Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja grafomotorične vaje za 1.r

grafomotorične vaje za 1.r

Pozdravljeni, zanima me, ali kje na netu obstajajo učni listi primerni za grafomotorične vaje za 6-letnike. Hvala

Jooj, ja, bi bilo fajn. Našemu ne gre najbolje.

Poiskusi na otroci.org

Imajo jih specialni pedagogi. Naša riše črte, trikotnike, majhne vzorčke, ki jih potem ponavlja, vijugice

Imam vaje.Pustite mail.

Tudi jaz bi prosila za vaje. Moj mail: [email protected].

Lep dan želim
M.

ena strokovna VSEBINA in potem klikni na tukaj,da se ti odpre cela stran-/SPODAJ SEM TI skopirala del odstavka kjer klikneš na tisti TUKAJ/

Pozdravljeni! Danes sem prebrskala vse na vaši strani, pa nisem našla priročnika ABC1 – 3.del (grafomotorične vaje), ki je menda tu v elektronski obliki? Sem ga mogoče kje spregledala? Hvala, Mateja
Spoštovani, na strani delovnega zvezka ABC1-3.del smo spodaj dopolnili povezavo do priročnika. Nahaja se TUKAJ. Hvala lepa.

srečno Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč!

Pozdralvjene!
Najpomembnejša stvar za otroke je, da jih postopoma navajate na vse črte, zanke in šele nato na vzorčke.
Osnove grafomotorike pred vsemi težkimi vzorci,… so:

navpična črta, vodoravna črta, poševna črta,
črta v obliki črke c, narobe obrjen c,
krog (začne naj ga vlečt od zgoraj!),
zanka, ki se vlečejo od spodaj navzgor (ala pisana črka e),
nato zrelostna zanka (ala pisana črka e z repkom…upam, da veste kakšno milim?!?!?)

Otroci morajo toliko časa utrjevati posamezne črte dokler poteznost ni natančna in pravilna. ČE OTROK NE OSVOJI OSNOVNIH POTEZNOSTI, BO IMEL TEŽAVE PRI OPISMENJEVANJU V 2.RAZREDU.

[email protected]

Hvala!

[email protected]
Hvala

srečno Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč!

Prosim še meni vaje, hvala.
[email protected]

Prosim še meni vaje

[email protected]

Tudi jaz bi lepo prosila za vaje. Hvala vam že vnaprej!

[email protected]

Tudi jaz lepo prosim vaje na [email protected]

Iskrena hvala in lep dan želim!

Tudi jaz bi prosila za vaje!!
Najlepša hvala!!!

[email protected]

V knjigarni povpršajte za ABC 1 – 3. del. Izdala ga je Založba Izolit, če se ne motim. Mi smo imeli to lani v 1. razredu in je super. So same grafomotorične vaje notri. Navodila za delo pa so v priročniku, ki ga dobite na spletni strani.

Društvo Bravo je izdalo en tak zvezek (v bistvu je mapa z listi), v katerem si grafomotorične vaje lepo sledijo.Dašv pvc mapico in otroku v roke piši briši flomaster, pa lahko večkrat ponavlja isto vajo.

Veliko uporabnega pa jaz najdem tudi tukaj:

http://www.montessori-shop.de/index.php?modul=malvorlagekat.php&k=1

lp p

Tudi jaz prosim za vaje [email protected]
Poglejte še tukaj

Tudi jaz prosim za grafomotorične vaje.

Hvala

New Report

Close