Najdi forum

gradbeni tehnik rišem v avtocad

IŠČEM HONORARNO DELO NA OBMOČJU ŠTAJERSKE

Sem gradbeni tehnik, rišem armaturne načrte v programu avtocad.

Sem arhitektonski tehnik z dolgolrtnim delom v orojektivnem biroju,v razvojni službi na razvoju novih tehnologij,na projektiranju in vodenju izdelave gradbenih elementov z opravljenim strokovnim in ispitom varnosti pri delu.Iščem delo v celju in okolici.

Sem arhitektonski tehnik z dolgolrtnim delom v projektivnem biroju,v razvojni službi na razvoju novih tehnologij,na projektiranju in vodenju izdelave gradbenih elementov z opravljenim strokovnim in ispitom varnosti pri delu.Iščem delo v celju in okolici.

Dragi Dule, nočem bit tečna, ampak poklic arhitektonski tehnik dandanes pri nas ne obstaja.

Spoštovana rella,delal, sem kot gradbeni tehnik(arhitektonski tehnik ni isto neda ampak obstaja po nekem prekletem programu)33 let do stečaja firme tako kot sem napisal.To da nimam prave izobrazbe ?ni bila ovira da sem uspešno sodeloval z arhitekti,inžineri ,tehniki in delavci vseh profilov.Težava in ovira so zdaj moja leta? čeprav v projektivi včasih štejeo tudi iskušnje ampak komu mar za ta stare.

Gradbeni tehnik z dolgoletnim delom v projektivnem biroju,razvojni službi ,projektiranju in vodenju izdelave gradbenih elementov nujno išče delo v Celju in okolici.

New Report

Close