grad in vitezi
Nekaj novega za male neustrašne viteze:)))
Grad je narejen iz kartona, rolic WC papirja in odpadnega tanjšega papirja. Lepila sem z Mekol-om in ostre robove oblepila s časopisnim papirjem in navadnimi belimi prtički. Nato sem pobarvala z mešanico mekola in mivke…na koncu pa se s sivo akrilno barvo.
Koncno mi je uspelo naredit tudi kroznik… Andreja S najlepsa hvala.
Super!!! Grad je res enkraten. Moja sinova sta ravno v fazi vitezov in sta pred dnevi dobila 6 figuric vitezov. Gradu pa nimata. Če bom imela čas in potrpljenje te bom mogoče kopirala. Hvala za idejo.
lp Vesna
Ej noro dobr….moj grad je pa že dve leti na polovici izdelave…sem pri utrjevanju z mekolom.;-((( pa ni cajta….zmeraj kaj drugega najdem,….ker imam dve punce ni panike…bo bolj za mojo dušo…nekoč…Samo namig…tiste, ki niste(smo) vešče z lesom lahko uporabite za vojačke zamaške od šampanjca….
Baucaaaa grad je prekrasen sedaj, ko je dobil fasado … res kapo dol … pa vsi ti detajli … so pa očke Baucku žarele kaj? Ga kar vidim … in kar vidim, kako bo sedaj moj medolinek mene gnavil :o))))) Sem mu ga pokazala … in slišati je bilo … joj mami vauuuuuuu a boš ti tudi meni naredila takšnega ?????? Ga bom prepričala, da bo tisti, ki si ga naredi sam najlepši zame in zanj :o)))) Še čestitk nisem začela delati …
Ej stena v kuhinji je tudi “bleščeča” … no zdaj pa te še prosim za recept … kako zdržiš tako brez spanja skozi delovnik :o))))
Cmokec v vaš brlogec od vseh nas …
Pujeki
Bauca….milijonkrat ti hvala. Jaz imam tudi na pol narejen grad v omari ze vec kot en mesec in nisem vedla kako ga naj do konca obdelam. Vse je ze zlepljeno, samo se s servietki in mekolom bo treba…pa pobarvat seveda.
bom mojima fantoma pokazala in potem veselo na delo.
Sedaj si mi pa ti spet dala novo energijo za dokoncanje tega “projekta”
Cudovit je.