.. drugac bo Gavriceva huda 😀 amm nisem z mb drugace..sem z lovrenca na pohorju..ce ti je kaj poznano 😉 prvi postopek je IVF ICSI.. Sem pridelala 7 celic od tega so se vse lepo oplodile in delile.. tako da vstavli so mi enega 6 me jih pa pridno caka 😉 tako da zdaj je svezi 😉
ojla
Sej prav tamika da si si mal baterije nafilala:)))))) Ja spet bove skupi čakala in tokrat sem odločena da nam usem rata:))))))))))
Komi čakam da grem po pikice! sej zdaj za razliko sem začela piti femibion in se bom dostim stvarem izogibala… Doma bom samo 5 dni saj neupam več zarad službe že tako sem imela težave ko sem po bolniški začela delat in me je strah če zdaj ostanem da bom dobila odpoved!:( Saj pravjo da je vgnezditev prve 3 dni upam da res….
Ines upam da nam v petek sporočiš veselo novičko ;D
ne misli na hudičko, ker jo neboš dobila:))))
Pikicaa1 kako si pa ti ti maš UZ 3.9 saj to bo hitro tu;)))