Gre katera junija po zamrzjenčke?
ja sj pr nas je isto..ko zve en vedo vsi.. tako da ve samo moja mama.. pa par njegovih najblizjih sorodnikov… pac mislim da vseeno ni to stvar za vsakega.. ker si ti eni popolnoma drugace razlagajo..
amm midva sma prej brez zascite bla in nisma pazla vec kot.leto dni.. potem sem dobila napotnico pri ginekologinji in sem v postopku od marca.letos tako da sem.kr presenecena da je slo kr hitro.. je pa res da je pri meni popolnoma vse ok.. krivo je samo to da so njegovi prepocasni.. ampak je vseeno 40% dobrih v izlivu 😉
Nelli.D jaz se pridno špikam danes že 4 dan=)) Juppii jeejj kok gre hitro. Še naslednji teden v službi potem pa na bolniško. =) Ni mi lih fajn da bom mogla bit doma, samo bom prašala če lahko grem na kak sprehod=)… Jaz od kar sem na tem forum sem spoznala kar nekaj punc in mi je tako uredu ker se podpiramo in tolažimo in veselimo ..=) Dajmo se zmenit da se dobimo use skupaj na pijačkiii=)
pikicaa1 ti kar pridno špikaj:)))))))
Ja eni zdravniki rečejo da lahko meni je reku da takrat k sm bila da samo po deset minut da nebi prišli iz službe!Ja jaz sem tudi za kavico:)))))))))
Tamika se pa tudi pripravlja na transfer.Držim pesti;))))
Ines6988 še 6 dni, kako se počutiš?
Jaz sem iz LJ.
Držim pesti za vse nas;))))))))
heeeeeeeey babiki moji 🙂
ines dobrodosla 🙂
no malo sem se spet umaknila kot ponavadi,zdaj pa spet naprej 🙂 (upam da mi katera ne zameri haha)
nelli….kako si? sem prebrala da imas 30.8 UZ.sem zelo vesela da si dobila M. in da ni spet kaksne ciste.
pikica….ti se pa le pridno spikaj,se malo pa si gotova. 🙂 a imas kaksne bolecine v trebuhu ali pa modrice? no jaz sem bla kr rahlo modricasta,pa 2 dni me je grozno bolela glava od teh hormonov,drugace pa……za bebico vse.
no evo danes sem bila na UZ in imam ET v cetrtek.pozabila sem sicer vprasat kako odebeljeno sluznico imam,je pa doktor gledal tudi po dolzini cikla.malo mi je cuden datum ET ker sem prejsnji cetrtek zacela delat O teste in je bila druga crtica zelo bleda,v petek in soboto sta bile nekje isto obarvane,v nedeljo pa je bila druga crtica zelo mocno obarvana….mislila sem da bo ET v soboto pa je reko da v cetrtek.je pa nekaj govoril o 9mm,pa nevem ce je to za sluznico ali kako.mislim pa da,saj koliko vem po ovulaciji jajceca pocijo.se motim?prosim popravite me.me je pa zdaj v tem postopku ze 3x pregledal dr.reljic osebno ko so prej vedno UZ delale druge doktorce. no sej zaupam vsej mb ginekologiji ampak vprasanja pa ostajajo vsakic. no zdaj sem se tudi ze navadla da bova vstavila 2 in se cetrtka ze zelo veselim 🙂
punce pridne bodite 🙂