Najdi forum

Grbi slovenskih občin

Ali obstaja kakšna slovenska stran z vsemi našimi grbi in zastavami?

Sin si je vzel seminarsko nalogo z naslovom: “Grbi in zastave slovenskih občin”!

In edina stran na internetu je hrvaška: http://zeljko-heimer-fame.from.hr/hrvat/si-obc.html

A bi tole zadoščalo ?

En klik na spodnji zapis in “problem” bo rešen.

Takšne zadeve se zlahka najde, če se se uporabi kakšen spletni iskalnik. Sama se najraje poslužim kar tega
Zadostuje že, da se v okence napišejo ključne besede.

Hmmm… Spletna stran ‘Heraldika d.o.o.’ vsebuje in prikazuje izključno grbe in zastave Slovenskih občin, ki so lastno avtorsko delo.

Ostali grbi in zastave pa se bodo verjetno našli v knjigi:

AVTOR………………. : Gogala, Roger
NASLOV…………….. : Tisočletna govorica zastav : z novo slovensko
zastavo v EU?

Gospa Meta-M,

če bi bili natančni in to stran natančno pregledali, bi ugotovili, da precej grbov in občin manjka!!

Torej ni tako enostavno iti na google.com in dobiti željeno. Vseh naših grbov ni!!

Ja. Sramujem se zaradi svoje šlamparije

Meta-M,

se opravičujem, ker sem bila verjetno precej nevljudna. Namesto, da bi se vam zahvalila za pomoč, sem vas pa še nadrla.

En sodelavec me je prej prepričeval, da je ta stran zelo vredu, da so popolnoma vsi grbi in podobno. Seveda je Ljubljančan in je grb svoje občine takoj našel in še sedaj trdi, da je popolnoma dovolj grbov na tej strani. Občine Žalec npr. ni.

Se še enkrat opravičujem.

S spoštovanjem, Ajda

Zelo cenim to vašo gesto. Opravičilo sprejeto 😉

Ali pa poiščite strani par slovenskih občin, tam so zagotovo objavljene slike grbov.

Pozdravljeni!

Grbe sem našla.

Samo malo neverjetno se mi zdi, da imajo hrvati stran, na kateri so vsi grbi in zastave naših občin, medtem ko pa je slovenci nimamo (saj našla je nisem).

Imej te lepo, Ajda

zelo žalostno je da tega ni v slovenskem jeziku, dokler so hrvati to lepše predstavil na svoji spletni strani!!!!!

New Report

Close