Gradec-trgovine za b. mamice
Pozdravljene,
a mogoče katera hodi oz. je kdaj šla po kakšno cotko v nosečnosti? Sama bi rada šla naslednji teden in vem samo za C & A, drugih ne poznam. Sicer pa niti ne vem kako se pride do nje. Je še mogoče kakšna? Mi lahko katera pove kako se pride do tja, je kej kakšen zemljevid na netu mogoče?
Sem že brskala po netu pa žal neuspešno.
Hvala. Pazite nase in kobacaje v bauhijih.
To bi bil Graz po nemško, kaj ne.
Nos. oblekce imajo tudi v H&M (mislim, da imajo v nakupovalnih centrih pred mestom povsod svojo trgovino – če pa imajo povsod noseč. obleke pa ne vem). Jaz sem nad njihovimi stvarmi še najbolj navdušena, oz. so najbolj neutralne in se jih da kombinirat.
Kakorkoli, samo zaradi oblek jaz ne bi hodila ven, če pa je to spotoma, pa seveda v napad. Sicer imajo pa po poročanju nekaterih forumk v Mb kar nekaj luštnih trgovin z nos. oblekami in tudi H&M pri njih vsebuje to robo.
Ne vem, če sem ti prav veliko pomagala.
Lp
Pozdravljena!
Na avtocesti MB -Graz bodi pozorna na izvoze. Ko se bosta peljala mimo velikega centra (tudi tam imajo nekaj otroških trgovin ˛H&M, C&A, ostale so bolj večje številke), je naprej izvoz za Salzburg in če greš tam dol, prideš v 10 km tunel, kjer moraš obrniti in se vrniti. Torej, od Siersberga naravnost do krožišča, tam pa takoj prvi izvoz desno ven in pred sabo že vidiš eno veliko žirafo in Toysa, naprej pri semaforju levo imaš pa vse trgovine od Obija do West centra, ikea.. Če greš na istem semaforju desno imaš pa druge trgovine mislim da Mobel, kjer imajo tudi za otroke.
Schmid je v Celovcu in ne v Grazu!!!!! Vozičke imajo tudi v KIKI, to pa je v krožišču mislim da tretji izvoz, se pa vse vidi iz ceste.
Upam, da sem ti pomagala.