govorim v sanjah
Pozdravljeni!
Imam omenjeni problem. Bolj točno- ko spiva s punco se dostikrat zgodi da začnem jaz kaj govorit v sanjah in jo zbudim. Ona me (potrpežljivo) strese naj se zbudim in naj bom tiho, nakar jo jaz grdo pogledam in zabrusim da kaj mi teži in naj bo tiho in naj gre spat itd. Naslednje jutro pa se jaz nič ne spomnem ona pa me gleda čudno in ji ni nič jasno. To se mi zgodi recimo 30% kadar spiva skupaj. Včasih tudi hodim okoli po sobi in se prav tako “slabo” konča ko me skuša zbudit. Ima kdo kak članek o tem kaj je za nardit?
Hvala za odgovore (če bo sploh kakšen)!
pardon, sej vem da ni smešno, samo imava midva z dragim iste težave, če se temu lahko tako reče. skoraj vsako noč v spanju kaj pove, če pa ga mirno butnem, znori, čeprav se ničesar ne spomni. jaz rešim to težavo tako, da ga sploh en motim,itak še huje smrči. če ne govoriš preveč,tako da bi jo motil, potem naj pusti, saj boš verjetno nehal.
Tudi jaz govorim v spanju, vendar se potem, ko me partner dregne počutim zelo nerodno in ne jezno, ko se zavem, da v bistvu napol sanjam (razlagam pa mu, naj umakne rože z okna, kjer jih sploh ni ali pa če bi prosim odstranil pajka iz kota, ki ga tako živo vidim, da potem sploh ne morem verjeti, da ga v resnici ni bilo…)
Zakaj pa reagiraš jezno sredi noči, ko te zdrami?? Jaz sem tako pri prejšnjem partnerju, ker sem bila nenehno jezna nanj….
Forum je zaprt za komentiranje.