GranataPet in mačja hrana
Kje bi lahko kupila mokro hrano Granata Pet?Sem videla da jo imajo v spletni trgovini super čombe ampak imajo zelo visoko poštnino.Zanima me predvsem za fizične trgovine(Zootic…) in ne toliko za spletne trgovine.Pa če mi lahko še kdo priporoči kakšno mokro in briketirano hrano ki je kvalitetna in se dobi v fizičnih trgovinah.
Saj SuperČombe ima fizično trgovino; v Ljubljani na Bernekerjevi 43. Mislim pa, da je to edina trgovina s to hrano pri nas.
Drugače pa poglej, katere znamke prodaja Čombe, so vse kvalitetne in se jih dobi v fizičnih trgovinah (odvisno s kod si, no). Mi imamo GranataPet in Schesir (od mokre) ter Acana (briketi), tako da jaz priporočam te. Je pa seveda odvisno, kaj bo tvojim pasalo.
Vidim da je že dolgo odkar ste spraševali za GranataPet.. Sem malo raziskovala in ugotovila da je to super hrana za mačke. Našla sem jo na Zoohit.si, preverite kje je cenejša. Jaz sem preko zoohita že veliko stvari naročila, saj imajo ogrooomno izbiro vsega za male živali. Naslednja naložba je vsekakor GranataPet upam, da ju moji dve mački sprejmeta 😀