Najdi forum

Prvo pozdravček.

Prijateljica razmišlja o nakupu paketa za hujšanje za 14-dni GR CONTROL ,v katerem dobiš 2 škatli napitka za nadomestitev 2 glavnih obrokov(spiješ z mlekom namesto zajtrka in večerje ali kosila in večerje). dobiš ene tablete Fiber Supplement(vlakninske) in še ene Herbal Complex(zeliščne), ki jih piješ pred obrokom.

Pač ta ženska, ki to ima, je rekla, da je naravno, da je dobro in da lepo shujšaš in se tudi ne zrediš več-seveda če se ne basiš s hrano.

Tisti,ki veste zakaj gre, prosim pišite ali je to res dobro in ali škodi….ker paket ni prav poceni.
(da bom frendici znala kaj svetovat)

Hvala.

Prosim, preberi temo malo bolj spodaj (Ga. Vida in ostali, ki ste tik pred tem, da vržete vstran nekaj tisočakov). Predvsem tisti del, kjer je govora o tem, zakaj nadomestki obrokov NE pripomorejo k izgubi maščobe nič bolj kot navadna hrana.

LP, Staša

očitno ljudje še zdavnaj niso skapirali.

lep primer je rtl shop kjer prodajajo neke kapsule, tablete za hujšanje podobno kot nadomestni obrok-potem pa rečejo da se moremo gibat!

z normalno zdravo prehrano pridemo do istega rezultata le da na bolj zdrav način ker ne požremo te sintetizirane kemije

Pozdravljeni!

Kot vidim, ljudje iščejo-te informacije o napitku Gr-control – vprašanje je – ali deluje?

Sama sem ga preizkusila in vam povem, da deluje. Preoblikovala sem postavo, obseg stegen se mi je zmanjšal, stopil se je trebuh… postavo imam kot pred dvajsetimi leti!

Kaj vsebuje napitek Gr-control?

Vseh 22 aminokislin. Naj vam povem, da L-karnitin nastane iz dveh aminokislin (lizin in metionin), ki ga telo potrebuje za obnovo po treningu. Če uporabljate izolorane aminokisline, se vam lahko zgodi, da boste po prenehanju uporabe, mišično upadli. Če pa imate vseh 22 aminokislin, pa se tudi po prenehanju uporabe mišična masa ne zmanjša.

http://www.srecno-zivljenje.com/zdravo-hujsanje.html

Esencialne aminokisline so tiste, ki jih nujno moramo vnesti v telo, ker jih telo ne more tvoriti samo. Teh je 11. Obstajajo tudi pogojno esencialne to so tiste, ki jih telo sicer proizvaja, ampak včasih ne dovolj hitro, da bi zagotovilo potrebo. Zato včasih športnikom dodajamo glutamin, da bi okrepili imunsko odpornost.

Mačke naprimer ne morejo proizvesti aminokisline taurin. Zato je ta dodana v hrano. Brez te imajo mačke težave z vidom.

Tukaj ni neke skrivnosti. Strinjam se s Krpanom

Mito Šinkovec http://www.telodrom.com Center Telodrom http://www.mito.si Mito stran https://www.facebook.com/Telodrom/ Faceebok

To je spet reklama za neko sr*nje.

Vsa umetnost je manj papcat in se več gibat. Pa jest raznoliko hrano, da zaužijete dovolj beljakovin, vitaminov, mineralov in zdravih maščob. Lahko se filate z nekimi praški in tabletami ampak umetnost vsega je kalorični deficit oz. drugače povedano manj kalorij zaužit, kot se jih porabi in telo bo začelo jemat iz rezerv. Seveda vas bo ‘telo’ gnjavilo, da prigriznite spet malo piškotkov, napolitanke ali kakšno drugo sr*nje “samo eno ali dve, to nič ne škodi” ampak na vsakem posamezniku je kako zelo si želi imet dobro postavo. Vse je v glavi in disciplini.

Tisti, ki se pa filate s praški in tabletami, boste pa potem hitro nazaj na stari postavi, ker ne morete na tem preživet celo življenje. Rajši si uredite prehrano na dolgi rok. Ne samo, da boste bolj zgledali ampak boste tudi veliko bolj zdravi.

Meni tudi ta ‘logika’ ni všeč.
Vsakemu srednješolcu je jasno, če komferenco zaključi z ‘šusi’, da bo moral veliko nadoknaditi z učenjem.

Ko pa pridemo na hujšanje, se mi pa zdi da večini ni jasno zakaj so se zredili. Morda menijo, da zato ker niso jedli praškov in tablet.

Tukaj je popolnoma enako. Veliko je potrebno nadoknaditi za nazaj in potem delati sproti. Praški in tablete pa so ponavadi pomagala in bljižnice (do denarja) predvsem za tiste, ki jih prodaja.

Mito Šinkovec http://www.telodrom.com Center Telodrom http://www.mito.si Mito stran https://www.facebook.com/Telodrom/ Faceebok

kako je ime napitku?

New Report

Close